krl 0 Posted September 7, 2011 Nicky Hayden uchyla rąbka tajemnicy ;) od poniedziałku oficjalnie. Share this post Link to post Share on other sites
Gorzko 10 Posted September 8, 2011 Ciekawa jaka cena w PL :) Share this post Link to post Share on other sites
Gorzko 10 Posted September 12, 2011 http://www.scigacz.pl/Ducati,Streetfigh ... 16497.html Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBobr 0 Posted September 12, 2011 Będzie suchar!! Zacnie 8-) Share this post Link to post Share on other sites
lkrencik 0 Posted September 12, 2011 Czy to po prostu bedzie ten sam motocykl tylko z mniejszym silnikiem? Jeśli tak to wydaje mi się że może sie sprzedawać dobrze, choć sam bym wybrał większego brata Share this post Link to post Share on other sites
jaski_sm 0 Posted October 2, 2011 Ten wściekły żółty kolor pasuje do niego idealnie :P :P :P Share this post Link to post Share on other sites
mateuss 0 Posted October 2, 2011 Strona Ducati.com podaje informację o mokrym sprzęgle. Sorry DzikiBobrze :D Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBobr 0 Posted October 3, 2011 Strona Ducati.com podaje informację o mokrym sprzęgle. Sorry DzikiBobrze :D A miało byś tak pięknie... Share this post Link to post Share on other sites
mateuss 0 Posted October 3, 2011 Eeee Co Wy macie z tym suchym sprzęgłem ... Dzwoni, głośne, ciężko pracuje... Share this post Link to post Share on other sites
theodor 2 Posted October 3, 2011 A z kąd w ogóle info że miałby być w suche wyposażony? Share this post Link to post Share on other sites
krl 0 Posted October 3, 2011 też pierwsze słyszę aby takowe miało być na pokładzie STF 848 ale znająć życie i katalog akcesoriów będzie takie dostępne a nawet o ile nic się nie zmieniło w jednostce to już takowe jest w katalogu. Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBobr 0 Posted October 3, 2011 A z kąd w ogóle info że miałby być w suche wyposażony? A stąd ;) http://www.scigacz.pl/Ducati,Streetfigh ... 16497.html "W sportowym 848 znalazło się mokre sprzęgło, natomiast Streetfighter dostanie klasyczne, głośne, suche." Share this post Link to post Share on other sites
rostwor 0 Posted October 3, 2011 A z kąd w ogóle info że miałby być w suche wyposażony? A stąd ;) http://www.scigacz.pl/Ducati,Streetfigh ... 16497.html "W sportowym 848 znalazło się mokre sprzęgło, natomiast Streetfighter dostanie klasyczne, głośne, suche." http://ducati.com/bikes/streetfighter/848/tech_spec.do ciekawe dlaczego informacji nie szukacie u źródła... ech.... Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBobr 0 Posted October 3, 2011 A z kąd w ogóle info że miałby być w suche wyposażony? A stąd ;) http://www.scigacz.pl/Ducati,Streetfigh ... 16497.html "W sportowym 848 znalazło się mokre sprzęgło, natomiast Streetfighter dostanie klasyczne, głośne, suche." http://ducati.com/bikes/streetfighter/848/tech_spec.do ciekawe dlaczego informacji nie szukacie u źródła... ech.... Rostwor, nie ma co wzdychać. Odniosłem się do artykułu zamieszczonego wcześniej. Jasno z niego wynikało, że ma być suchar i jakoś wtedy nie protestowałeś. Nie wiem - może nie było jeszcze wtedy oficjalnych danych od producenta albo tak szczegółowej specyfikacji na ogólnodostępnej stronie a może po prostu zaufałem rzetelności redaktorów. W każdym razie, jeśli ktoś wprowadziłem w błąd to przepraszam. Share this post Link to post Share on other sites
musieli 30 Posted October 4, 2011 Ścigacz nie pierwszy raz walnął jakiegoś babola. Ale wystarczy na pierwsze lepsze zdjęcie z prawej strony looknąć i odrazu widać, że "mokry" dekiel :D Share this post Link to post Share on other sites
Gorzko 10 Posted October 4, 2011 Moto jest fajne mi tam jakoś nie przeszkadza że bedzie mokre, narazie jakoś przekonania nie mam 100% do suchego sprzegła może dlatego że nie miałem jeszcze moto z takowym :) Fajnie że Ducati coś działa. Share this post Link to post Share on other sites
Tiber 0 Posted November 3, 2011 Wg ostanich doniesien, cena 848 w UK bedzie w okolicach 10tys Ł (+-200Ł) takze nie bedzie chyba tak strasznie jak trabil scigacz. Share this post Link to post Share on other sites
Tiber 0 Posted November 4, 2011 W UK cene nowego fightera 848 ustalono na poziomie 10tys Ł wiec nie jest tak strasznie jak to zapowiadal scigacz.pl. Share this post Link to post Share on other sites
mateuss 0 Posted November 4, 2011 W UK cene nowego fightera 848 ustalono na poziomie 10tys Ł wiec nie jest tak strasznie jak to zapowiadal scigacz.pl. Teraz trzeba by sprawdzić ile tam stoi duży street łobuz i przeliczyć cenę na nasz rynek :) Share this post Link to post Share on other sites
Tiber 0 Posted November 4, 2011 Gruby fighter 12095 Ł cennikowo. Wiec troche taniej niz u nas. Na szczescie nikt nbie broni dokonywania zakupu za granica;) Mysle jednak, ze obecne cenniki bazuja na szalonych kursach PLN/EUR, ktore ostatnio powoli sie uspakajaja, wiec moze ceny na 2012 tez beda nizsze. Pozyjemy, zobaczymy ;) Share this post Link to post Share on other sites
musieli 30 Posted November 12, 2011 Muszę Wam powiedzieć, że kolor "żółty" jest kompletnym nieporozumieniem - to dlatego, że nie jest to ten żółty co normalnie w Ducati, tylko blado złoto metalikoperłowy niewiadomojaki :? Share this post Link to post Share on other sites
jaski_sm 0 Posted November 12, 2011 Poczekajmy, jak będzie wyglądał w naturalnym świetle ;) Może sztuczne w hali mu nie służyło :D Share this post Link to post Share on other sites
Tiber 0 Posted November 17, 2011 Ktos moze prenumeruje i moglby wrzucic jakiegos skana? MCN Jesli jest sie spoza UK to mozna wykupic tylko roczne abo. Nie ma tez wersji elektronicznej wiec jesli ktos bylby tak mily ;) Share this post Link to post Share on other sites
franek 0 Posted November 17, 2011 "it’s a fearsome weapon.." Brawa dla pismaków, coraz bardziej podobają mi się niektóre określenia dla motocykli :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
Piter748 0 Posted November 17, 2011 "it’s a fearsome weapon.."Brawa dla pismaków, coraz bardziej podobają mi się niektóre określenia dla motocykli :mrgreen: Franek , jestem angielskim ignorantem. Co to znaczy? Share this post Link to post Share on other sites