Piter748 0 Napisano Listopad 14, 2010 No tak.. żeczywiście biedak wygląda nienajlepiej. Ale jak to mówią "dzwon jest kołem napędowym tunnigu.. :D " Widzę ,że podpis już zmieniłeś na właściwy , więc się o Ciebie więcej martwić nie trzeba. Dasz radę . Tylko długość trwania sprawy i kasa... :cry: Ale do wiosny myślę , że wszystko już będzie załatwione. Masz czas na opracowywanie nowej strategii wizualnej :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 20, 2010 Jest już nowy pomysł na design monstera, a tym czasem milo powspominać. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 20, 2010 Jest już nowy pomysł na design monstera, a tym czasem milo powspominać. :D pełen szacun za ten winkielek na kolanku... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 21, 2010 Powspominam i ja trochę, takim jednym zdjęciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
breakboy 0 Napisano Grudzień 29, 2010 A Oto Moj Monsterek :) ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 29, 2010 widziałem go na allegro, ale wydaje mi się że moto uszkodzone przodem, napewno błotnik powinien być czarny a nie czerwony (nie widziałem takiego zestawienie w innych monsterach)- czy to sprawdzałeś czy nie miał jakieś poważniejszej przygody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 29, 2010 Breakboy, nie bierz tego do siebie, ale ta płetwa z chlapakiem jest dla mnie nie do przeżycia. :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Jest już nowy pomysł na design monstera, a tym czasem milo powspominać. :D pełen szacun za ten winkielek na kolanku... ;) ucierkał jak szybko potrafił bo czuł mój oddech na karku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 29, 2010 Jak się lansować to na całego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Grudzień 29, 2010 theo - a co taki ogołocony ten Twój klekot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 29, 2010 Wersja bojowa :D Na wypady na tor demontowałem przód co by w razie wyjechania w przyrodę nie ucierpiało. Zresztą uważam że patrzenie w zegary dekoncentruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Grudzień 29, 2010 też prawda, a co z błotnikiem i plastikami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 29, 2010 no nie popadajmy w paranoję ;) Jak się lansować bez czerwonych plastików? :D Zreszta zaliczyłem szlifa na prawym winklu i skończyło się na przytartej końcówce kierownicy. Resztę crashe wtedy przejęły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Jak się lansować bez czerwonych plastików? :D no ba :D a co to właściwie za tor, na której wykonana jest fotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 29, 2010 Lublinenring :D tor cartingowy w Lublinie. Tu są odnośniki do naszych wypadów viewtopic.php?f=47&t=4320 viewtopic.php?f=47&t=4244 viewtopic.php?f=47&t=4228 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Grudzień 29, 2010 Breakboy , świetny sprzęt. AWANGARDOWY... Zawadiaka - bym powiedział ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Grudzień 29, 2010 obserwowałem tego 695, trzeba wykreślić. miłego smigania, młody rocznik, cena nie była wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
breakboy 0 Napisano Grudzień 29, 2010 widziałem go na allegro, ale wydaje mi się że moto uszkodzone przodem, napewno błotnik powinien być czarny a nie czerwony (nie widziałem takiego zestawienie w innych monsterach)- czy to sprawdzałeś czy nie miał jakieś poważniejszej przygody? @ Gorzko . Zgadza się równiez nie spotkałem Takiego malowania na 695'ce, a jeśli juz to czerwony błotnik pojawiał się na Potworkach z Czerwonym bakiem. A sprawdziłem to na tyle na ile mogłem .... robiac najzwyczjniejsze oględziny i fakt reflektor też jest lekko otarty, a wlasciciel twierdzi ze stało sie to przy transporcie ze Stanów. Co jest .... okaże sie na wiosnę. Breakboy , świetny sprzęt. AWANGARDOWY... Zawadiaka - bym powiedział ;) @ 748Duc . Dzieki :) Fakt jest inny niż wszystkie. obserwowałem tego 695, trzeba wykreślić. miłego smigania, młody rocznik, cena nie była wysoka @ ducafil . Śmiało mozesz go wykreslić z listy zyczeń, prędko sie go nie pozbedę :) ..... o ile wogóle. Dzieki i powodzenia w odnalezieniu Swojego Potworka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Grudzień 30, 2010 jesli jest z usa możesz sprawdzić po vinie na carfax.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Wygląda na to, że wyszedł na rynek USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Grudzień 30, 2010 Breakboy gratulacje tej pięknoty ;) do zobaczenia na Krakowskich drogach ;] może już na wiosnę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 31, 2010 Obiecałem - dotrzymuję: Oto kilka fotek po drobnych modach mojej Bestii: Poprzedni stan TUTAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 31, 2010 Prezentuje się fajnie, brakuje moim zdaniem carbonowego pługu do całości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Grudzień 31, 2010 jeszcze z tydzień temu brakowałoby karbonowych boczków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 31, 2010 jeszcze z tydzień temu brakowałoby karbonowych boczków :D hihi, akurat napisałem to nie ze wzgledu że sprzedaje :) moim zdaniem fajnie monster wyglada z pługiem i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach