Boa 0 Napisano Luty 8, 2012 Dwa - moje modele to kupne i to z niższej półki. Mają mi tylko przypominać co stoi w garażu i serducho cieszy... Nie są handmade... Aaa, to teraz rozumiem, faktycznie wyglądają na gotowce, ale zasugerowałem się tym: Jeszcze dwa bo nieskromnie powiem, że uważam iż zaje**ście mi wyszły... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 8, 2012 Dwa - moje modele to kupne i to z niższej półki. Mają mi tylko przypominać co stoi w garażu i serducho cieszy... Nie są handmade... Aaa, to teraz rozumiem, faktycznie wyglądają na gotowce, ale zasugerowałem się tym: Jeszcze dwa bo nieskromnie powiem, że uważam iż zaje**ście mi wyszły... ;) Chodziło o zdjęcia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 9, 2012 Dłuuuga droga przed Tobą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Luty 12, 2012 Zamieszczam foty swojego sprzęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 12, 2012 Fajny komin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 12, 2012 Oj tak SC robi ładne kominy ja wybrałbym wersję GP ale i ten wygląda SUPER. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Luty 12, 2012 Miał być GP, ale po rozważeniu wszystkich za i przeciw (aż mi dynia spuchła) wybrałem tytan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 12, 2012 pięknie :) jednak nie odpuściłeś wydechu :D gratulacje, wygląda rewelacyjnie, aż chce się go posłuchać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 13, 2012 Świetnie się prezentuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 13, 2012 Ale czemu tylko jeden komin ????? Normalnie symetrii mu brakuje ;) Piękna maszyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 14, 2012 A ja bym sie chcial spytac, czy dobrze/lepiej widac przez te lusterka niz przez normalnie mocowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Luty 14, 2012 A ja bym sie chcial spytac, czy dobrze/lepiej widac przez te lusterka niz przez normalnie mocowane? Dwa sezony na nich juz mam i według mnie są ok , a na pewno w stosunku de seryjnych z s2r :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luzak666 0 Napisano Luty 14, 2012 A ja bym sie chcial spytac, czy dobrze/lepiej widac przez te lusterka niz przez normalnie mocowane? Dwa sezony na nich juz mam i według mnie są ok , a na pewno w stosunku de seryjnych z s2r :D Potwierdzam. Widoczność znacznie lepsza niż w uszach Mickey Mouse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 23, 2012 To ja pokaze dzis swojego w zimowym tle :) Bo jakos nikt nic nie pokazuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 23, 2012 Tylko ten oryginalny element kolektora wydechowego przedniego cylindra kłuje w oczy. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 23, 2012 Tylko ten oryginalny element kolektora wydechowego przedniego cylindra kłuje w oczy. ;) Dobiore sie do niego z polerka jak tylko bede mial wiecej czasu ;) czyli dopiero w wakacje, jak narazie staram sie skoncentrowac na poprawnej funkcjonalnosci technicznej. Po sciagnieciu pokryw paskow okazalo sie ze te lataja prawie luzem bez zadnego napiecia (palec wchodzi pomiedzy napinacze), silnik nie pali bo swiece sa do kitu i mi je zalewa, z czego jedna mi sie rozpolowila przy odkrecaniu :S gdy go chcialem zapalic na tym duzym mrozie, pomimo ze stal w garazu, "przyspawalo" mi cewke i na predko musialem odpiac kleme przy akumulatorze bo nie reagowal na kluczyk ani na wylacznik zaplonu. Mialem stracha :S. Z zaworami jest zapewne podobnie, wiec wszystkie blyskotki narazie ida w odstawke, i zbieram kase na potrzebne rzeczy. Tlumiki musze kupic tak czy siak skoro juz przyszalalem z kolektorem... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Luty 23, 2012 Nieskromnie proszę o kliknięcie "lubię to" :) Dajmy popalić japońcom :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 721&type=3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Luty 24, 2012 Muszę przyznać, że całkiem dobrze idzie. Dziękuję za pomoc :) Głosowanie trwa do 9.03. Żeby więcej nie spamować, chciałbym z góry podziękować za oddane lajki. Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 25, 2012 Odzyskana "dupka" :P Zmienione kierunki :) Jakoś nie jestem i nie będę fanem led'ów :) http://p1.bikepics.com/2012/02/25/bikepics-2354107-800.jpg[/img] http://p1.bikepics.com/2012/02/25/bikepics-2354110-800.jpg[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 7, 2012 smacznie Graty Chłopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Marzec 12, 2012 Zdjęć z pleneru jeszcze nie posiadam...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Marzec 16, 2012 Taka fota "na szybko" jako,że projekt raczej ukończony... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 16, 2012 O Jaaaa :shock: Ślinotok mnie dopadł Super wygląda wcielenie mrocznej agresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Marzec 16, 2012 Faaajny :thumbup: Ale IMO lepiej by wyglądał utrzymany tylko w dwóch kolorach - np bez "srebrnego" na lagach lub bez złotych dodatków. Albo tylko czarno-srebrny albo tylko czarno-złoty. Trzy kolory to o minimum jeden za dużo :lol: Znam to z mojej Gixxerki - ale kiedyś się wezmę i skończę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 16, 2012 Super! Bardzo mi się podoba! Graty! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach