Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 9, 2014 Moj potworek Monster 620 Dark, co nie jest wariat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 9, 2014 Tak jak obiecałem kilka fotek z minionego weekendu nad zatoką gdańskaPiękny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 10, 2014 Drobny MOD dzięki koledze, który czyścil garaż po sprzedaży 696. Wszystko zgodne z duchem Monstera - małe a cieszy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Wrzesień 10, 2014 Niezłe!.... zazdroszczę... ale tylko troszeczkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Też chce takie:D Mówisz że to od 696 Monsterka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Tak są dedykowane do 696. Czy pasują do innych modeli poza 796,1100 tego nie wiem. Wpadły mi w ręce można by powiedzieć za grosze po tym jak jeden z forumowych kolegów przesiadł się z 696 na Triumpha. Co do wykonania nie mam uwag - starane, dobrze spasowały się z uszczelką. Pochodzenia nie znam ale albo jakaś rodzima manufaktura albo chińczyk. Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Jak można je znaleźć online? Tzn. jaka jest na nie fachowa nazwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 11, 2014 Może i można ;-) Ale chyba będzie łatwiej jak podpytam kolegę od którego je zakupiłem - z tego co wiem on zamawiał większą partię, podpytam i wrzucę tu i Tobie na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Ok spoko, było by super:) Jak byś też zapytał (bo może ten Twoj kolo wie) czy by pasowały do M620 Dark 2003. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 11, 2014 Podpytanie, a więc po krótce jest tak. Dekielki można zamówić u "Slawka" z forum. Cena czas i model do których jest w stanie je załatwić do domówienia u niego na priv Sławek zagląda tu rzadko bo jak wspomniałem lata już Triumphem ma jednak świadomość, że ludzie z naszego forum będą się z nim kontaktować w temacie dekli więc "odkurzy" priv-a i ogarnie co się da. Resumując - piszcie do gościa o nicku Slawek na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Poszedł priv, dzięki za info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 11, 2014 Moje "nowe jeździdło" :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 11, 2014 pięknie się prezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Moje "nowe jeździdło" :smile: Co nie jest wariat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Biel i czerwień. Jest moc :D Tylko ten katalizator ...chyba dobrze napisałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Moje "nowe jeździdło" :smile: ... no ładne cacko - gratulacje! Zostaje jak jest - czy planujesz jakieś większe lub mniejsze ingerencje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Moje "nowe jeździdło" :smile: uwielniam R monstery w takim malowaniu, piękna sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 11, 2014 Moje "nowe jeździdło" Widziałem na żywo. Faaajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 Wątpię by sztuka została w oryginale, za dużo fantazji mają chłopaki z Motomaniax ......fajna sztuka Darku :thumbup: , dobra baza :wink: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 11, 2014 No cóż . Co tu dodać . Gdybym nie trafił na SC marzyłbym o RS . I jeszcze to zajefajne malowanie . :thumbup: Super. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 12, 2014 Będziesz coś przy nim modził czy zostaje w oryginale ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Wrzesień 27, 2014 Sliczny po prostu ;D Ale wydech faktycznie wyglada jakby mial przepuchline -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 29, 2014 Mój Potwornicki dostał w zeszłym tygodniu karbonowy pług. Na zimę jestem przygotowany ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 29, 2014 Oooo ! A te dyfuzory, czy jak tam toto się zwie miałeś ?? Fajnie to wygląda. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 29, 2014 (edytowany) "Toto" nabyłem od Musieli - razem z ramą i całą resztą :) Tak samo zresztą, jak i pług. Zdecydowałem się na niego właśnie z uwagi na karbonowe "toto" po bokach + karbonowy "bober" + karbonowe boczki + karbonowa skorupa reflektora + karbonowe błotniki z przodu i z tyłu. Pług to fajnie wszystko dopełnia. Edytowano Wrzesień 29, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach