kkrzysiekk 1 Napisano Maj 11, 2017 Kończę remont mojej 600tki. W zeszłym sezonie, w zimnie i cieple; w słońcu i deszcz; z paliwem lub na rezerwie, zrobiliśmy razem ponad 15 tys. km. W tym pewnie tyle się nie uda, ale spróbować warto.Modyfikacje: DynoJet kit stage 2, filtry powietrza k&n, nowy lakier ramy, clip-ony z Duki 800ss, druga tarcza na przód, kanapa obszyta na nowa i kilka innych rzeczy, które zdążyłem zrobić od października. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stotas 0 Napisano Czerwiec 22, 2017 Witam Posiadam Ducati Monstera 696 z 2008 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Czerwiec 22, 2017 Witaj bardzo ładny monster dark kombi alpines i agv pięknie się komponują ale zapraszamy do powitalni uzupełnij konto i napisz coś o sobie pozdr. nastro! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gold monster 0 Napisano Czerwiec 23, 2017 sorry za offaczemu nie mogę dodać zdjęć do galerii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_29 1 Napisano Czerwiec 24, 2017 Witam Posiadam Ducati Monstera 696 z 2008 roku. Bardzo ładny monster chociaż ja na razie poluje na starszy model jeszcze z klasycznym wyglądem 695 bądź s2r. Jak wrażenia z jazdy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stotas 0 Napisano Czerwiec 25, 2017 Witaj bardzo ładny monster dark kombi alpines i agv pięknie się komponują ale zapraszamy do powitalni uzupełnij konto i napisz coś o sobie pozdr. nastro! :) dzięki pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pfilar 0 Napisano Czerwiec 27, 2017 To i ja się pochwalę moim Monsterem 695. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monster tricolore 1 Napisano Sierpień 1, 2017 Road racing 1 darkroom51 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Sierpień 1, 2017 Grubo wyglada :-). Taki troche steampunkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_29 1 Napisano Sierpień 3, 2017 No jakiś czas już minął od zakupy S2r800 ;) Dziś akurat zrobiłem zdjęcie które nadaję się do wrzucenia :) Dodaje jeszcze jedną z młodszym bratem z którym już śmigamy grubo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adapter 1 Napisano Sierpień 9, 2017 Witać się już witałem więc teraz jakieś foto. S2R 800 ujeżdżany przeze mnie od lipca zeszłego roku. Pozdr.. 1 mart_ zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 17, 2017 wpadnij na grupę ducati na FB. chętnie bym na żywo zobaczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adapter 1 Napisano Sierpień 18, 2017 Dnia 17.08.2017 o 12:10, mioo napisał: wpadnij na grupę ducati na FB. chętnie bym na żywo zobaczyl Nie mam fejsa ;). Poza tym jestem na razie uziemiony bo pół internetu mówi co innego a drugie pół co innego i nie wiem w którą stronę kręcić nakrętka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 19, 2017 mam s2r 800 we wro. jak chcesz to możesz oblukać nakrętkę na żywo jeśli co to coś pomoże. żeby nie było że spam 1 darkroom51 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adapter 1 Napisano Sierpień 21, 2017 Trochę widać "krawędź strachu" ale to był wypad turystyczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blejdzik 0 Napisano Sierpień 31, 2017 A oto i moja 800-tka po niedawnym liftingu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Październik 18, 2017 Ciepłe dni trzeba wykorzystać do końca ;) 2 mart_ i Redjasper zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 19, 2017 Ciepłe dni trzeba wykorzystać do końca ;)Super fota :)Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 19, 2017 piękna trasa i zakręty https://goo.gl/maps/iAaa628xkn32 1 mart_ zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Październik 20, 2017 16 godzin temu, Redjasper napisał: piękna trasa i zakręty https://goo.gl/maps/iAaa628xkn32 Witam, Widzieliśmy się ostatnio na ul.Wielickiej. Ja byłem na swoim 695. Lecieliśmy w stronę Krakowa, Kojarzysz sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 20, 2017 4 godziny temu, zrywka napisał: Witam, Widzieliśmy się ostatnio na ul.Wielickiej. Ja byłem na swoim 695. Lecieliśmy w stronę Krakowa, Kojarzysz sytuację? Jasne, że kojarzę :) nie udało się stanąć koło siebie na kolejnych i kolejnych światłach - chciałem Ci powiedzieć, że miałem takie 695, tylko czarne. Bardzo ładnie wygląda Twój w czerwieni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buell 2 Napisano Październik 22, 2017 2 Redjasper i mart_ zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrywka 0 Napisano Październik 23, 2017 Dnia 20.10.2017 o 17:21, Redjasper napisał: Jasne, że kojarzę :) nie udało się stanąć koło siebie na kolejnych i kolejnych światłach - chciałem Ci powiedzieć, że miałem takie 695, tylko czarne. Bardzo ładnie wygląda Twój w czerwieni :) Daj mi namiar do siebie na priv, może uda się jeszcze styknąć w tym sezonie. Miałbym też sporo pytań odnośnie Monstera. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał79 0 Napisano Październik 23, 2017 Moje 796, a właściwie to już znajomego bo właśnie sprzedałem, ale bardzo fajny motocykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luskor 0 Napisano Październik 28, 2017 Moja Włoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach