Badrian 0 Napisano Czerwiec 7, 2015 Super barwy i ta kanapa. Podoba mi się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Czerwiec 7, 2015 To jest wyczucie smaku :mrgreen: Porobiony, że sie rzuca w oczy a nie przesadzony Suuuper :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slav 0 Napisano Czerwiec 7, 2015 Baaardzo oryginalny, fajny design. Ciekawy jestem, jakie dźwięki muszą się wydobywać z tego krótkiego wydechu :mrgreen:. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 8, 2015 Taka tam mala, niedzielna przejazdzka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Złożony, przetestowany :smile: jeden z najładniejszych 696 jakie widziałem... podjedź kiedyś sprawdzić alarm ;) Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez maniujr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Czerwiec 8, 2015 Arti fajny projekt, jednak do miasta zdjąłbym mu przednią szybkę/owiewkę. Moim zdaniem jeszcze ciekawiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Czerwiec 8, 2015 Taka tam mala, niedzielna przejazdzka... Krystek, gdzież to? Zaj... widoki! I co to za Stefan w tle?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Czerwiec 8, 2015 Zieleńca nie poznajesz :P iMassive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Czerwiec 8, 2015 Bober nie przejmuj sie, ja też nie poznałem... Jakoś zimą zupełnie inaczej wygląda :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Czerwiec 9, 2015 Zieleńca nie poznajesz :P iMassive Oooooo, Pan S. grubo w międzyczasie doinwestował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Czerwiec 21, 2015 Rumunia ,Bułgaria ,Grecja .....5000km w 10 dni ...Ducat dał radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Czerwiec 21, 2015 Rumunia ,Bułgaria ,Grecja .....5000km w 10 dni ...Ducat dał radę Pierwszy tysiąc był ciężki póżniej już było tylko lepiej.....tydzień temu wróciłem .Zamknięta Transfogarska okazała się przejezdna dla motocykli ...Wrażenia pozostaną na długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Czerwiec 21, 2015 Rumunia jest obowiązkowa dla każdego Ducatysty i nie tylko.....moja druga wyprawa przez Rumunię i nie ostatnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Czerwiec 21, 2015 Monster dostał nowe wydechy, normalnie uśmiech nie schodzi z gęby jak jadę :D Zajebiaszczo - nie mogę się doczekać, aż jej posłucham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Czerwiec 22, 2015 Rumunia ,Bułgaria ,Grecja .....5000km w 10 dni ...Ducat dał radę Opowiedz o odczuciach podczas jazdy w tak długiej trasie. Nadgarstki i siedzenie Ci nie odpadły? Ja chyba nie umiem jeździć w takim razie :roll: W 1/3 trasy odbił bym na sanatorium... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Czerwiec 23, 2015 Ja chyba nie umiem jeździć w takim razie :roll: W 1/3 trasy odbił bym na sanatorium... trzeba twardym być ! ...nie mientkim ! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Czerwiec 23, 2015 Boje się Was.. a to pech bo jutro niby z Wami startuje :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukrecjusz 0 Napisano Czerwiec 24, 2015 Rumunia ,Bułgaria ,Grecja .....5000km w 10 dni ...Ducat dał radę Zarąbista imprezka, też się na to piszę....kiedyś, jak nabędę więcej umiejętności i .....jak żonka zezwolenie da :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Czerwiec 30, 2015 Zło to chyba jak sie go pcha :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Czerwiec 30, 2015 Najladniejsza kolorystyka :-). Czy wydech ktory masz to jest komplet 50mm, czy tez (wydaje mi sie ze to) decat pipa plus tlumiki? No i krotsze jakies takie-sam robiles czy nabyles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 30, 2015 Mnie też Monster właśnie przywiózł z Rumunii - dzisiaj :) 3.225 km. w 10 dni, ale w 10-motocyklowej grupie, w której było kilka cruiserów. Czyli tempo było takiej, jakie było. Chociaż - czasem nie wytrzymałem i się wyrwałem do przodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Czerwiec 30, 2015 Uklad wydechowy to pelen przelot 50mm + zmieniony ECU + filtr K&N. Termosy skrocilem zima jak obcinalem doope (o 7cm) i wypelnilem welna. Jest jeszcze wieksze zlo niz bylo przed operacja . Robiles remap? Wiem ze masz caly system ale z tego co wygrzebalem to i tak zaleca sie dostroic wszystko na hamowni. Jak wrazenia w porownaniu do serii? I jeszcze jedno: kupowales wydech czy miales szczescie zakupic razem z moto? Szukam od kilku miesiecy i kiszka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 1, 2015 oj wyoglądałem na dziesiątą stronę potworka na desmomeetingu :) - zacny Uklad wydechowy to pelen przelot 50mm + zmieniony ECU + filtr K&N. Termosy skrocilem zima jak obcinalem doope (o 7cm) i wypelnilem welna. Jest jeszcze wieksze zlo niz bylo przed operacja . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Lipiec 1, 2015 Ale mu cukrujecie, chłop cały wieczór beczał w pokoju że tyle rs-w na parkingu i do tego białych :-) normalnie się załamał ziomal :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 2, 2015 No mnie mój Monstro przywiózł z DesmoGT, 4 dni, 2500km :yawn: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach