Pablo 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Gratuluję ! Monstrum również praezentuje się bardzo okazale... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Ładnie razem wyglądacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Monstrum również praezentuje się bardzo okazale... ;) Monstrum nawet lepiej od motocykla :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Dzięki Ewa ;) Też sądzę, że do siebie pasujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Znaczy się piękna i bestia...no no :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Bika- jozin z bazin :?: Kaśka z etyliniarzy chyba ciut zazdrości- co nie :?: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Boa - świetnie to określiłeś ;) Dokładnie, jozin z bazin ;) Myślę, że nie tylko Kaśka, ba! ja sama sobie zazdroszczę, a mój chłopak, choć sam zaraził mnie miłością do klekotów obecnie jeździ iksem, ale po przejażdżce moim monsterkiem przeszedł na ciemną stronę mocy i szuka S4R/S4RS dla siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 AAA...i chciałam jeszcze dodać, że moje obawy odnośnie pozycji na S2R i bolących pleców poszły w niepamięć. Oprócz standardowego bólu nadgarstka (mam wrażliwe od dziecka i zawsze jak nie jeżdżę jakiś czas to początkowo naparzają) nic kompletnie mnie nie bolało, jeździ się cudownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 AAA...i chciałam jeszcze dodać, że moje obawy odnośnie pozycji na S2R i bolących pleców poszły w niepamięć. Bo te bóle to wroga propaganda japońskiego wywiadu. Super, że wszystko ok. Czekamy na drugą część duetu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Czekamy na drugą część duetu ;) tzn.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Twojego faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Oj, nie zajarzyłam, jeszcze żyję weekendem ;) Myślę, że prędzej czy później w naszym garażu będą stały dwa ducaty, czy to będą dwa monsterki to zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Monstrum również praezentuje się bardzo okazale... ;) Monstrum nawet lepiej od motocykla :idea: Franek na prezydenta !!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Monstrum również praezentuje się bardzo okazale... ;) Monstrum nawet lepiej od motocykla :idea: Franek na prezydenta !!! ;) Pstryczka w nos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Super Monster - Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 dziekuję ślicznie ;) To moje oczko w głowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 no i jak mawiają "czerwony szybszy"... gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 No bardzo czerrrrwony monster gratulacje! Hmm zmieniać czy nie... :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikos 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 gratulacje. bardzo ładny!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 7, 2010 super sprzet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Bardzo dziękuję ;) dzisiaj u mnie piękna pogoda, więc moto ze mną w pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Monstrum również praezentuje się bardzo okazale... ;) Monstrum nawet lepiej od motocykla :idea: Franek na prezydenta !!! ;) Pstryczka w nos? Bez agresji proszę, w naszym zacnym gronie są tylko gentlemani... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Jasssssssne.... :ugeek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 no i jak mawiają "czerwony szybszy"... gratuluje :) Szybszy, szybszy.....od zielonych, niebieskich,fioletowych....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Od czarnych, żółtych i szarych też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach