Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lkrencik

Zmartwychwstanie mojego 748C

Polecane posty

a jestem jestem :D ale powiem szczerze że polecam kazdemu zakup szybki doble bubble - jest megaaaaa

a jestem jestem :D ale powiem szczerze że polecam kazdemu zakup szybki doble bubble - jest megaaaaa

Niech zgadnę... Na Wisłostradzie 270 ? Bez żadnych oporów powietrza?? :lol:

Z racji ze niedługo pojawi się u mnie nowy ducatisti wykorzystuje ostatnie chwile na zabawy z ducatem.

Obecnie w renowacji są oryginalne plastiki 748, Wymieniane lozyska główki ramy, wymieniany olej w lagach, prostowany kolektor wydechowy, naprawiane kierunki.

Jak się zrobi zimno moto wraca do moto-jamy na kompleksowe zmiany.

Rama czerwono-czarna

Kola czarne

Carbonowe airducty

Carbonowy airbox

Naprawa carbonowego stelaza lampy który nie wytrzymał trudów opadania z gumy.

Regeneracja carbonow.

Homologowana tylna lampa Led

Weryfikacja wiazki elektrycznej

I jeszcze trochę.

Naprawa carbonowego stelaza lampy który nie wytrzymał trudów opadania z gumy.

A to nie tak było, że kupiłeś go już trzaśniętego? Tak czy śmak, chyba ciężko będzie to wzmocnić w takim niefortunnym miejscu na tyle aby nie pękało nawet od naszych wspaniałych dróg :?

Był pekniety Wcześniej ale nie w miejscu mocowania śrub tylko poniżej. Wzmocnione zostanie tylko nie carbonem niestety. Mam pomysł na nowy wygląd motocykla. Ale jednak czerwień i Carbon to to co tygrysy lubią najbardziej.

No to plan jest w realizacji

Nowa carbonowa Vałka juz leci z US

Nowe carbonowe airducty się licytują przez snajpera

W tym miesiącu nastąpi lakierowanie kół na kolor czarny

Owiewki są juz polakierowane, teraz musze wynaleźć number plate jakiś porządny

W przyszłym tygodniu carbony jadą na renowację

to be continued...

Nie sądzisz że polakierowanie kół na czarno i jak dobrze pamietam wannę też masz czarną, spowoduje że zamontowane carbonowe elementy znikną optycznie?

I co z wahaczem? Na tle ładnego czarnego koła będzie brzydko szaro wygladał, wydaje mi się.

Ha i tu cię mam :D wanny juz nie ma :D zapomniałeś że zwiało mi ją z moto razem z prawym bokiem :D ??

wahacz będzie lakierowany też - nie wiem tylko na jaki kolor... myślałem o czarnym bo na wahaczu mam carbonową nakładkę

Generalnie chcę zrobić czarno czerwono biały, gdzie czarne będą elementy lakieowane i carbonowe, czerwone owiewki i białe numberplaty z przodu i na zadupku

zastanawiam się nad nakładką na siedzenie pasazera z ricambi ale nadal myślę bo mnie nie przekonała w 100%

Ha i tu cię mam :D wanny juz nie ma :D zapomniałeś że zwiało mi ją z moto razem z prawym bokiem :D ??

wahacz będzie lakierowany też - nie wiem tylko na jaki kolor... myślałem o czarnym bo na wahaczu mam carbonową nakładkę

Generalnie chcę zrobić czarno czerwono biały, gdzie czarne będą elementy lakieowane i carbonowe, czerwone owiewki i białe numberplaty z przodu i na zadupku

zastanawiam się nad nakładką na siedzenie pasazera z ricambi ale nadal myślę bo mnie nie przekonała w 100%

Monoposto dupka ładna przecież jest

A może siedzenie pasażera na czerwono obszyj?

Monoposto dupka ładna przecież jest

Moto musi zostac w wersji convertible - Aga cos napomyka że "w przyszłym roku to sobie razem pojeździmy co...."

http://allegro.pl/nakladka-na-siedzisko ... 93089.html

A może siedzenie pasażera na czerwono obszyj?

kurcze... wydawalo mi się że mam obszyte :D az pojde zobaczyć :D ... potwierdzam - jest obszyte :P

no i moze jeszcze to bo tanie :D

http://allegro.pl/stompgrip-stomp-grip- ... 91851.html

Wymiana zadupka to dwie minuty. A wygląd bezcenny. Jak Aga zawoła "JEDZIEMY" !! to będziesz gotów zanim zejdzie pod blok.. :twisted:

wiesz jak monoposto to zadupek z węgla - trzeba szukać

docelowo wsio ma byc weglowe - tylko skąd kasę...

Niestety te stompgripy brzydko żółkną z czasem. Chyba że odpadną wcześniej :D

U mnie pozostało do zakupu z węgla:

czacha (licytuje się)

boki

zadupek

baku i felg z wegla nie kupię bo za drogo

za to szukam 5 spoke marchesini

reszta jest lub bedzie

co do stompów to... nie kupuję w takim razie

Tu uwaga - moje musiałem po dwóch dniach odkleić i "przyciąć" nożyczkami do pożądanej wielkości i kształtu, bo strasznie duże i nie trzymają się od góry i paskudnie odklejają się samoistnie... - prawdopodobnie dlatego, że za bardzo wchodzą na boczne przegięcia zbiornika. Jak wziąłem do ręki i porównałem to dużo bardziej by się nadawały te dedykowane do 1098, bo są dużo mniejsze.

za to szukam 5 spoke marchesini

Moja czarna przednia leży w pudełku - czekam na ofertę z Twojej strony :lol: Jak trzeba będzie to sprzedam "komplet" z białą tylną :D Sam bym sobie chętnie założył do kompletu Y-społka na tył :twisted:

no to teraz mi gwoździa zabiłeś - chcesz 3 spoke w rozliczeniu? :D

skoro to Ty chcesz sprzedac czekam na ofertę 2 szt na PW :P

no to teraz mi gwoździa zabiłeś - chcesz 3 spoke w rozliczeniu?

Jest taka szansa, że tylna by mi się przydała, ale to byś musiał z nią podjechać na Sękocin co by ją do wahacza przymierzyć. Możemy wtedy pogadać o "machniom" :lol:

Rozumiem że sprawa nie jest superpilna i 2 tyg nie robią różnicy? muszę zakonczyc pewne sprawy :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.