musieli 30 Napisano Wrzesień 19, 2010 A co tam - w końcu mój ci on, przynajmniej na tą chwilę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 20, 2010 Echhh.... Gdzie ta kasa... Jak widzę taki maszyny ... Musieli - 2 fotka z tym niebem w tle, gdyby tylko bez białej ściany - powiedziałbym - plakat reklamowy Monstera. Gratulacje - zazdroszczę Ci :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 No przynajmniej czarny.. bardzo ładny z tymi wydechami orydżinalesami wygląda jak dziewica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 2wheels - powiem tak - ogień dym! nieziemski motocykl, przepiękny, chyba najpiękniejszy jaki widziałam (żeby mój S2R nie usłyszał, bo się jeszcze obrazi...;P), gratuluję i zazdroszczę, przyjemności z jazdy tym cudem! musieli - no, no, gratki, fajny dukat...kurcze, monstery mają coś w sobie, co nie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 20, 2010 No nie wytrzymałem - KUPIŁEM MOJEGO PIERWSZEGO MONSTERA Cena była tak atrakcyjna, że nie zdążyłem nikogo z Was poprosić o pomoc w zakupie. :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 No pięknie, biały....eeee tzn teraz chyba wypadałoby zmienić nicka na żółty! ;)))))))))) A ile on ma cm? Też takiego chcę, czerwonego ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 tak się świeci że wygląda jak nowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 20, 2010 teraz chyba wypadałoby zmienić nicka na żółty! nick pochodzi od koloru moich włosów ;) - ale zastanowię się nad Twoim pomysłem :lol: A ile on ma cm? Był opisany jako 900, ale nie mogę jeszcze dokładnie sprawdzić :lol: tak się świeci że wygląda jak nowy ;) Faktycznie - cały swój dotychczasowy żywot spędził w pudełku - tfu - "garażu" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 ale ja poważnie pytałam ile ma cm a nie o pojemność;) gdzieś go nabył? Byly czerwone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 20, 2010 ale ja poważnie pytałam ile ma cm a nie o pojemność;) A mówi się, że kobiety nie zwracają uwagi na rozmiar :lol: - wybacz - nie mogłem się powstrzymać :lol: Tak poważnie: skala 1: 18 (11cm długości) Czerwone były tylko SS - Monstery tylko żółte (chciałem czarnego lub czerwonego) http://allegro.pl/listing.php/search?string=ducati&from_showcat=1&category=16218&change_view=1 To może być fajna sprawa: http://allegro.pl/ducati-monster-s4-skala-1-9-i1238426615.html ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Biały, zapytaj sprzedawcę, dlaczego wpakował do niego kierę od Virago :?: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Jeżeli ktoś z Was szuka modeli Ducati, dobrze wykonanych skala 1:12 to polecam firmę minichamps , monstery są tanie ok 35$ , tutaj link do czerwonego bez kierownicy od virago :lol: http://cgi.ebay.com/Minichamps-1-12-Sca ... 56392499ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 20, 2010 2wheels - thx za info - znalazłem jeszcze tu: http://www.swapmeet-models.co.uk/minich ... er-red.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bika 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 Biały - a kto tak mówi? :lol: rozmiar jest ważny, tzn. wymiary motocykla oczywiście, co by się ładnie prezentował na półce ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Wrzesień 29, 2010 A oto i mój Monster 620ie Dark :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 30, 2010 Raceboy Jest po prostu idealny Mam nadzieję, że będzie mój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomKo 1 Napisano Październik 5, 2010 To i ja pokaże... czym śmigam. Czysta klasyka 100% oryginał 2004r. aktualny stal licznika 4202mil (6760km). zero dodatków poza wyposażeniem modelu Capirex... Serce mnie boli aby cokolwiek przy nim kombinować... ...do takich celów planuję w przyszłości kupić drugiego :) W myśl zasady co może być lepsze od Duci? Dwie Duci ];-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 5, 2010 Ladniusi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 9, 2010 Cymesik ! :lol: A w tle Junak i (chyba) SHL :shock: Łanie Panie, ładnie !! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomKo 1 Napisano Październik 9, 2010 Junak trafiony ;) SHL nie, ale też mam... Drugie to NSU 201 OSL 1934r. prawie jak Ducat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 9, 2010 Miszczu ! Ty masz KOLEKCJĘ !!! :shock: Nie dość, że Monster "wycacany", to jeszcze takie perełki w garażu !! Respect Man :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Umaga 0 Napisano Październik 10, 2010 A to i mój Monster 695 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 10, 2010 Wow - co to za kominy ?? :o Prezentuje się okazale - gratulacje. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 10, 2010 Spox fura! Właśnie , co za kominy - wyglądają odpałowo! :o . Dawaj namiary ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gothrider 0 Napisano Październik 11, 2010 To i ja pokaże... czym śmigam.Czysta klasyka 100% oryginał 2004r. aktualny stal licznika 4202mil (6760km). zero dodatków poza wyposażeniem modelu Capirex... Serce mnie boli aby cokolwiek przy nim kombinować... ...do takich celów planuję w przyszłości kupić drugiego :) W myśl zasady co może być lepsze od Duci? Dwie Duci ];-> Też tak uważam - po prostu nie ma potrzeby zmieniania czegokolwiek a już na pewno broń Cię Panie Boże przed jakimikolwiek zmianami tłumików. Takie kominy do japońców kupuje się za ciężką kasę jako akcesoryjne - a tu masz niejako w gratisie fabryczne. Ja w swoim 695 odważyłem się jedynie na zmianę podnóżków na aluminiowe bo to była jedyna rzecz jaka mi się nie podobała. Dodam jeszcze crashpady i na tym koniec !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach