mioo 2 Napisano Sierpień 25, 2011 A planujesz jakąś owiewke? chciałbym ale funduszy brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 25, 2011 [To znaczy ze silnik/kolektory na wierzchu - nie zakryte pługiem i tak samo zegary nie schowane za owiewką. Hmm... wersja minimalistyczna? bez owiewki, pługa, zegarów, boczków, nawet bez przełaczników na kierownicy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sławek 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Theodor - dokładnie TAK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Prawdziwie minimalistyczna :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Bez przesady. Nie porównujmy sprzętów na tor z "normalnymi". Tak jak mnie porównać np. z Gołotą- przy nim też jestem wersja minimalistyczna 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ta kiera w Teosiowej wersji bojowej jest tragiczna :? , ale rozumiem to ma jeździć po torze, nie wygladać :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Sierpień 26, 2011 A planujesz jakąś owiewke? chciałbym ale funduszy brak. To jak będą :) Osobiscie uważam, że to motocykl jest dla właściciela, nie odwrotnie i to on ma dawać frajdę i ochronę mnie, a nie ja jemu :) Dlatego komfort, jaki daje owiewka jest cenny. I może całkiem fajnie wyglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 26, 2011 Osobiscie uważam, że to motocykl jest dla właściciela, nie odwrotnie i to on ma dawać frajdę i ochronę mnie, a nie ja jemu :) Dlatego komfort, jaki daje owiewka jest cenny. I może całkiem fajnie wyglądać :) +1 Może ja dziwny jestem ale fabryczna owiewka Monsterów mnie się podoba. I będę ją miał :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 26, 2011 Może ja dziwny jestem ale fabryczna owiewka Monsterów mnie się podoba.I będę ją miał :mrgreen: TaDaaam: http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=76&t=6676&p=50916&hilit=owiewka#p50916 ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Wersja biposto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 30, 2011 Wersja biposto :) Masz nowy kask?? Czy mi się wydaje...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Ten siamuśki co na meetingu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mckasp 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Wrzucam jeszcze kilka fotek crash padów Rizomy...może komuś będą pomocne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 31, 2011 Wrzucam jeszcze kilka fotek crash padów Rizomy...może komuś będą pomocne... I jak - wyszło jednak na moje z dopasowaniem tylnego slidera? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Na razie wrzucam dwie fotki z Pięknisiem ale jak tylko będe miała kolejne, uzupelnie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 31, 2011 No niezły piękniś :thumbup: :thumbup: Dżokejka jednak zrobiła na mnie większe wrażenie niż koń. ;) :lol: Tylko statysta na Dżaponii mi tam nie pasuje :lol: :lol: :lol: - obetnij to zdjęcie :!: :lol: :lol: :lol: P.S. Żarcik ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 31, 2011 O maj Gat :shock: :shock: :shock: W piątek się widzimy, tylko jeszcze nie wiem gdzie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Sierpień 31, 2011 bialy114 Statysta na Dżaponii :lol: to moj chłopak :D :D ale się uśmiałam :) a Ty franek :) ja nic nie pisałam o pt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 31, 2011 kurde no to juz planuj bo jak franek cos napisze to tak niestety jest 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Na razie wrzucam dwie fotki z Pięknisiem ale jak tylko będe miała kolejne, uzupelnie :mrgreen: A "Piękniś" to ten pod Tobą, czy ten z boku z rączkami na udach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 31, 2011 Statysta na Dżaponii :lol: to moj chłopak :D :D Dziewczyno - marnujesz potencjał !! Szybko zmieniaj chłopaka na Ducatistę. (Franek - to stary i zasuszony Pan, więc odpada :lol: no chyba, że lubisz ;) :lol: ) No chyba że obecny Man zmieni Jama-chamę na Ducę. :roll: ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Oj Kuleczko a ja zdaje się pisałem Ci zanim wpadłaś, że tutaj jest fajnie i spokojnie 8-) 8-) KŁAMAŁEM :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Franek - to stary i zasuszony Pan, więc odpada :lol: Więc mu odpada :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 1, 2011 Franek - to stary i zasuszony Pan, więc odpada :lol: Więc mu odpada :lol: A ktoś tu pisał, że Z Franka nie da rady żartować :lol: Kuleczka - no gdzie dalszy ciąg fotek (jak już musisz to z Pięknisiem ;) :lol: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuleczka211 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Ehh faceci... :) chcialam pogadac o motorach :P Jak bede miec nowe fotki, to umieszcze ale widze ze musze sie pilnowac z tym co umieszczam :) A TY bern- TAK klamales kurde :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach