Archie 0 Napisano Sierpień 16, 2011 http://rocket-garage.blogspot.com/2011/ ... ondon.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Podczas mojego półrocznego pobytu w Angli w 2006 roku, często zaglądałem do ACE CAFE. Zajebisty klimat. Tego nie mozna opisywać, trzeba być i doznać tego osobiście. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 16, 2011 To jest właśnie TO! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Łysy w zielonym to mój idol :mrgreen: 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Łysy w zielonym to mój idol :mrgreen: 8-) Miałem to samo wrażenie - zielony kombiak morduje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Łysy w zielonym to mój idol :mrgreen: 8-) Mój też :mrgreen: Podobny do Rycha z Motostodoły. Kto ma wątpliwości- niech looknie na słynny taniec Rycha z mieczem w Golubiu :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 18, 2011 SUPER... Uwielbiam ten klimat i tego brakuje mi u nas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach