Banita 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Bardzo mie sie podobie ;) Więcej takich maszyn na drogach i świat będzie piękniejszy. BTW, widać Theo, że zamysł nie Twój -nie jest... złoto-czerwono-fioletowo-zielony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Kurcze, super świetnie się prezentuję ! Kawał dobrej roboty :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 22, 2014 Fajnie wykonany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 22, 2014 ładna pszczółka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 ...miałem okazję jej posłuchać :) - spadają gacie!!! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 22, 2014 Dobry jubiler ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 22, 2014 I co? Nie mogę zobaczyc modyfikacji jak nie zajrzę na sponsorowany link? To nie warto ogladać. realizacja zgłoszenia: proszę powstrzymać się od prowokacji do kłótni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 28, 2016 Mały update z dzisiejszego dnia: - full ZARD Titanium - przednia lampa LED Motodemic - zegary Motogadget Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 28, 2016 Zardy bomba, ale zegary wg mnie nie pasują do SC. Jak klasyka, to tylko okrągłe, analogowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 29, 2016 Swoją drogą jestem ciekaw ile kg mu zdjęliśmy, muszę go zważyć przy następnej okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 29, 2016 (edytowany) Theo, myślałem, że wy w błocie teraz się taplacie... Edytowano Styczeń 29, 2016 przez KAMYK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach