TEDDY 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Jak Bozia da to wyprodukuje taki ogon choc jak ostatnio pisałem do radicala do Francji to ten ktory jest w pursang mozna zakupic za 265euro ale za zbiornik chca 830 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 14, 2014 Wszelkie kolejne modyfikacje to temat na zimę, póki co trzeba jeździć. Wczoraj byłem na torze w Radomiu, szukałem ergonomii na nowych kierownicach. To jednak za mocny motocykl na taki obiekt. Przy okazji chyba znalazłem brakującą poręczność mojego motocykla. Trzeba teraz potestować na dużym torze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 20, 2014 Zima spędzona na doktoryzowaniu się z ustawienia motocykla się opłaciła. Ostatnie dwa SD potwierdziły to. Czyli trakcja motocykla odnaleziona, czas na szukanie prędkości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 20, 2014 acha, usmażyłem klocki hamulcowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 25, 2014 Nowa rzecz na pokładzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 10, 2014 Koniec z torem, 999 metamorfuje do wersji cywilnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Nie wierzę! - w takim razie musisz mieć coś innego do "torowania" w planie lub już nawet coś masz! Przyznaj się szybko co to?! :) ...chyba nie kupujesz cbr'ki 600 do pucharu SD?? Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez PePe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Wrzesień 10, 2014 Trauma powypadkowa pogłębia sie, czy po prostu dość juz bo kiedyś trzeba ? Massive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Wrzesień 10, 2014 Zobaczymy na ile jesteś słowny :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 10, 2014 Nie nie, żadna trauma. :) Po prostu po kilku sezonach latania po torze, a dwóch ostatnich wyjatkowo aktywnie troche mi się to już znudziło. Ile można w kółko jeździć? ;) Nie ma sensu wobec tego posiadanie torowego motocykla i ograniczania sobie możliwości jeżdżenia tak mechanicznie przygotowanym motocyklem na codzień. Oczywiście jakieś DTSD itp będe zaliczał, ale wyżywać sie mam zamiar teraz w inny sposób. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 10, 2014 Nie nie, żadna trauma. :) Po prostu po kilku sezonach latania po torze, a dwóch ostatnich wyjatkowo aktywnie troche mi się to już znudziło. Ile można w kółko jeździć? ;) Nie ma sensu wobec tego posiadanie torowego motocykla i ograniczania sobie możliwości jeżdżenia tak mechanicznie przygotowanym motocyklem na codzień. Oczywiście jakieś DTSD itp będe zaliczał, ale wyżywać sie mam zamiar teraz w inny sposób. :D Oj Kinga...Pozdrawiam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 A wiec Piaski :) Massive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) 999 nadal jako torówka w radicalowskich owiewkach odjeżdża do nowego własciciela. Na przypomnienie http://ducatisti.pl/ducati-999-radicalnie-inne/ Edytowano Styczeń 8, 2015 przez theodor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Styczeń 8, 2015 Widziałem bestię na własne oczy. Nie żal Ci choć odrobinę? A teraz czym zaskoczysz , konstruktorze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 9, 2015 To co będzie teraz a tor? 1098R? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 9, 2015 Poki co odpuszczam tor Bedzie cywilny motocykl + crossówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Styczeń 9, 2015 Przecież pisał, że tor mu się znudził i blokowanie kasy w torowym sprzęcie nie ma dla niego sensu. Po drugie nowy projekt już się robi - poczekamy zobaczymy ale torówka to raczej nie będzie ;-). Swoją droga prześledziłem sobie wczoraj na nowo wątek tych 999 - super sprawa i naprawdę zastanawiam się czy planując w dalekiej przyszłości zakup np. Diavela (kiedyś przecież trzeba będzie oddać swoje 696 w dobre ręce) nie lepiej je zostawić a dokupić zadbane 999 tak by mieć dwa - będzie dylemat :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 9, 2015 Kwinto zawsze możesz mieć Diavela i zadbane 999 - pamiętaj raz się żyje realizuj marzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Styczeń 9, 2015 To już jest zestaw marzenie i to nie na przyszłość ale bardzo, bardzo odległą przyszłość. No i jak w domu wytłumaczyć 2 motocykle w jednym garażu. Inna sprawa to wydaje mi się że zakup naprawdę zadbanych 999 to już całkiem niezła inwestycja kapitału. Zobaczymy co życie przyniesie, puki co 696 wystarczy mi w zupełności ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 10, 2015 Właśnie dziewiątki odjechały z nowym właścicielem. Zostają lokalnie , więc nadal będę miał okazje o nie dbać, a może i nadal rozwijać projekt. Fajny motocykl :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach