Wilson 0 Napisano Sierpień 23, 2010 moja Czarna Perła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Petarda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Ladniutki :D Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komin 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Wilson, bardzo przyjemna ta Twoja perła :) masz w planach jakieś modyfikacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilson 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Że co, że niby nie wystarczająco straszny ten mój Potwór? :) W planach na pewno wydech, żeby było mnie słychać z paru kilometrów ;) (gdzieś na forum widziałem kilka propozycji do S2R) i hamulce- Misiek polecił mi zmianę hamulcy na 320mm tarcze i zacisków na brembo 4-ro tłoczkowe choć jeszcze muszę się zorientować czy rzeczywiście będą potrzebne. Tak czy owak przed jakimkolwiek modem Czarnuli będę pytał Was o zdanie, gdyż jestem zielony w tym temacie. :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Sierpień 28, 2010 JEST !!!!!! JEST !!!!!!!!!! PRZYJECHAŁ Z ANGLII !!!!!! Mój potwór na termisach, duddni jak ta lala, na przeglądzie rejestracyjnych trochę burczeli, że za głośne ale parę złotych więcej załatwiło sprawę, Jazda próbna odbyta, powiem tak kisiel w majtach i prostowanie rąk w łokciach :mrgreen: no i banan na gębie jak ludziska na przystankach lub w autobusie się gapią :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 28, 2010 no i banan na gębie jak ludziska na przystankach lub w autobusie się gapią :lol: I z irytacją kręcą głowami oraz pukają się w czoło :lol: GRATULUJĘ :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Piękna sztuka :clap: Teraz pora na klubowego jubilera i Rizomę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Sierpień 28, 2010 no wreszcie łaskawie Pan zdjęcia wstawił! superowy jest!! :D oby się dobrze sprawował. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Sierpień 28, 2010 seerek - gratulacje! Papier(d)ologia stosowana juz za Toba czy zabierasz sie za temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Gratuluję. Życzę miłej jazdy i jak zawsze polecam po zakupowy serwis oby jak najdłużej bezawaryjnie śmigać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Piękna sztuka... ach te karbonowe wydechy - zamykam oczy i je słyszę... pyr pyr pyr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Sierpień 29, 2010 seerek - gratulacje!Papier(d)ologia stosowana juz za Toba czy zabierasz sie za temat? przegląd jest, tłumaczenia i papióry next week, rzygać mi się chce jak se o tym pomyślę, ma ktoś jakiegoś sprawnego tłumacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 29, 2010 Teraz pora na klubowego jubilera i Rizomę ;) Eee tam, Rizoma zrobiła się za bardzo oklepana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 1, 2010 Moje moto stoi, a deszcz pada i pada... :cry: :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 1, 2010 no niestety deszcz lipa moje monstrum tez w garażu :) opinie o motorku znasz :) aha zrobiłeś błąd że kupiłeś ducati - ducati się nie kupuje :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 1, 2010 ps. to jest moje pierwsze poważne moto , i myślę , że nie ostatnie.. :) :) :) no niestety deszcz lipa moje monstrum tez w garażu :) opinie o motorku znasz :) aha zrobiłeś błąd że kupiłeś ducati - ducati się nie kupuje :):) ..kupuje nie kupuje , na monsterze się pruje , i to radości dużo daje i dawać nie przestaje.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 1, 2010 c.d. ..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 1, 2010 kup wreszcie kask :) bo jak pogoda bedzie to pośmiagamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Kamyk, ale się to Twoje moto błyszczy :) Kupiłeś taki wybłyszczony czy sam go to wypucowałeś? Czego używasz do mycia, że taki piękny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 1, 2010 Czego używasz do mycia, że taki piękny? Jest piękny bo kufra mu nikt nie założył :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porsa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Piękny - aż by się chciało ugryźć jak pomidora :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Czego używasz do mycia, że taki piękny? Jest piękny bo kufra mu nikt nie założył :twisted: Przede wszystkim jest piękny bo w jednym kawałku i nikt się po nim żadnym badziewiem typu Polonez nie przejechał :twisted: :mrgreen: :D Po poziomie złośliwości wnioskuję, ze zdrowiejesz :P Tak trzymaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Wrzesień 1, 2010 Gorzko mam nadzieje juz niebawem zakupic ,ale zastanawiam sie jeszcze... Kamyk, ale się to Twoje moto błyszczy :)Kupiłeś taki wybłyszczony czy sam go to wypucowałeś? Czego używasz do mycia, że taki piękny? Moto sam doszykowałem wizualnie bo stało ostatnio u poprzedniego właściciela pod pierzynką kurzu :) i troszke było trzeba doczyścić :) , EWA jest taki specyfik jak wosk silikonowy zabezpiecza i nabłyszcza ,nakładasz 2 razy i styka . Potem jak myjesz moto brudy same spływaja bo robi sie osłona wosku z silikonem wymysł USA.. Piękny - aż by się chciało ugryźć jak pomidora :lol: Dzięki porsa, ale nie dam mimo to go ugryść :) musze sie z nim dogadać na dobre:) i współpracowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Przyszła pora na mojego potwora ;) Zdjęcie pt. monstrum z bagien ;) A to ja z moim monstrum, staram się oswoić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach