Kwinto 21 Napisano Marzec 21, 2019 Z tym olejem byłbym spokojny, tu masz mój chwile po wymianie. Oczywiście zakładam, że jakiś "kwitek" na serwis olejowy poprzedni właściciel Ci zostawił ;) 1 Mroova zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Marzec 21, 2019 Ja jeżdżę na Motul 300V i jest zielony oraz pachnie specyficznie. Uwaga na podróbki tego oleju, korzystaj tylko ze sprawdzonych źródeł zakupu, a o ile serwis go poleca i wymienia, to spoko, bo oni kupują ze sprawdzonych źródeł w dużych ilościach, jak np. Ducati Toruń. Nie wiem, czy w Diavelu też tak jest, jak w Multi 1200S 2015 ale chyba tak, to pamiętaj, by po zakupie zmienić kod PIN(chodzi o awaryjne odpalanie motocykla, kiedy system wykrywania kluczyka zawodzi, albo zgubisz kluczyk, i /lub bateria padnie całkowicie). O ile właściciel poprzedni nie wprowadził własnego, to fabryczny 0000(cztery zera raczej powinien być) . Co do baterii w kluczyku, to niekiedy trzeba podważyć cienkim ostrzem metalową osłonę kluczyka(u mnie tak było) a reszta, jak na załączonym filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=4SnwazhkDMQ Gratuluję zakupu a oleju to trochę ubędzie po iluś tam kilometrach 1 Mroova zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mroova 1 Napisano Marzec 22, 2019 Dzięki za odpowiedzi. Kwity od sprzedawcy dostałem, jest to Motul 300v, wymieniony 27/02/2019 wraz filtrem :) . Podobno przy którejś z kolei wymianie, gdzieś tam część oleju zostaje i leje się 3500ml a anie 3700ml . Dlatego chyba mam pełne oczko. Myślicie, że powinienem te 200ml upuścić? ... Blachę już mam :) , dzisiaj planuje pierwszy dłuższy wyjazd. ostatnie 10 lat spędziłem na gixxach 1k... Myślicie, że mogę pojechać od razu w dół z trybem jazdy ??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Marzec 22, 2019 (edytowany) Olej zostaw, jak widzisz u mnie tez masz "pełne oczko". Co do trybów jazdy - nie taki Diabeł straszny jak go malują. Ja z pierwszej jazdy w pełnym trybie wróciłem z rękami dłuższymi o 10 cm ale przeżyłem a przesiadałem się z 696 :) także poradzisz sobie. W sumie liczy się olej w głowie a nie to co masz pod sobą. Życzę jedynie bezawaryjnego uzytkowania bo fun z jazdy Diabłem masz gwarantowany. Edytowano Marzec 22, 2019 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noger 3 Napisano Sierpień 6, 2019 (edytowany) Edytowano Sierpień 6, 2019 przez Noger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neonkin 1 Napisano Wrzesień 6, 2019 Oto mój wymarzony Ducat. Trochę nam się już wspólnie narobiło kilometrów. Wpadliśmy razem w Bieszczady co by opony troszkę bardziej podomykać :) Szkoda, że trzeba z niego schodzić bo by się latało nim 24h/dobę :) 1 MarekDiavel zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noger 3 Napisano Maj 30, 2020 No to klik LwG 2 MarekDiavel i Waldi59 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarko 0 Napisano Czerwiec 27, 2020 A to mój diabełek !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysiek Piątek 0 Napisano Sierpień 8, 2020 Myślę, że jestem spełniony... Xdiavel + Z1000. Więcej mi nie trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Sierpień 9, 2020 14 godzin temu, Krzysiek Piątek napisał: Myślę, że jestem spełniony... Xdiavel + Z1000. Więcej mi nie trzeba ;) Rany jak Ci się udało znaleźć wspólną estetykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysiek Piątek 0 Napisano Sierpień 10, 2020 (edytowany) Jakoś tak przypadkowo ;) Edytowano Sierpień 10, 2020 przez Krzysiek Piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Sierpień 11, 2020 Gratulacje, piękny jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Październik 12, 2021 Diavel z Mysłowic 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 19, 2021 No Waldi, gratki, Zard robi robotę w tym modelu, niech się spisuje i cieszy właściciela;) 1 Waldi59 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaras 1 Napisano Kwiecień 10, 2022 (edytowany) Diavel 2015 Full Carbon (wszystkie oryginalne plastiki i szczotkowane aluminium wymienione plus dołożone nakładki, których nie było oryginalnie). Pełen pakiet Tuneboy'a (quickshifter+tempomat+mapy pod wydech otwarty Termignoni). No i oczywiście przeszklone akwarium od mokrego sprzęgła, niestety nie widać na tych zdjęciach. Ful Edytowano Kwiecień 10, 2022 przez Jaras 1 Waldi59 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach