Redjasper 46 Report post Posted November 24, 2015 super garaż... dobrze, że chociaż Wy w butach chodzicie :) Share this post Link to post Share on other sites
handelson 0 Report post Posted November 24, 2015 Podkładki dlatego, że podłoga jeszcze wiąże :) Share this post Link to post Share on other sites
mikers 0 Report post Posted November 24, 2015 Jak juz zwiąże to podjadę trzeba przetestować ;) super robota ____ mikers Share this post Link to post Share on other sites
mioo 2 Report post Posted November 24, 2015 fajny wieszak na kurtki Share this post Link to post Share on other sites
TastajBobra 0 Report post Posted November 24, 2015 Garaż konkret, gratuluję. Tylko brakuje tutaj jednego, bardzo ważnego elementu. Szyby, żeby podczas śniadania, imprezki itd. rozkoszować się widokiem. Jak np. poniżej: Share this post Link to post Share on other sites
ducafil 7 Report post Posted April 2, 2016 (edited) przyszedł i na mnie czas,diabeł lekko zakurzony po niedzielnej trasie,jeszcze parę części musi dojechać, ale mam nadzieję,że w tym sezonie zrobię więcej niż 300km w zeszłym na 848. Edited April 2, 2016 by ducafil 2 Mroova and Redjasper reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
martini 32 Report post Posted April 2, 2016 (edited) Piekny!!Cieszę się !!MOC!! że masz swojego wymarzonego Diavela ! Jest pikny, mocarny, corny ! Do zobaczyska niebawem ! Edited April 2, 2016 by martini Share this post Link to post Share on other sites
Motoricko 9 Report post Posted April 2, 2016 No, w końcu się pochwaliłeś Ducafil :) Gratulacje :) Wytapatalkowałem Share this post Link to post Share on other sites
ducafil 7 Report post Posted April 2, 2016 No Riko, wiesz,że masz w tym swój udział :razz: Mocy raczej nie braknie, a już kilka razy się przekonałem,że jak na moje umiejętności jest jej o wiele za dużo.tak to już chyba po prostu SKS :mrgreen: Na razie dostał krasze R&G I lustereczka w końcówki kiery, Zard też jest całkiem przyjemny :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
mrymek 0 Report post Posted April 2, 2016 No gratulacje Share this post Link to post Share on other sites
Redjasper 46 Report post Posted April 3, 2016 nawet dane mi było się nim przejechać :) pięknie wygląda w tym kolorze... Share this post Link to post Share on other sites
kubrog 1 Report post Posted April 3, 2016 Diavel z Płońska ☺ 1 Mroova reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kubrog 1 Report post Posted April 3, 2016 Moje maleństwo ☺ Share this post Link to post Share on other sites
miki72 1 Report post Posted April 3, 2016 Gratulacje ! Share this post Link to post Share on other sites
Gorzko 10 Report post Posted April 3, 2016 Piekny gratulacje :) Share this post Link to post Share on other sites
facebook.pl/projectbusa 1 Report post Posted May 13, 2016 Powitać :) Jak już pisałem w innym poście od 2 dni jestem w posiadaniu :) Motocyklami latam od wielu lat, obecnie w trakcie realizacji najmocniejszego motocykla w Polsce, zapraszam do zapoznania się z tematem :) Z góry przepraszam za słabe zdjęcie i w oddali widoczny bajzel- zdjęcie jest jeszcze przed zakupem u sprzedającego :) 1 Mroova reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ducafil 7 Report post Posted May 15, 2016 Gratuluję,prawie bliźniak mojego:) i chyba też"szwajcar"? Share this post Link to post Share on other sites
facebook.pl/projectbusa 1 Report post Posted May 15, 2016 Gratuluję,prawie bliźniak mojego:) i chyba też"szwajcar"? Dokładnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Kwinto 21 Report post Posted May 16, 2016 Gratuluję Diabła a "Projekt Busa" podglądam na FB już od dawna ;) Share this post Link to post Share on other sites
kyniomaniak 1 Report post Posted April 14, 2018 1 Mroova reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mroova 1 Report post Posted March 20, 2019 Cześć W Diavelu "zakochałem się od pierwszego wejrzenia" będąc w Norwegii w 2016 roku... I w końcu od wczoraj go mam :) :D ... Zobaczymy jak mi się go będzie użytkowało po 25 latach jazdy na rzędówkach ;) ... 1 MarekDiavel reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gorzko 10 Report post Posted March 20, 2019 Super dobrego użytkowania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Mroova reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mroova 1 Report post Posted March 20, 2019 Nie Dziękuje ;) Dawno nie kupowałem używańca :) za takie $$$ ... i troche popadam w paranoję, czy wszystko jest ok. Mam parę pytań i nie do końca wiem gdzie je zadać. Czy Motul 300v jest taki zielony??? Odnoszę dziwne wrażenie że jest go (oleju) za dużo - pełne oczko... przejechałem jakieś 5-10km jak narzazie (czekam na blachy) i nic niepokojącego się nie wydarzyło, poza ostrzeżeniem, że bateria w kluczyku jest do wymiany? Z góry dzięki za info Share this post Link to post Share on other sites
Gorzko 10 Report post Posted March 20, 2019 Motul zielony pierwsze słyszę. Oleju powinno byc ciut mniej niż pełne oczko max jest zaznaczony, moze jak patrzysz to nie stoi równo. Moze jak kupiłeś używke dla pewności zrobic serwis olejowy itp...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mroova 1 Report post Posted March 20, 2019 1 godzinę temu, Gorzko napisał: Motul zielony pierwsze słyszę. Share this post Link to post Share on other sites