SPAWAK 0 Napisano Sierpień 17, 2016 A oto mój pierwszy Dukat: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 18, 2016 Fajny a kominy super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Napisano Sierpień 19, 2016 2014r. i 2016r. Taka mała zmiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 20, 2016 świetne siodło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Sierpień 20, 2016 @Marian - obszywałeś kanapę w Białymstoku? mogę spytać gdzie i za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marian 0 Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) Obszywałem wysyłkowo w http://tapicerki.carsdream.com/ Przyznam sie ze projekt i kontakt do tapicera ściągnąłem z tego watku: właśnie od użytkownika mioo :-) https://docpoland.com/temat/17371-hydrografika-i-tapicerowanie-kanapy/ Koszt - 300zł + wysyłka. Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Marian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harnas 1 Napisano Sierpień 23, 2016 no to mamy dwie takie kanapy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 23, 2016 3 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejrut 0 Napisano Sierpień 23, 2016 To i ja pokażę swojego drania :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DMOC 1 Napisano Sierpień 25, 2016 No właśnie!, co to foto skromność? ogólnie to chcę zobaczyć na żywo :razz: S4R Tex uzupełnienie portfolio :) 1 TypicalSeba zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkrzysiekk 1 Napisano Sierpień 25, 2016 O cie, ale bajerant. Trzymałbym za szkłem to. Jestem pod wrażeniem. Na pewno musi zajebiście chlapać bez błotników. Ale deszczu to on pewnie nie widział, si? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DMOC 1 Napisano Sierpień 25, 2016 Co tam błotniki... sprzęgło nie lubi zbierać syfu z ulicy ;) Deszcz zawsze pod kontrolą, przy pierwszej kropli na wizjerze maksymalne odwinięcie manetki i jak dotąd umknął przed każdą chmurą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spidi 1 Napisano Sierpień 25, 2016 Co tam błotniki... sprzęgło nie lubi zbierać syfu z ulicy ;) Deszcz zawsze pod kontrolą, przy pierwszej kropli na wizjerze maksymalne odwinięcie manetki i jak dotąd umknął przed każdą chmurą :D Prędzej przepędził i wystraszył każdą chumrę bo wygląda na niezłego zbója! Piękny sprzęt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawusik 0 Napisano Wrzesień 11, 2016 a oto mój miniturystyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocie_ruchy 0 Napisano Wrzesień 11, 2016 (edytowany) Nie mój, ale dzisiaj mi towarzyszył. Mapa mówiła, że tam była droga Edytowano Wrzesień 11, 2016 przez kocie_ruchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 11, 2016 No bo była, jak widzę :D Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 12, 2016 Czyli monsterem tez sie da? :O Nie mój, ale dzisiaj mi towarzyszył. Mapa mówiła, że tam była droga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 12, 2016 I wcale żadnej Tenery nie potrzeba ;) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 12, 2016 Kolego Kawusik co to za craspady - całkiem estetyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawusik 0 Napisano Wrzesień 12, 2016 Kolego Kawusik co to za craspady - całkiem estetyczne Puig, o cuś takiego: http://www.moto-tour.com.pl/product-pol-11446-Crash-pady-PUIG-do-Ducati-Monster-696-796-1100-1100S-PRO-.html tylko bardziej zajechane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 13, 2016 Ooo, podobają mi się a już najwyższa pora by zimą zaopatrzyć się w jakieś "odboje" :). Cena też przystępna - chyba się skuszę. Dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Wrzesień 27, 2016 Ostatnia zmiana - wymiana mocowania tablicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artua2 0 Napisano Październik 27, 2016 (edytowany) To i ja sie pochwale. Jeszcze pare modyfikacji jest w planach zwłaszcza kolor kierownicy i obniżenie zbiorniczków na kierownicy -ale na to jeszcze nie mam patentu Edytowano Październik 27, 2016 przez artua2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Październik 28, 2016 Czarna ewentualnie na bogato złota kiera ;) i koniecznie pokrycie zadupka - wtedy dla mnie komplet, choć już dziś sztuka zrobiona ze smakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Październik 28, 2016 Choruję na takie lusterka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach