plpt 0 Napisano Październik 28, 2011 vanos ? był już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 28, 2011 VANOS to po prostu VVTi/VTEC (zmienne fazy rozrzadu). Chodzi o Valvetronic - elektromagnetyczne sterowanie wychyleniem i czasem otwarcia zaworu dolotowego, zastepujace przepustnice. BMW stosuje to masowo od 2001 roku (date doczytalem w wiki zeby wam nie naklamac :) ) w wiekszosci silnikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 28, 2011 Vanos był od początku lat 90' stosowany w e36 320i. Potem rowniez w innych silnikach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Listopad 6, 2011 Najnowsze wieści :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 6, 2011 No tak już jest, co jak co ale taki stojak już mam muszę teraz dokupić tego konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 6, 2011 Uff.. słabo mi. Byle do środy - mam nadzieję, że będzie można usadzić dupsko :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Listopad 6, 2011 Musieli jak to że u ciebie już od dwudziestu minut już poniedziałek a u nas jeszcze całe pół godziny niedzieli??? Stary my jeszcze mamy pół godziny weekendu :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Listopad 6, 2011 Hej admini! Co to za kombinacje z zegarem??? jeszcze jest pół godziny weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Listopad 6, 2011 Hej admini!Co to za kombinacje z zegarem??? jeszcze jest pół godziny weekendu Trzeba w panelu przestawić - czas letni - z tak na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 6, 2011 ten shock z boku rewelka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 7, 2011 Osz ku...a zemdlałem, patrze na tył znowu mdleje, wstaje mdleje bo dostrzegłem bok, z boku padam......Jestem przerażony, ale im sztuka wyszła. yesus pozamiataja rynek, cały ..MTS, Diavel teraz to cacko Yesu.....za mało zarabim do roboty, pracować , zarabiac....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 7, 2011 Widzieliście te monstrualne lusterka? Wreszcie w superbiku będzie coś widać. Choć dla mnie nieco za duże. :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 7, 2011 Jest zajebisty... Obejrzymy, przymierzymy się jak będzie można.... w przyszłą sobotę ... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 7, 2011 Si€dmy raz mnie cucą :lol: :lol: :lol: wydech z prawej też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 7, 2011 Faktycznie jest dobrze a bałem się że będzie wtopa, przód pełna agresja i ten amor wygląda zaje...... choć to oczywiście kwestia gu... a te jak wiadomo nie podlegają dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 7, 2011 Piekne moto, włosi jak zwykle kawał dobrej roboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 7, 2011 Billi daj juz spokuj, ja jestem po zawale...... Nie wiem czemu mnie szcześcvie ogarni jak to widzę......jeszcze troche i Musiela uścisnę :D :shock: :D P.S a te ludzie to co to za ludzie?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Listopad 7, 2011 Bardzo ładny, a na żywo pewnie powala! :) ... zbiorniczki płynów rewelacja! Jak w moim SS-sie!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 7, 2011 Teraz sam se dopierd...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 7, 2011 A widzicie sterowanie zawieszeniem?, elektronika brak kręcenia śrubeczkami i pokrętłami. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 7, 2011 Ja zauważyłem, sterowaną główkę ramy... Ale ogólnie kosmos.... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Listopad 7, 2011 Coś panowie wspomnieliście że będzie można się przymierzyć do tej maszyny z piekła rodem. Gdzie i kiedy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 7, 2011 Coś panowie wspomnieliście że będzie można się przymierzyć do tej maszyny z piekła rodem. Gdzie i kiedy??? Na Eicma 10-13.11 viewtopic.php?f=47&t=6643 Co do 1199 to oby jeździła tak dobrze jak wygląda! I wygrywała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach