nabassu 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 Jak w temacie. Polozony raz na lewo raz na prawo przy predkosciach spacerowych przy kombinacjach z zawracaniem. Skutkiem sa zgiete wajchy hamulca recznego, noznego i biegow, oraz porysowane oslony tlumikow i konce kierownicy (naturalne crashpady). Zrobiony tail-chop. Zdjecia pewnie jeszcze dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 :shock: co będzie po Potworku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 16, 2011 748 streetfighter i jak sie wzbogace to dziewiatki do kompletu. juz w serii. a jak narazie to graty do firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piczard 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 To jak... będą te fotki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 wszystkie oslonki, plastiki sa, tylko zdjete. jedyna ingerencja to tail-chop, wydech-chop i malowanie niektorych elementow na czarno. wszelkie skazy malowania beda poprawione fachowo przed sprzedaza, bo wreszcie sa po temu warunki, a nie sparay z puszki. jest brudny jak nieszczescie, za co przepraszam, nie mam kiedy na myjnie podjechac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 Nie mow ze Ty z tymi dzwigniami i klamkami jezdziles :shock: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 19, 2011 chocby dzis. w ciaglej eksploatacji. nie mam kiedy podjechac po palnik zeby to wyprostowac. no i malowanie pozniej, to czekam az sie uzbiera wiecej czesci do proszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 20, 2011 chcesz jeździć z prostowanymi dźwigniami? :o I jeszcze sprzedać to tak komuś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 chcesz jeździć z prostowanymi dźwigniami? :o A jest jakiś zakaz? :o W motomaniaxie była prostowana gajga biegów w R6 Testastrety, jeździ do dzisiaj. Co do sprzedaży- jeśli kupujący dostanie info o wszystkim, co się działo z motocyklem- sprawa jest chyba oczywista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 20, 2011 Zgadzam się z frankiem - teraz wielkie oburzenie, a sam mi pomagałeś na Racjonalizacji prostowac dżwignie w mojej 748 i jakoś nic wtedy nie mówiłeś. Byle nie prostował klamek, bo to już by była wieeeeeeelka głupota - wystarczy choćby najmniejsze mikropęknięcie i klamka potrafi zostać w ręku w najmniej oczekiwanej chwili - zazwyczaj w czasie hamowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 21, 2011 Podjedź do mnie do serwisu jak możesz, zobaczę go na żywo to może zdecyduję się na odkupienie go od Ciebie. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 chcesz jeździć z prostowanymi dźwigniami? :o A jest jakiś zakaz? :o W motomaniaxie była prostowana gajga biegów w R6 Testastrety, jeździ do dzisiaj. Co do sprzedaży- jeśli kupujący dostanie info o wszystkim, co się działo z motocyklem- sprawa jest chyba oczywista. również zupełnie nie rozumiem reakcji i oburzenia w tej kwesti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Podjedź do mnie do serwisu jak możesz, zobaczę go na żywo to może zdecyduję się na odkupienie go od Ciebie. 8-) jutro podjade. mechanicznie to teodor jezdzil w zeszlym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 21, 2011 Jutro nie koniecznie mnie złapiesz... jadę w traskę. Ale zapraszam po świętach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Maj 18, 2011 Podbijam. Stan licznika 20tys+ Do wymiany tylna opona i pewnie juz lancuch. Olej nowy zalany, jakies kosmetyczne poprawki typu te dzwignie. Z moim obecnym dostepem do proszkowni, moge popoprawiac kilka rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach