Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

Drobny MOD dzięki koledze, który czyścil garaż po sprzedaży 696. Wszystko zgodne z duchem Monstera - małe a cieszy ;-)

post-88153-0-62579700-1410367116_thumb.jpg

post-88153-0-98845600-1410367148_thumb.jpg

Tak są dedykowane do 696. Czy pasują do innych modeli poza 796,1100 tego nie wiem. Wpadły mi w ręce można by powiedzieć za grosze po tym jak jeden z forumowych kolegów przesiadł się z 696 na Triumpha. Co do wykonania nie mam uwag - starane, dobrze spasowały się z uszczelką. Pochodzenia nie znam ale albo jakaś rodzima manufaktura albo chińczyk.     

Edytowano przez Kwinto

Może i można ;-) Ale chyba będzie łatwiej jak podpytam kolegę od którego je zakupiłem - z tego co wiem on zamawiał większą partię, podpytam i wrzucę tu i Tobie na priv 

Podpytanie, a więc po krótce jest tak. Dekielki można zamówić u "Slawka" z forum. Cena czas i model do których jest w stanie je załatwić do domówienia u niego na priv

Sławek zagląda tu rzadko bo jak wspomniałem lata już Triumphem ma jednak świadomość, że ludzie z naszego forum będą się z nim kontaktować w temacie dekli więc "odkurzy" priv-a i ogarnie co się da.

Resumując - piszcie do gościa o nicku Slawek na priv

Biel i czerwień. Jest moc :D

Tylko ten katalizator ...chyba dobrze napisałem xD

Moje "nowe jeździdło" :smile:

... no ładne cacko - gratulacje!

Zostaje jak jest - czy planujesz jakieś większe lub mniejsze ingerencje?

Wątpię by sztuka została w oryginale, za dużo fantazji mają chłopaki z Motomaniax  ......fajna sztuka Darku :thumbup: , dobra baza  :wink: .

No cóż . Co tu dodać . Gdybym nie trafił na SC marzyłbym o RS . I jeszcze to zajefajne malowanie .  :thumbup:  Super. Powodzenia.

"Toto" nabyłem od Musieli - razem z ramą i całą resztą :)

Tak samo zresztą, jak i pług.

Zdecydowałem się na niego właśnie z uwagi na karbonowe "toto" po bokach + karbonowy "bober" + karbonowe boczki + karbonowa skorupa reflektora + karbonowe błotniki z przodu i z tyłu.

Pług to fajnie wszystko dopełnia.

Edytowano przez Motoricko

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.