Badrian 0 Napisano Lipiec 24, 2013 http://allegro.pl/ducati-monster-695-serwisowany-7200-km-okazja-cena-i3419616699.html Nie wiem czy to prawdziwa okazja czy może jeszcze prawdziwsza ściema. Co sądzicie. Czy to możliwe żeby motocykl w takim stanie poszedł za taką kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 24, 2013 wystarczy zadzwonić, zapytać gdzie był serwisowany - później zadzwonić tam gdzie był serwisowany, zapytać dlaczego ktoś chce sprzedać i dlaczego tak tanio, a kolejna kwestia to dokładne zdjęcia po wyschnięciu bo takie mokre ukrywają wiele szczegółów. http://allegro.pl/ducati-monster-695-serwisowany-7200-km-okazja-cena-i3419616699.html Nie wiem czy to prawdziwa okazja czy może jeszcze prawdziwsza ściema. Co sądzicie. Czy to możliwe żeby motocykl w takim stanie poszedł za taką kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Lipiec 24, 2013 "W lipcu 2013 r. kompleksowy przegląd w serwisie Ducati Wrocław, wymiana oleju w silniku i przednim zawieszeniu, paski rozrządu, regulacja zaworów, płyny hamulcowe." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Lipiec 25, 2013 "W lipcu 2013 r. kompleksowy przegląd w serwisie Ducati Wrocław, wymiana oleju w silniku i przednim zawieszeniu, paski rozrządu, regulacja zaworów, płyny hamulcowe." Czyli wszystko niby pięknie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pioter1987 0 Napisano Lipiec 26, 2013 czyżby już poszedł bo nie ma go na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Kiedy dwa tygodnie temu kupiłam swojego 695, to rzeczywiście taki egzemplarz stał w serwisie Ducatii... Nie powiem co usłyszałam i nie dam sobie palca uciąć, że to ta sztuka, ale lepiej przed zakupem zadzwonić do Ducatii - sprawdzić po vinie, popytać o historię i ich opinię. I jak już, to najlepiej obejrzeć go z mechanikiem niż na własną rękę. No, ale na logikę, ktoś dopiero co go kupił, pisze, że dbał, wyłożył na serwis i od razu sprzedaje? Czasem lepiej kupić drożej, niż pakować się w niewiadome "okazje", bo potem wychodzi kinder niespodzianka, a w niej ZONK :razz: Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Natka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Ja od siebie do tematu dodam coś takiego ... http://allegro.pl/show_item.php?item=3512385870 Od środy próbuje się od właściciela dowiedzieć czegoś o motocyklu. Podobno sprowadzony z USA i nie jeżdżony w Polsce. Niestety o zdjęcia czy VIN nie można się doprosić. Coś mi się wydaje, że to jakiś przekręt. Może ktoś inny będzie miał, więcej cierpliwości i dowie się czegoś o tym moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Gdybym miał ładne 695, w życiu nie sprzedawałbym go za 10 czy 11 tysi... kaman - ludzie, nie ma okazji, a te które się zdarzają nie trafiają na allegro. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Wrzesień 8, 2013 Opis skomponowany tak, że dajmy se spokój. Za 10-12 tyś. to można 620 sprzedawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) ludzie, nie ma okazji, a te które się zdarzają nie trafiają na allegro. święte słowa... gość pewnie nie chce podać vin-u , bo jak moto z USA to pewnie "wisi" w Carfax-ie :evil: Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez cinek78 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 8, 2013 Za 10-12 tyś. to można 620 sprzedawać. Za podobne pieniądze właśnie poszedł DS z mojej okolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 8, 2013 Za podobne pieniądze właśnie poszedł DS z mojej okolicy. Ale to ma świadczyć o jego dobrym stanie technicznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Niedługo będziesz miał okazję zobaczyć. Mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami. Stan techniczny już został określony - na tyle, że moto zmieniło właściciela. Pozostaje serwis. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pioter1987 0 Napisano Wrzesień 9, 2013 Od 3tygodni jestem nowym włascicielem tego Monstera. Czy była to okazja czy nie to się okaże po dłuższej eksploatacji. Jak na razie w miarę wszystko gra i nie sprawia problemów. Przed zakupem byłem w serwisie Ducati gdzie uzyskałem (mam nadzieję) w miarę rzetelne informacje na jego temat co spowodowało że się na niego zdecydowałem. Igła to to nie jest ale cena i dość dobra opinia na jego temat mnie przekonały. Przez zimę planuję troszkę go dopieścić i mam nadzieję że będzie ok. @cinek78: Sprzedający VIN podał mi zanim w ogóle go zobaczyłem a moto z Włoch:) Jak na razie jestem zakochany w tym motocyklu, jak tylko nie pada to z niego nie zsiadam i mam nadzieję że tak pozostanie:) Przepraszam, pomyłka, nie zauważyłem że rozmowa zeszła już na inny motocykl:) Moja wypowiedź dotyczyła tego z pierwszego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 No i gratulacje, niech lata bez problemów, a w razie drobnych nieżytów zostało Ci w skarbonce aby je dopieścić. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach