Boa 0 Napisano Marzec 1, 2012 Jak to nikt :?: A Ty :?: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Marzec 1, 2012 Jak to nikt :?: A Ty :?: :lol: Na radykalnych ekstremistach się nie zarabia :P ;) :lol: a nikt nie wypuszcza nowego modelu po to żeby nie zarabiać :P żeby "żyć" trzeba iść z prądem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 1, 2012 Przy okazji przypomnę, jestem świadomy że nie będzie to typowy Cafe Racer. Zbyt dużo ograniczeń wynikających z konstrukcji motocykla bazowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 1, 2012 Dla przykładu forumowa hubryda z bakiem od stejka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 1, 2012 No, IMHO niezbyt :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 1, 2012 Z monstra na caffe ciężko.. Co nie znaczy, że niemożliwe. Płodności w pomysłach życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Marzec 1, 2012 Jeśli chodzi o zbiornik pod cafe racera to bardzo fajny jest na przykład w moto guzzi V11 lub moto guzzi le mans czy v7 sport tylko mógłby nie podpaśić przy dukatowej ramie, albo z SC ale to trudniej dostać i zdecydowanie droższy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 10, 2012 Zabrałem się za dorabianie setów, pozamawiałem sporo rzeczy i przyszły takie cudeńka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 to chyba niewiele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 10, 2012 Ja mam chyba coś z wizją bo widzę nic. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 10, 2012 Szybcy jesteście - nawet nie zdążyłem wstawić zdjęć, a tu już krytyka :lol: Dzisiaj też odbieram karoserię po przeróbkach :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Rozważałem zakup tych clipów do siebie, ale maja dyskwalifikujaca cechę w moim przypadku. Ale sa fajne. Pieknie sety powycinane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 10, 2012 Niestety wtopa! Po założeniu plastików okazało się, że dorobiona cześć ramy patrzy lekko w prawo. I caŁy misterny plan... Kurrrr od nowa! Poza tym sam zadupek i tu podam firmę Ricambi Weiss to lipa jezeli chodzi o wykonanie. Jest na tyle niesymetryczny, ze po nalozeniu lakieru bedzie wstyd i żal :( Plastikarz bedzie musial nalozyc na niego pół kilo żywicy. To wszystko opóźni "erekcję" o dobry tydzień. Ale w miedzyczasie znalazlem zajefajny lakier - bedzie MOC! Macie pomysl gdzie znalezc jakies odpalowe przewody zaplonowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 10, 2012 Hmmm, ciekawa bryła, nawet spójna. Dla mnie git. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Nie chcę wyjść znowu na marudę i kogoś kto tylko krytykuje,więc nic nie piszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 10, 2012 Nie chcę wyjść znowu na marudę i kogoś kto tylko krytykuje,więc nic nie piszę :) Pisz, pisz - i tak wiemy, że taki jesteś !!! :lol: :lol: :lol: A tak na poważnie: Przecież Patryho wcale nie musi Cię posłuchać. Ja myślę, że KAŻDA uwaga może być pomocna - m.in. po to mamy to forum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2012 Proporcję sa do bani. Ten "odwłok" względem zbiornika powinien być znacznie mniejszy. Teraz to fatalnie wygląda i nie sądze by lakierowanie to zmieniło. Bo samo wykonanie i dopasowanie jest jak najbarzdiej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 10, 2012 Cholera, a to ja miałem mieć rację :evil: Chyba tak to ciachnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Marzec 10, 2012 Raczej obniż tego garba, a nie skracaj. w sensie spłaszczyć to trochę. Bo długość jest ok. A i osobiście bym dospawał kawałek ramy na końcu. O tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 11, 2012 Znalazłem coś takiego, wrzucam poglądowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 11, 2012 Podoba się :P BTW - czy te przewody będą pasowały do S2R'a (7mm)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 11, 2012 Nie, to są do sbk przewody. Z długą fajką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Marzec 11, 2012 a jakaś podpowiedź... gdzie znajdę do monstera? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 12, 2012 Patryho, a może w scramblera polecisz?? Jak już tak grubo kroisz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 12, 2012 Wybacz, ale wogole mi sie to nie podoba... Jak dla mnie Monster jest sam w sobie juz po czesci cafe racerem a to co ty probujesz zrobic wyglada tak "na sile". Maslo maslane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach