Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

To nowy zakup? Zamiast, czy oprócz MTS 1000?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

MTS zostaje na dożywocie

Misiek do latania dookoła komina

723b3640fa60955f338be7632b51513a.jpg

1c468208fffd420978c6332ae4b1991f.jpg

Pozdrawiam

Jacek

Gość Brylant74   
Gość Brylant74

Powiedz mi jak te lusterka. Dają radę? 

Witam wszystkich Desmomaniaków, poniżej zdjęcia mojego RSika, niegdyś perełka Pabla, później Wicia :)

Potworek zrobił już w tym sezonie prawie 5k km łącznie z rundą Alpejską. Nigdy nie jeździłem na czymś równie oszałamiającym. Przyspieszenie, prowadzenie w zakręcie, slajdy na wyjściach no i ten głos...... jeden, jedyny

Mój drugi Duc to Streetfighter S, a ponieważ niemogę sobie pozwolić na utrzymanie obu, RSik najprawdopodobniej zostanie sprzedany, jeżeli macie kogoś kto doceni ten egzemplarz, zapraszam na Priv

IMG_2487.thumb.JPG.99289d12e1902d52af1ad63a083469fe.JPGIMG_2483.thumb.JPG.a416c24799fa8a1b39eee9b7d38eb8c8.JPGIMG_2486.thumb.JPG.733dbb474dcfbd2450065c2cceec1e81.JPG

Mój bosze, jaki ja kiedyś widziałem ten Moto brudny... :66_thermometer_face: Wiciu w deszczu z Wawy do Bielska cisnął... 2014r

Piękny, gratuluję odwagi sprzedania takiej sztuki :61_sob:

Ja pozbył bym się streeta... :8_laughing:

Do poprawki siedzenie ,lampa przednia, czekam aż kute felgi będą zrobione, ustawić gaźniki(bo prycha jeszcze) . Jakieś fajne zegary. Pewno nowy lakier na zbiornik. I może po 5 latach stania w garażu będzie częściej na słońce wyprowadzany bo jak dobrej pory to chyba 10 x tylko jeździłem na nim.

Oto kupiony z Niemiec Monster 620S. Rok 2003, wydech MIVV, karbonowa osłona koła i łańcucha, kierownica, lusterka i kierunki RIZOMA, pompy radialne hamulca i sprzęgła Brembo, malowanie czerwony z białym pasem. Na razie tylko jazda próbna zrobiona, teraz tłumaczenie, rejestracja w kraju i ogień. 

5.jpg

$_57.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

Witam serdecznie ;) Jestem nowicjuszem w Desmo i początkującym motocyklistą a oto moje spełnienie dziecięcych marzeń ;) Podrawiam i mam nadzieje do zobaczenia ! 

1368B2FB-888C-4F39-B8E6-59F646B79B5A.jpeg

41554747-80F4-412B-ADA5-9E625B20056F.jpeg

90BDEEB2-C14A-40D2-A94D-CE844B9031B9.jpeg

Był... w pamięci zostanie... na szczęście jeszcze jeden monster w rodzinie jest... będą kolejne monstery, na pewno;) 

historia zatoczyła koło i monster wrócił do byłej właścicielki... trochę podrasowany;) 

IMG_6726.JPG

IMG_8231.JPG

IMG_7989.PNG

Witajcie, 

Przesyłam kilka zdjęć mojego monstera. Kupiony w lipcu. Rocznik 1999, więc nie najmłodszy;). 

Na razie po całym serwisie, wymiana pasków, regulacja luzów, wymiana przewodów hamulcowych i ogólne doczyszczenie ( w tym polerowanie kolektorów - co widać na zdjęciu;).

O filtrach i olejach nie wspomnę, bo to oczywiste. 

W niedługim czasie chyba będę chciał wymienić napęd oraz przednią tarczę hamulcową. 

Nie mam jednak doświadczenia w tym temacie, więc jeśli ktoś mógłby mi doradzić co wybrać, markę, model?, to oczywiście będę bardzo wdzięczny. 

Pozdrawiam wszystkich, 

Wojtek 

IMG_20180930_122040.JPG

IMG_20181124_081806.jpg

IMG_5919.JPG

Wita przedstawiam wam swój świeży nabytek ducati monster S4 moto ma powercomander, otwarty airbox, wydech mivv który pięknie pracuje. Jest to moje pierwsze ducati na którym zrobiłem jakieś 50km w deszczu maszyna bardzo pozytywna ale zarazem surowa. Pozdrawiam 

DSC_6650.JPG

DSC_6651.JPG

DSC_6655.JPG

Witam! 

Melduję się ze świeżo zakupionym Monsterem 620 - rocznik 2002. 

Jest parę rzeczy do wykonania, przede wszystkim zmiana szalenie niepraktycznych lusterek oraz delikatna walka z nieposłusznymi wyświetlaczami LCD w zegarach, mam nadzieję że na tym się skończy nierówna walka, a reszta to będzie eksploatacja i zmiany estetyczne. 

IMG_5726.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.