Kamil_29 1 Napisano Maj 6, 2018 Wypad Majówkowy za miasto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Maj 6, 2018 Super sprzęty Aż miło zajrzeć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seti 3 Napisano Maj 8, 2018 (edytowany) I tak po 3 sezonach w czarnym przyszedł czas na zmiany…teraz jest w perle :D Wszystko odnowione, wymalowane. Oprócz mnie oczywiście :D :P Edytowano Maj 8, 2018 przez seti 2 Redjasper i Falco zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riper 2 Napisano Maj 22, 2018 Nasza trzódka. Jest tam na końcu ... 1 seti zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Maj 22, 2018 Fajna motorynka! Zazdroszczę, pięęękna, miałem za dzieciaka, terroryzowałem całe osiedle z gangiem "metalowców" z 8 klasy tez na motorynkach...czerwona, najszybsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riper 2 Napisano Maj 22, 2018 Jak się ma trójkę dzieciaków to trzeba mieć choć jedną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokos 1 Napisano Maj 27, 2018 Udało mi się szybko wymienić Suzuki na Monstera 696+ , więc czas na zdjęcie Miśka ze mną :) 1 LucjanoR zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz79 1 Napisano Czerwiec 19, 2018 A to takie tam z toru w Białymstoku :) pogoda super trafiona i mój M1000 Sie dobrze się spisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qóba 1 Napisano Czerwiec 20, 2018 To ja też się ujawnię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megol 0 Napisano Lipiec 1, 2018 Witam serdecznie, moje 1100 evo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz79 1 Napisano Lipiec 4, 2018 1 mart_ zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moskenzi 1 Napisano Lipiec 9, 2018 (edytowany) Witam, w zeszłym roku się nie udało. Ale po roku spędzonym na mt07 ostatecznie znalazłem to czego szukałem. Myślę, że dobrze mi ten rok zrobił, bo teraz jestem w stanie docenić w Ducati to, czego nie da się znaleźć w japońskich maszynach. Jesteśmy już po przeglądzie desmo i wspólnych 2tys. km, więc najwyższy czas się ujawnić :) Edytowano Lipiec 9, 2018 przez moskenzi 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Lipiec 12, 2018 Kupiłem monstrum muszę się pochwalić na razie na pace jedzie jutro do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 16, 2018 Dnia 12.07.2018 o 23:21, Brylant74 napisał: Kupiłem monstrum muszę się pochwalić na razie na pace jedzie jutro do domu Ehhh.... spóźniłem się o jeden dzień ;-) Gratulacje, zajebisty model, bardzo rzadki wbrew pozorom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 16, 2018 To chyba taki jak mój były - 1000 DS? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 16, 2018 5 minut temu, Motoricko napisał: To chyba taki jak mój były - 1000 DS? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To jest późniejszy Monster 1000"S" DS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 16, 2018 To nawet nie wiedziałem, że taki był :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Lipiec 16, 2018 2 godziny temu, musieli napisał: To jest późniejszy Monster 1000"S" DS A czym "S" różni się od zwykłego DS? Karbony, aluminiowy wahacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Lipiec 16, 2018 4 godziny temu, DzikiBobr napisał: A czym "S" różni się od zwykłego DS? Karbony, aluminiowy wahacz? + czerwone lakierowanie ramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Lipiec 16, 2018 1000s ds zgadza się, jutro dopiero odbieram tłumaczenia w środę rejestracja , śmigam w czwartek mam nadzieję ...ale jestem podjarany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Lipiec 21, 2018 No... Trochę polatałem. Motor jest super no i ma moc. Faktycznie 1 i 2 po mieście to męczarnia ale jak wyskoczy na obroty to jest super. Trochę nam wrażenie że tylny hamulec jest słaby ale może ten typ tak ma nie mam porównania. Ogólnie jestem zachwycony. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TypicalSeba 3 Napisano Sierpień 14, 2018 @Brylant74 pozdrawiam kolegę z trójmiasta :) Dołączyłem do grona jakiś czas temu, ale jeszcze nie miałem okazji pokazać swojego potworka 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Sierpień 15, 2018 Heh witam dzięki za pozdrówke. Widziałem już te foty na fb. Super sprawa pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Sierpień 15, 2018 Cześć S4R 1 TypicalSeba zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach