jakitaki 1 Napisano Marzec 25, 2011 sprowadziłem materiał na obicia który wygląda jak carbon , jako że minimalna ilość jaką mogłem kupić wystarczyła na 4 szt - 3 mogę sprzedać :D . Dałem zrobić jeszcze haft komputerowy i efekt widac na drugiej fotce (mój fotelik ) - takich jest 1 szt oraz 2 szt - Ducati Performance w jednej lini . Materiał 50 x 50 cm , tapicer obił mi to za 20 zł :) . Cena z przesyłką pobraniową 80 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Marzec 25, 2011 lkrencik prosił żeby w jego imieniu zarezerwować tą z haftem jak u Ciebie. A więc szach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 25, 2011 ok więc zostają te w jednej lini , na zdjeciu są pomarszczone ponieważ to fotka samego wycinka , po naciągnięciu bedzie git ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 25, 2011 tak tak Krencik obejrzał i rezerwuje tzn kupuje :D daj nr konta to nie bedziemy sie wygłupiac z pobraniem - niech lepiej zona moja Zofia nie wie ile pcham kasy w moto :D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 25, 2011 Dopiero mówiłem ,że Cię lubię ale co teraz? Ja też biorę , no bo kto ma wziąść?? Zobaczę .. Proszę o maila . Dane do przelewu potrzebuję. Pozdro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 25, 2011 W takim razie zostało jedno :D Dane przelewu : Marcin Mazur 62 1240 4357 1111 0010 3847 1570 pekao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 28, 2011 Kaska poszła. Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 Dostałem i założyłem. :D Wyszło naprawdę fajnie. Bardzo mi się podoba. Dzięki "jaki" :wave: :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 sam zakladałeś? do mnie doszło i jeszcze nie założyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 powiedz tapicerowi żeby najpierw przykleił a potem naciągał, nic wtedy nie odstaje i napis daj w miarę wysoko żeby jak najmniej szurac pupelasią :lol: :lol: :lol: :lol: bo nitki mogą się z czasem pruc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 sam zakladałeś?do mnie doszło i jeszcze nie założyłem Jestem zdolny ale na tapicerowaniu słabo się znam. Poza tym nie mam pneumatycznego tackera , którym od dołu to trzeba obtrzaskać. Dałem do tapicera , który robił mi już kilka rzeczy i za 50 w dwie godziny oddał zrobione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 7, 2011 popatrz dokładnie widac że tam gdzie napis jest wolna przestrzeń a u mnie wszystko przylega. Ale o gustach się nie dyskutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 8, 2011 eee 748 :o - naprawdę fajne :D zostało jeszcze jedno jakby ktoś coś . ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 9, 2011 Wiem ze zaraz posypia sie niezadowolone głosy. Dla mnie haftowanie, wyszywanie czy co tam napisu Ducati Performance czy jakiegokolwiek innego producenta trochę zalatuje syndromem okleiny carbonowej. To jakby ktoś sobie powycinał dekiel sprzęgła i wyfrezował na nim np Rizoma. Chociaż efekt wizualny jest całkiem niezły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Dla mnie haftowanie, wyszywanie czy co tam napisu Ducati Performance czy jakiegokolwiek innego producenta trochę zalatuje syndromem okleiny carbonowej. A montowanie chińszczyzny imitującej drogi oryginał jest poprawne? Niedługo na tym forum nic nie można będzie pokazać bez słowa krytyki :roll: . Chłopaki się dobrze bawią- to najważniejsze :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Theo . Słowo "wiem" jest u Ciebie nieco chorobliwe. Spróbuj czasami napisać "nie wiem". Zobaczysz - wzbudzisz euforie na sali. Miłego dnia :twisted: Aha! Mam jeszcze zajebiste manetki z Harrisa - z płomieniami. PODOBAJĄ MI SIĘ! Dotychczas nikt nie odważył mi się patrząc na nie wprost powiedzieć "to wiocha"! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 9, 2011 zalatuje syndromem okleiny carbonowej. Aś się do mnie przypiął. :evil: Wyszło, jak wyszło i w tym sezonie już nie będę z tym nic robił. A na Rizomę mnie nie stać :roll: A i tak pewnie niewielu ma carbonową okleinę na osłonach pasków, sprzęgła i błotniku tylnym - tym samym mam "niepowtarzalną" maszynę :lol: Tak, tak - uderz w stół a nożyce.... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Wiesz co Theo? Zaczynasz powoli przeginac i robić z siebie nie wiadomo jakiego fachowca od wszystkiego, zwłaszcza od wizualnych aspektów moto. Ostatnio nie jestem w stanie znaleźć jakigokolwiek postu dot modyfikacji motocykli w którym nie byłoby krytyki. Dawno nie widzialem żebyś napisał coś pozytywnego o czyimś moto (oczywiście oprócz Twojego s4 oraz motocykli modyfikowanych przez motomaniax) przemysł to, bo jesteś jednoznacznie kojarzony z firma Darka a zaczynasz mu robić czarny PR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 W smerfach był jeden taki ,,MARUDA,, :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 9, 2011 Krenci kochanieńki, pewnie chciałeś napisac jaki błyskotliwy post, ale Twoja daleko posunięta nadinterpretacja jest tak od czapy że sam bym tak nie pojechał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Nie tylko ja tak to postrzegam tyle ze mam jaja żeby to napisać. Teraz uzywasz tylko "wielkich" słów tam gdzie wystarczylyby "małe". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 9, 2011 Teraz to w ogóle nie kąsam :shock: A swoją drogą pochwaliłem ze obicia siedzeń wyszły fajnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 widać, że brakuje Wam ładnej pogody i kilometrów za <font color='red'>[desmo]</font> ;) Ja też mam jaja - zatamowałem wyciek oleju hehe z korka spustowego uuuuuha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 9, 2011 Wytlumacze Ci jak się spotkamy :) a co do obszycia to jest fajne ale haft to wiocha podroba itp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach