Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Pablo

848 Evo

Polecane posty

Z powodu rosnącej miłości do jazdy po torze i żeby mój Classic nie czuł się samotny, stojąc w garażu w chłodne, jesienne i zimowe dni, nabyłem droga legalnego kupna 848 EVO, 2012 rok, kolor czerwony ;)

Boa    0

Taki to pożyje :)

:thumbup: :clap:

Gość   
Gość

Jako przykladny obywatel musze zglosic sie do urzedu skarbowego w celu sprawdzenia legalnosci nabycia motocykla :D

a tak poza tym .Mam kolege w urzedzie ( codziennie dostaje donosy od sasiadów ze cos kupili na co moze ich nie byc stac .)

TRAGEDIA

Kupiłem wczoraj w USA i w Poznaniu będę na Classicu. Trochę mi szkoda Classika na tor, dlatego zdecydowałem się na zakup motocykla, który jest do tego stworzony, a na pewno bardziej się do tego nadaje ;)

18926352_1X.jpg

Jako przykladny obywatel musze zglosic sie do urzedu skarbowego w celu sprawdzenia legalnosci nabycia motocykla :D

a tak poza tym .Mam kolege w urzedzie ( codziennie dostaje donosy od sasiadów ze cos kupili na co moze ich nie byc stac .)

TRAGEDIA

Tak samo jest w moim przpadku, ale miłość do Ducati jest silniejsza ode mnie... ;) Mam słabą silną wolę ;)

Czerwony jest najszybszy :). Gratuluję zakupu. Tak w stadzie Ducati czują się zdecydowanie lepiej.

Gość   
Gość

Ciesze sie z Toba Pablo jak by bylo moje ;)

Piekna para masz niedlogo w garazu.

Myślę tak jak Siwy, fajnie cieszyć się szczęściem innych bez ukrytej zazdrości, niech Ci służy.

Nawet nie wiecie, jakie to ważne dla mnie, że cieszycie się razem że mną...

Myślę tak jak Siwy, fajnie cieszyć się szczęściem innych bez ukrytej zazdrości, niech Ci służy.

Nawet nie wiecie jakie to ważne dla mnie, że cieszycie się razem ze mną...

Nawet nie wiecie jakie to ważne dla mnie, że cieszycie się razem ze mną...

Gratulacje Pablo

Na serio cieszę się, Twoim szczęściem.

Niechaj służy

No widzię ze realizujesz plany naprawde szybko, dopiero co o takim pomyśle rozmawialiśmy. Super, szykuj maszynę przez zimę, a na wiosnę ogień z rury. :twisted:

Z pełną ukrytą zazdrością gratuluję raz jeszcze żeby nie było :D

Ale donosów pisał nie będę bo pisać i czytać nie umiem... na naukę mnie nie stać zaś... ;)

No widzię ze realizujesz plany naprawde szybko, dopiero co o takim pomyśle rozmawialiśmy. Super, szykuj maszynę przez zimę, a na wiosnę ogień z rury. :twisted:

Własnie dlatego, że rozmawialiśmy ;) Jak widać, takie rozmowy są niebezpieczne, bo natychmiast drenują kieszenie... ;) Fajnie było na Węgrzech ( zupa rybna również ;) ), czekam na następny raz...

Wielkie dzięki dla Darka z Ducati Toruń, który ekspresem sprawdził, że moje 848 ma europejską gwarancję do marca 2014 roku :)

Wielkie dzięki dla Darka z Ducati Toruń, który ekspresem sprawdził, że moje 848 ma europejską gwarancję do marca 2014 roku :)

Motocykl z USA ma europejską gwarancję? :roll: :o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.