Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jeronimo

Folia ochronna 3M na wyświetlacz Multistrada 1200 (2015->).

Polecane posty

Folia ochronna 3M na wyświetlacz DUCATI Multistrada 1200 od 2015.

Pasuje do wszystkich modeli Multistrady 1200 po 2015.

Instrukcja aplikacji.

Kto chce zabezpieczyć wyświetlacz przed porysowaniem? mam 5szt.

IMG_0665.JPG

IMG_0667.JPG

Ja byłbym zainteresowany, o ile mnie stać  na 1 sztukę:1_grinning: Napisz cenę z przesyłką pocztą polską. Pozdro

Mając trochę doświadczenia z amatorskim naklejaniem folii na telefony, owiewki, etc.... (pęcherze powietrza, etc..), kupiłem więcej na wypadek nieudanych prób przy naklejaniu na wyświetlacz w MTS = stosunkowo duża powierzchnia i skomplikowany kształt folii. Moje obawy się nie potwierdziły. Przy starannym naklejaniu wszystko zagrało od razu. No i jak to normalne po naklejeniu folii, kolorki są odrobinę intensywniejsze/ciemniejsze.

Jest jakiś inny patent na rysy i zabezpieczenie?

Chyba tylko nie czyścić z brudu, to będzie fabryczny stan. Jakość faktycznie do <font color='red'>[desmo]</font>.

Wysłano z pośrodku niczego

Jeronimo została Tobie jeszcze jakaś wolna sztuka tej folii ochronnej? Jeżeli tak to proszę napisz na priv cenę z przesyłką

Ps najłatwiej nakłada się naklejki na mokro - zawsze możliwość poprawy, przesunięcia i bez pęcherzy :)

No nie do końca... W górnej części ( 1260) brakuje ok. 2-3 mm materiału, ale i tak robi robotę...

Ma może ktoś dojście do wykonania szkła hartowanego stosowanego w telefonach?

Zastanawiam się nad zleceniem takiej operacji zimową porą...

3 godziny temu, cinek78 napisał:

No nie do końca... W górnej części ( 1260) brakuje ok. 2-3 mm materiału, ale i tak robi robotę...

Jaki sens - rozumiem ochrona przed delikatnymi rysami ( u mnie kabel od navi który czasami jest na wyświetlaczu) i zabezpieczyć folią. Szkło hartowane masz zamiar rzucać MTS

nie, nie zamierzam tym rzucać :8_laughing: - ale nałożenie tego jest dziecinne proste w porównaniu do foli. W foli zawsze walczę z pęcherzykami - przy szkle nie ma tego problemu. To jest jedyny powód dlaczego szkło , a nie folia.

Tu masz racje dobrze że było kilka foli w opakowaniu. Trzeba mieć do tego cierpliwość a i tak nie wygląda to idealne.

Dnia 26.06.2018 o 06:54, cinek78 napisał:

Cinek, a zwróciłeś uwagę jak miałeś moją MTS na warsztacie jak leży na moim wyświetlaczu? bo ja na brzegach (obwodzie) też mam 2-3mm luzu. Najważniejsze że idealnie (bez luzu) pasuje do tych ramek wokół wyswietlania biegu (no chyba że w 1260 jest inaczej). Jeśli dobrze pamiętam to te 2-3mm jest poza podświetleniem......

Możesz wrzucić fotkę jak Ci to wyszło?

20 godzin temu, Jeronimo napisał:

Możesz wrzucić fotkę jak Ci to wyszło?

Nie - bo spale się ze wstydu... :8_laughing:

Do mojego wyświetlacza pasuje idealnie poza właśnie górną częścią - tu minimalnie brakuje , żeby pokryła całość...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.