Motoricko 9 Napisano Sierpień 15, 2018 Cześć S4RTo nowy zakup? Zamiast, czy oprócz MTS 1000? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tytys 1 Napisano Sierpień 15, 2018 To nowy zakup? Zamiast, czy oprócz MTS 1000? Wysłane z iPad za pomocą TapatalkMTS zostaje na dożywocie Misiek do latania dookoła komina Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Sierpień 15, 2018 Fajnie - optymalny układ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qóba 1 Napisano Sierpień 17, 2018 @Brylant74, @TypicalSeba - również pozdrowienia z Gdańska ;) Fajnie, że coraz więcej Ducati na trójmiejskich drogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SPAWAK 0 Napisano Sierpień 17, 2018 Mój drugi M696. Teraz czerwony. Podobno szybsze. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Sierpień 17, 2018 Powiedz mi jak te lusterka. Dają radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SPAWAK 0 Napisano Sierpień 19, 2018 Ja już jestem przyzwyczajony. Na początku jednak jest ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Sierpień 20, 2018 <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BachBach 1 Napisano Sierpień 29, 2018 Witam wszystkich Desmomaniaków, poniżej zdjęcia mojego RSika, niegdyś perełka Pabla, później Wicia :) Potworek zrobił już w tym sezonie prawie 5k km łącznie z rundą Alpejską. Nigdy nie jeździłem na czymś równie oszałamiającym. Przyspieszenie, prowadzenie w zakręcie, slajdy na wyjściach no i ten głos...... jeden, jedyny Mój drugi Duc to Streetfighter S, a ponieważ niemogę sobie pozwolić na utrzymanie obu, RSik najprawdopodobniej zostanie sprzedany, jeżeli macie kogoś kto doceni ten egzemplarz, zapraszam na Priv 1 Dariusz79 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 29, 2018 Mój bosze, jaki ja kiedyś widziałem ten Moto brudny... Wiciu w deszczu z Wawy do Bielska cisnął... 2014r Piękny, gratuluję odwagi sprzedania takiej sztuki Ja pozbył bym się streeta... 1 Dariusz79 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz79 1 Napisano Sierpień 29, 2018 Rzuć jakieś pieniądze? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Sierpień 29, 2018 Też bym chyba wolał pogonić Stefana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Wrzesień 1, 2018 Po wielu trudach znów udało mi się poskręcać monstera do kupy ale zadowolony jeszcze nie jestem. 2 WoKor i Redjasper zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Wrzesień 2, 2018 Do poprawki siedzenie ,lampa przednia, czekam aż kute felgi będą zrobione, ustawić gaźniki(bo prycha jeszcze) . Jakieś fajne zegary. Pewno nowy lakier na zbiornik. I może po 5 latach stania w garażu będzie częściej na słońce wyprowadzany bo jak dobrej pory to chyba 10 x tylko jeździłem na nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JackZG 0 Napisano Wrzesień 3, 2018 Oto kupiony z Niemiec Monster 620S. Rok 2003, wydech MIVV, karbonowa osłona koła i łańcucha, kierownica, lusterka i kierunki RIZOMA, pompy radialne hamulca i sprzęgła Brembo, malowanie czerwony z białym pasem. Na razie tylko jazda próbna zrobiona, teraz tłumaczenie, rejestracja w kraju i ogień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek klekot 3 Napisano Wrzesień 9, 2018 Witam po krotkiej walce z czasem poskladalem słońce moje kupa pracy jeszcze ale cos tam juz jest pozdrawiam 3 Redjasper, Dux i Ewelinad123 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lordwymiatacz 0 Napisano Wrzesień 20, 2018 Witam serdecznie ;) Jestem nowicjuszem w Desmo i początkującym motocyklistą a oto moje spełnienie dziecięcych marzeń ;) Podrawiam i mam nadzieje do zobaczenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kajetan 1 Napisano Wrzesień 27, 2018 Był... w pamięci zostanie... na szczęście jeszcze jeden monster w rodzinie jest... będą kolejne monstery, na pewno;) historia zatoczyła koło i monster wrócił do byłej właścicielki... trochę podrasowany;) 1 tomasz zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoKor 2 Napisano Listopad 25, 2018 Witajcie, Przesyłam kilka zdjęć mojego monstera. Kupiony w lipcu. Rocznik 1999, więc nie najmłodszy;). Na razie po całym serwisie, wymiana pasków, regulacja luzów, wymiana przewodów hamulcowych i ogólne doczyszczenie ( w tym polerowanie kolektorów - co widać na zdjęciu;). O filtrach i olejach nie wspomnę, bo to oczywiste. W niedługim czasie chyba będę chciał wymienić napęd oraz przednią tarczę hamulcową. Nie mam jednak doświadczenia w tym temacie, więc jeśli ktoś mógłby mi doradzić co wybrać, markę, model?, to oczywiście będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich, Wojtek 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekS 2 Napisano Luty 1, 2019 Witam Wszystkich ;) Jestem tutaj nowy i przedstawiam oto mojego Monstera :) Pozdrawiam Tomek 1 WoKor zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoKor 2 Napisano Luty 24, 2019 Bardzo fajna maszyna. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekS 2 Napisano Marzec 5, 2019 dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziadzio20 1 Napisano Kwiecień 30, 2019 Wita przedstawiam wam swój świeży nabytek ducati monster S4 moto ma powercomander, otwarty airbox, wydech mivv który pięknie pracuje. Jest to moje pierwsze ducati na którym zrobiłem jakieś 50km w deszczu maszyna bardzo pozytywna ale zarazem surowa. Pozdrawiam 1 WoKor zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrek 0 Napisano Lipiec 11, 2019 witam,otórz moje pociechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przebelardo 0 Napisano Wrzesień 11, 2019 Witam! Melduję się ze świeżo zakupionym Monsterem 620 - rocznik 2002. Jest parę rzeczy do wykonania, przede wszystkim zmiana szalenie niepraktycznych lusterek oraz delikatna walka z nieposłusznymi wyświetlaczami LCD w zegarach, mam nadzieję że na tym się skończy nierówna walka, a reszta to będzie eksploatacja i zmiany estetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach