tomaszszymon 0 Napisano Maj 1, 2019 Witam wszystkich, przymierzam się do zakupu pierwszego Ducati w moim życiu i chciałbym skierować prośbę o pomoc do bardziej doświadczonych kolegów. Czy ktoś zna niżej zamieszczony motocykl, jeśli tak, to co powinienem o nim wiedzieć? Wiem że przebieg jest bardzo duży, ale może za tą cenę warto się zainteresować. https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-1000-ID6BPzlJ.html Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Maj 2, 2019 Duży przebieg...?? Litości! ...stąd się pewnie biorą "legendy", którymi karmią się GiejSiarze Wysłane z pośrodku niczego 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaszszymon 0 Napisano Maj 2, 2019 5 minut temu, gizzy napisał: Duży przebieg...?? Litości! ...stąd się pewnie biorą "legendy", którymi karmią się GiejSiarze Wysłane z pośrodku niczego Do tej pory jeździłem na enduro, tam sprzęt powyżej 30k to już szrot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Maj 2, 2019 38 tys. to dużo ? Przy normalnym użytkowaniu i serwisowaniu spokojnie do setki dobije. Osobom które boją się "dużych" przebiegów polecam wycieczkę na południe Europy, tam kilkuletnie moto ma nastukane średnio 50 tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Maj 2, 2019 Na 15-letni motocykl przebieg 38 tys.km to bardzo mały przebieg-prosty rachunek: 38.000,00 : 15= 2 533,333333333 km rocznie To bardzo mały przebieg, a zresztą sprzedający napisał, że serwisowany w ASO, i duży serwis robiony w tamtym roku - to duży plus moim zdaniem. Dużo dodatków rizomy, tłumik mivv to kosztuje stety trochę kasy. Ja mam z 2015 roku Multi i przebieg 30 tysięcy. Zwiększ budżet i szukaj świeżych roczników albo dowiedz się więcej, jedź i sprawdź, bo wydaje się być godny uwagi moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Maj 3, 2019 A mnie się zdaje, że to był motocykl naszego kolegi "białego". A on to motocykl traktował jak kochankę , co róż jej jakieś prezenty kupował i siedział z nią godzinami w garażu , ubierał i rozbierał ja z tych prezentów. Balsamy wycierał ,pucował ,pieścił. Normalnie można kupować w ciemno. 1 matti zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Maj 4, 2019 Pewnie, że Białego ale on go sprzedał i zakupił łódź podwodną, czy cóś :P...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Maj 6, 2019 znam ten motocykl b. dobrze - jak coś to dzwoń... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 7, 2019 Dnia 2.05.2019 o 12:59, gizzy napisał: Duży przebieg...?? Litości! ...stąd się pewnie biorą "legendy", którymi karmią się GiejSiarze Wysłane z pośrodku niczego Ale ze co GiejSiarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 7, 2019 (edytowany) Tutaj masz temat dotyczący poprzedniej sprzedaży tego motocykla. Edytowano Maj 7, 2019 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Maj 8, 2019 Ale ze co GiejSiarze? Ty już wiesz co... Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach