8artosz 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Weszła moja ulubiona owiewka, nie mogę wzroku od niego oderwać :D stylizujesz faitherowego monstera na turystyka? trochę podobny do hondy cb to ja w ostatni weekend odwrotny zabieg zrobiłem, czyli ją zdjąłem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 kilka zdjęć po małych zmianach, wydech , półka, osłony pasków i osłony przedniej zębatki.... ;) Jak się na Twoje moto patrzy to można się w nim zakochać! PRAWIE tak ładny jak mój :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 mówisz o tym w avatarze... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 mówisz o tym w avatarze... :lol: no nie, Miałem na myśli tego czarnego z białymi felami. Co do zdjęcia z avatara to zrobił mi fotoradar jak wracałem z Paryża, no wiecie...... taki niedzielny wieczorny wypad. Coś niewyraźnie wyszedłem, co nie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Waldi , jesteś nieprzyzwoity... A co maja powiedzieć koledzy? :o ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 stylizujesz faitherowego monstera na turystyka? Coś w tym jest ;) to ja w ostatni weekend odwrotny zabieg zrobiłem, czyli ją zdjąłem : ) Szkoda, że nie wcześniej. Musiałem ciągnąć swoją z Helmutowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 5, 2011 kilka zdjęć po małych zmianach, wydech , półka, osłony pasków i osłony przedniej zębatki.... ;) kiedy sie widzimy w Poznaniu? moze uda sie cos podpatrzec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 5, 2011 Monsterowcom mocy nie zazdroszcze ale tego ze cos sie dzieje w ich dziale...bezcenne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Monsterowcom mocy nie zazdroszcze ale tego ze cos sie dzieje w ich dziale...bezcenne ;) niektórym monsterowcom mocy nie brakuje. Jak widzę monstera z owiewką i standartowym tylny kaczorowatym błotnikiem to kojarzy mi się z jamnikiem - których nie lubię. (właśnie do niedawna taki egzemplarz miałem : ) Bez owiewki wygląda jak cafe reacer, czyli rewelacja ;) Nieraz dizajnerzy z daucati na coś wpadną to jak kulą w płot. Np.monstery z 2009< jeden podwójny set, po prostu masakra(dla solisty-jeśli chce zostać przy standarcie) ale się poprawili bo w modelach 2011 już tej przypadłości nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 kilka zdjęć po małych zmianach, wydech , półka, osłony pasków i osłony przedniej zębatki.... ;) kiedy sie widzimy w Poznaniu? moze uda sie cos podpatrzec :) bardzo chętnie mogę się spotkać, to może być twórcze :) może sobota ..... chyba coś się w Poznaniu organizuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Kwiecień 8, 2011 kilka zdjęć po małych zmianach, wydech , półka, osłony pasków i osłony przedniej zębatki.... ;) kiedy sie widzimy w Poznaniu? moze uda sie cos podpatrzec :) bardzo chętnie mogę się spotkać, to może być twórcze :) może sobota ..... chyba coś się w Poznaniu organizuje... w tym tlumie moze nie byz latwo sie uslyszec ale sprobujemy, 10ta hala arena :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 specjalnie nie przepadam za takim tłumem i katowaniem motocykla : :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andduc900 0 Napisano Kwiecień 10, 2011 A to moj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 10, 2011 Ładnie, Panie, ładnie :D Chyba był na sprzedaż w zeszłym roku... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andduc900 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Zgadza sie wystawilem na sprzedaz bo myslalem o zamianie na Multistrada 1000 bardziej do turystyki sie nadaje niz Monster. No ale Monster ma to cos co przyciaga wzrok :shock: po tygodniu wycofalem ogloszenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogaciu 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Monsterowcom mocy nie zazdroszcze ale tego ze cos sie dzieje w ich dziale...bezcenne ;) dokladnie. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 14, 2011 Moje nowe piękne, mega dudniące gardziele... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 A film z dżwiękiem? Bo wygląda całkiem uczciwie.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 14, 2011 ok, w sobotę nagram, wrzucę w YT i wlepię linka pod zdjęcia... Jak dla mnie dźwięk miodzio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Wszyscy się chwalą zmianami na wiosnę , to i ja coś zamieszczę , dwa nowe cukiereczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 15, 2011 ładne carboniki i fajne sety co to za wyrób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 ładne carboniki i fajne sety co to za wyrób? sato racing , z kraju kwitnącej wiśni , chyba nawet świecą w ciemności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 Mniam.. piękniusie.. ;) Ładne moto.. nie powiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 15, 2011 ładne carboniki i fajne sety co to za wyrób? sato racing , z kraju kwitnącej wiśni , chyba nawet świecą w ciemności :) ładny, niespotykany cukierek na naszym rynku. Moznaby powiedzieć szlachetny. Hmm... cukierek szlachetny :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Tak przy okazji znalazłem recall-a odnośnie Ducati Monster: http://www.faqs.org/car/ducati-monster-620-dark/ może się przydać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach