Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Nierdzewne sprężynki suchej klekotnicy

Polecane posty

Joł ludzie.

Zbieram chętnych na nierdzewne sprężyny do Waszych suchych klekotnic. Jak nie od dziś wiadomo to OEMowe zara są "rat" lub jak kto woli "rust" -style, a nie zawsze to pasuje do porządanego stylu motocykla z tzw. pojechanym sprzęgłem. Te które tutaj oferuję to 38mm zamienniki OEMów do praktycznie wszystkich "sucholców" nie licząc tych antyhopi.... coś tam :-)

A zatem, konkrety - koszt to 100zł (+ ewentualna wysyłka priorytetem ekstra 15zł) - normalnie tyle się wydaje na lekkiej popijawie, więc dajcie z łaski swojej kochanemu własnemu klekotowi "zachlać pałę".

Lista chętnych poniżej, wpisywać się proszę, ino bez rozpychania łokciami, bo to społeczna inicjatywa :-)

1. Musieli

2. Rafi (sobie tak beszczelnie pozwoliłem)

3. ........

1. Musieli

2. Rafi

3. MINI-MAN

Myślę, że będę zbierał chętnych do końca przyszłego tygodnia.

Dobrze sobie pozwalasz :-) Pamiętaj nie opchnij komuś mojego koreczka oleju i jak będziesz zamawiał w Rizomie to poproszę podkładeczki(czarne) pod te "no rust style" sprężynki.

A z innej beczki masz może Shell'owy preparat do czyszczenia monoślada? Mój się kończy a moto mocno brudne.

Co dają takie nówki nierdzewki? :] widać je chociaż tym bardziej że nie mam specjalnie pojechanej przykrywki na ten chałaśliwy bajer :/ i rozumiem że pasowały by do m900 :)

I nie rdzewieją więc otwarte urządzenie sprzęgające wygląda jak powinno :-) Reasumując:

1. Musieli

2. Rafi

3. MINI-MAN

słuchaj. Miałbym prośbę o przesłanie mi spisu gratów jakie posiadasz do 749 2004r.

Konkretnie szukam za dobre pieniądze minimalistycznego dekla suchego sprzęgła i inne tematy związane z pokazem klekociątka. Poza tym może masz bajery typu: klarowne kierunki lub przykopcone do 749 przód i tył?

Czekam z niecierpliwością. Majki YO !!!

co do pokrywy sprzęgłą - bardziej carbon czy raczej coś metalowego? Jest bardzo dużo opcji.

Że zapytam masz jakieś fanty do 11-ki?

Koledze chyba chodziło o fanty DLA 11-tki. Uważaj, bo przyjdzie prokurator :!:

Jak tak patrzę na Twój avatar to tak mi się zdaję, że jak zakładasz swój czerwony kombii to jakby Ci klatę wypycha :shock:

Hmm... właśnie puściłem zapytanko do mojego zagramanicznego szanownego dostawcy, bo zamówiłem już jakiś czas temu i jeszcze ich nie ma. Myślę, że przyjdą zanim te potężne śniegi zejdą z naszych ulic :mrgreen:

FRANZ - a co tam byś chciał? Na miejscu mam trochę fantów z pod znaku RIZOMA, w tym piękne dociski (sześcioramienna gwiazda) w kolorze złotym i czerwonym. Nikt nie zrobił gwiazdkowego prezentu swojemu dukatowi więc gwiazdki nadal są w promocyjnej cenie 450zł za sztukę. Możesz sobie pooglądać tu http://www.sklep.motomaniax.pl/1098-k76 ... fault.html lub u producenta http://www.rizoma.com/Prodotti/Prodotti ... =4&IDSez=2

Jest trochę crashpadów z R&G Racing, które będą pasowały również do Twojej 11tki. Z resztą w piątek robię u nich kolejne zamówienie, więc cokolwiek sobie wypatrzysz http://www.rg-racing.com/browseBike/Duc ... /2009.aspx może być w przeciągu 10ciu dni. Tylko uwaga, bo na stronie ceny w funtach ale netto.

Pozdro

Co do sprężyn to tak, bo zamówiłem po kilka kompletów. Myślę, że właśnie dlatego nie dostałem jeszcze przesyłki bo kompletują mi całe zamówienie.

Mam prawą kierownicę od 1098, w 11 jest już chyba czarna. Czarny to mam tylko prawy uchwyt kierownicy do lagi, nowy, do 1098R.

Dziś dostałem, potwierdzenie, że będą u mnie za tydzień. Najzwyczajniej w świecie o mnie zapomnieli :-)

Stary za takie opóźnienie to my żądamy 30% upustu, an nasze Ducaty żądają dodatkowych gadżetów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.