Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
wiktorgre

Regulacja łańcucha 848 .

Polecane posty

Witam

Czuje ze mam juz do regulacji łańcuch , mam serwisowke itp Lecz wymagane sa jakieś specjalne klucze Ducati .

Czy da rade jakoś do zrobić bez tych wszystkich wymysłów ?

Jestem z Torunia i chciałem oddać do salonu Ducati lecz ceny z kosmosu porównując do Warszawy ( moto maniax )

Moze jest ktoś na forum z okolic Torunia ?

Pozdrawiam

Wiktor

no są ludzie z toronto, podjedź do chłopaków z chełmińskiej, Darek zna 848 pewnie na pamięć to ci doradzi co z tym łańcuchem, pzdr

Odkrecasz dwa imbusy na wahaczu, i kluczem hakowym za zebatka podkrecasz lancuch. Klucz taki dostaniesz u Billy-ego z forum.

. Klucz taki dostaniesz u Billy-ego z forum.

a nie ma w zestawie kluczy motocyklowych??? w MTS-sie mam wszystkie klucze do wykonania tej "operacji" ... ;)

Szanowny Wiktorze, precyzuj proszę swoje ustalenia cenowe, u nas w Toruniu Sprawdzenie / czyszczenie / regulacja łańcucha napędowego wynosi 60 zł czyli dokładnie tyle jak w motomaniax, zatem z kosmosem nie ma to wiele wspólnego :) do tego oczywiście dochodzi smarowanie w cenie.

Jakies klucze byly w schowku pod siedzeniem pasazera, Klucz do uciagu lancucha raczej by sie tam nie zmiescil a w zestawie nie mialem.

Witam

Dzwoniłem do salonu w Toruniu powiedzieli mi za regulacje. Tak samo zadzwoniłem do Motomaniax i powiedzieli cenę 20zł. Nie wypytywałem o szczegóły. Jeszcze dzwoniłem do jakiegoś salonu w Krakowie czy Katowicach nie pamiętam, jakiś czas temu to było i również cena w granicach 20zł.

Gdzie można kupić ten klucz oraz ile kosztuje ?

Bardzo dziękuje za zainteresowanie i pomoc.

Pozdrawiam

Wiktor

Podjedz do jakiegos kumatego frezera , pokaz i wytlumacz mu do czego ten klucz ma sluzyc i po klopocie . Do przekrecenia tego mimosrodu , nie potrzeba wielkich sil . a co do samego naciagu to juz pewnie poczytales co i jak .

Ps . W komplecie fabrycznym 8-ki tego klucza nie ma .

Z całym szacunkiem do autora wątku - z tego co wycztałem sprawa dotyczy kosztów w przedziale 20-60 zł. Więc mi szczeże nie chciało by się ani zakładać wątku, ani tym bardziej brudzić, bawić, kombinować itd. Ja wem że bywa czasami ciężko, ale myśle że więcej stracisz energi, czasu paliwa itd niż to jest wartę

będzie dramat jak się zaczną prawdziwe tematy ,paski itp , hahhahhhha :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.