stasekst4s 0 Napisano Marzec 16, 2014 Rzuc na to dobry lakier bezbarwny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 17, 2014 Dokladnie, tylko najpierw przeszlifuj porzadnie. Do testow czy juz jest porzadnie - polej woda. Na mokrym bedziesz widzial mniej wiecej efekt koncowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 17, 2014 Jeszcze mi trochę lakieru zostało :) Kryst ale czym to szlifować ? Papierem ? 1500 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 17, 2014 mozesz i 1500, ale sie zajedziesz :) Zywica, niezaleznie czy epoksydowa czy poliestrowa, jest twarda. Ja bym zaczal 800tka, ale na mokro z dodatkiem czegos sliskiego w wodzie (plyn do mycia naczyn, mydlo - cokolwiek - obniza tarcie i latwiej jest nie zepsuc :) ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 19, 2014 tylko problem w tym ze , na zdjecieach moze tego nie widac , tam juz jest " goly" material :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 20, 2014 Napisz na pw, zeby nie zasmiecac napiszemy pozniej tylko wyniki ping-ponga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) kolejne cukierki :) Edytowano Marzec 22, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Marzec 22, 2014 no ladnie panie to porobiles :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 22, 2014 to zasluga mojego kumpla ktory reanimuje mi tego trupa :) ehh gdybym wiedzial co nie co o ducati w momencie kiedy kupowalem tego zółtka to pewnie bym go nie kupil :) ale to juz historia ... dzis pomalowalismy pokrywy sprzegla i alternatora ( zapomnialem fotek ) , jutro w koncu skladamy kartery :) beda foty z postepow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 23, 2014 jak obiecalem narazie tyle , silnik jesscze nie skonczony - trzeba go troche wypiescic ale to juz za tydzien jak silikon dobrze zlapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Marzec 24, 2014 zrob otwory wentylacyjne w deklu od suchara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 24, 2014 Bedzie otwarte sprzeglo :) nie wiem na jaki kolor pomalowac docisk jeszcze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 24, 2014 to on jeszcze nie złożony? już jeździć czas! ;) Bedzie otwarte sprzeglo :) nie wiem na jaki kolor pomalowac docisk jeszcze ... żółty? :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Marzec 24, 2014 on juz dawno po szlifie powinien byc :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 24, 2014 Bedzie otwarte sprzeglo :) nie wiem na jaki kolor pomalowac docisk jeszcze ... Jak to na jaki!!?? Na zolto!! :) (moge ci posluzyc farba VHT w tym kolorze :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) to on jeszcze nie złożony? już jeździć czas! ;) żółty? :grin: czasem nie wszystko idzie po naszej mysli :( on juz dawno po szlifie powinien byc :twisted: ze co ? !?!?!?!? :mrgreen: :mrgreen: kryst żółty ? czy złoty ? zostalo mi jeszcze torche farby z ramy , na plastiki poszlo wszytko ... a moze by tak calkiem inny kolor np. niebieski ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jestem otwarty na propozycje :) Edytowano Marzec 24, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 25, 2014 a moze by tak calkiem inny kolor np. niebieski ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jestem otwarty na propozycje :) lux, smerfny niebieski byłby cool :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 26, 2014 dobra dobra :P:P:P wlasnie zbieram sie do lakiernika , musze jeszcze kupic pare rzeczy i przy okazji wezme troche czarnego na docisk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Marzec 26, 2014 Ales sie rozpedzil..... Do jajeczka w opolu zdazysz? Bedzie super wygladal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 26, 2014 zdaze zdaze :) na poczatku kwietnia bedzie stal na kolach :) tak prezentuje sie komplet po szkielkowaniu ( jeszcze beda malowane ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 30, 2014 podrzuci ktos pomysl jak to naprawic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 30, 2014 fele dostaly nowy kolor :) przednie zawieszenie przed servisiem - i po servisie - docisk - ogolnie wyszedl bardzo ladnie ... mam w tel funkcje "automatycznie popraw zdjecie" i na doscisku jej uzylem i wyszlo wlasnie tak :D ze smierdzacymi kolorowymi pikselami :/ ... lozysko oczywiscie bedzie wymienione :) silnik juz czeka na osadzenie w ramie , tak samo wahacz , zawiecha , kola , zbiornik .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 31, 2014 składaj i pokazuj - proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Marzec 31, 2014 Strasznie jestem ciekawy końcowego efektu! Złota rama, żółte plastiki i białe koła ... masz jakieś wizki?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 31, 2014 Złota rama, żółte plastiki i białe koła ... masz jakieś wizki?? :) Musiał bywać w Amsterdamie :mrgreen: :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach