Jarek72 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Witam,Dla mnie bomba ;) , z tym kawałkiem aluminium dziewiątki nabierają zupełnie innego wymiaru wizualnego a i w praktyce łatwiej obejść się ze stojakiem przy wymianie koła - czego chcieć więcej - wygląda jak Angelina Joli a w dodatku potrafi gotować ;) :lol: Również szukam do moich dziewiątek takiego kawałka aluminium. Gdyby gdzieś się komuś poniewierało i zabierało miejsce to chętnie przytulę ;) . Bez problemu, mogę załatwić. :) Hał macz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 26, 2013 Powoli przybywają szpargały z lakierni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 3, 2013 zamontowałem kierownice od 1098 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 12, 2013 I wyścigowy "kominek" odmy o własciwie zerowych oporach przepływu z racji braku zaworka membranowego wewnątrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 8, 2013 Proszę o zamknięcie tematu. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 1, 2013 http://ducatisti.pl/963,ducati-999-radicalnie-inne/#more-963 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 1, 2013 Nieźle wyszło gratulację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Maj 1, 2013 Artykuł sponsorowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Maj 1, 2013 (edytowany) Logic :thumbup: Ukryta reklama z 15 firm - pewnie od wczoraj nie mogą obgonić się od zamówień :wtf: Edytowano Maj 1, 2013 przez arachnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 1, 2013 Przegiąłeś , nie bawię się z Tobą ;) :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Maj 1, 2013 A mnie sie nie podoba. powiem nawet tak, " brzyyyyyydal"!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 2, 2013 Dziękuję bardzo za opinię. Mimo ze zima długa, nie ze wszystkim zdążyłem tak jak bym chciał. Jak chociażby rama, która powinna być w kolorze kół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 22, 2013 Koniec sezonu, czas na kolejne modyfikacje. Sezon na torze pozwolił na ścisłe określenie ich kierunku. Pierwsze elementy już zamówione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 22, 2013 W prawdzie nie moja bajka bo ledwo co ogarniam swoje 696 :-) ale te trzy 9-tki to piękna sztuka. Wiosną widzimy się na przeglądzie mojego moto przed nowym sezonem może bedzie mi dane dotknąć :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Wrzesień 24, 2013 Koniec sezonu, czas na kolejne modyfikacje. Sezon na torze pozwolił na ścisłe określenie ich kierunku. Pierwsze elementy już zamówione. Ciekawe co jeszcze wymyślisz :?: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 24, 2013 Oj, nie ma co się specjalnie spektakularnych rzeczy spodziewać. Będą to raczej zmiany usprawniające w szeroko pojętym znaczeniu. Najbardziej bym chciał obniżyć masę maszyny, ale na tym etapie to już niezwykle kosztowna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Wrzesień 24, 2013 Jest taka firma MG Motosport. Pewnie zmieściłbys się w 1500 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carbonpr 0 Napisano Wrzesień 24, 2013 Najbardziej bym chciał obniżyć masę maszyny, ale na tym etapie to już niezwykle kosztowna sprawa. Theodor na dobry początek mogę zrobić Tobie owiewki z włókna węglowego :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 25, 2013 Na ogon byłbym bardzo chętny, ten laminat który teraz jest ma jakąś dramatycznie wielką masę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Theoś utnij ogon, zostaw coś ala siodełko rowerowe, a wydech skróć do wysokości setów po co ta grzałka pod dupskiem hihihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 4, 2013 Jak każda prawdziwa wyścigówka ;) i moje 999 doczekały się gruntownego przeglądu po sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 4, 2013 Teoś, a może to jakiś pomysł?? http://www.duccutters.com/Durbahn-999v2.tpl#.Uk8V5FNaaFA Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 4, 2013 Teoś, a może to jakiś pomysł?? http://www.duccutters.com/Durbahn-999v2.tpl#.Uk8V5FNaaFA Pozdr. J-999 Janek - moto jest w trakcie serwisu po sezonie jazdy na torze, a nie przebudowywane jakoś specjalnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 4, 2013 Wiem, wiem, ale tak jakoś mnie najszło :mrgreen: ... Ja ostatnio rozmyślam, nad połączeniem ramy 748 z silnikiem DS.... ...ale 4 Ducati ??? A kiedy jeździć ?? POzdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 6, 2013 rama idzie do lakierowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach