KGr 1 Napisano Maj 15, 2013 No to siup, dzisiejsze wietrzonko: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 16, 2013 Mój moto w klimacie włoskim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 16, 2013 Kozak - super wydech :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macsw 0 Napisano Maj 19, 2013 Przed odpaleniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Napisano Maj 19, 2013 19/05/2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Maj 24, 2013 Jest ze mną od jakiegoś czasu, moja pierwsza :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 24, 2013 Jest mrok! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 24, 2013 Jest mrok! :D Dosłownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Maj 24, 2013 Felgi i ramę widać.. Resztę sobie można wyobrazić :) Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Maj 30, 2013 Ponieważ ostatnio nie wyszło, chwalę się teraz :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 30, 2013 Ładny, wywal tylko ten katalizator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 30, 2013 gratulacje, chyba z daleko go przytargałeś? czyżby bielsko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 30, 2013 No Moto Maro z Motoboxu :) fajna sztuka ;) te czarne lagi i półki... Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Czerwiec 1, 2013 gratulacje, chyba z daleko go przytargałeś? czyżby bielsko? Tak, przywieziony z Bielska, znaczy on mnie wiózł :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz 1 Napisano Czerwiec 3, 2013 Po przywitaniu czas na zaprezentowanie mojego Monstera - oto on: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) No to na mnie kolej. Miał być mały STF ale biorąc pod uwagę moje doświadczenie to chyba dokonałem lepszego wyboru. Mój M796. Edytowano Czerwiec 4, 2013 przez NeX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 5, 2013 Gratulacje fajnej maszyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 5, 2013 Znaczy sie 796 od maniaxow :D tak cos znajomo wygladalo :) Niech cieszy!! (a na bank bedzie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Czerwiec 5, 2013 Znaczy sie 796 od maniaxow :D tak cos znajomo wygladalo :) Niech cieszy!! (a na bank bedzie :)) Zgadza sie. Podziekowania dla Theodora i Darka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zer0 0 Napisano Czerwiec 5, 2013 Zdjęcie wprawdzie nie mojej roboty, ale ten Monster jest mój i nadszedł czas chwalenia. Podziękowania dla Białego, który polecił mi moto i póki co ( tfu tfu) wszystko jest w jak najlepszym porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 5, 2013 Zdjęcie wprawdzie nie mojej roboty, ale ten Monster jest mój i nadszedł czas chwalenia. Podziękowania dla Białego, który polecił mi moto i póki co ( tfu tfu) wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nie za ma co ;) Niech cieszy. Tylko fotki nie widać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdk1985 0 Napisano Czerwiec 5, 2013 Nie wiem czy umiem zamieszać zdjęcia ale spróbuje ;P Mój potwór: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradtkaczyk 0 Napisano Czerwiec 6, 2013 Oto moje monstrum 750 r. 01 LATO:) 2013 ACH TO SŁOŃCE:)) TAK BYŁA TAKA POGODA W TYM ROKU.... TU JESIEŃ...2012 NO I ZIMA 2012:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 6, 2013 Ładne, ładne. Więcej zdjęć. Szczególnie tego 796 by się przydało jakieś zdjęcie wykonane czymś innym niż pustą puszką po kociej karmie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zer0 0 Napisano Czerwiec 6, 2013 Nie za ma co ;) Niech cieszy. Tylko fotki nie widać Coś widać namieszałem, mam nadzieję, że teraz zdjęcie będzie okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach