2wheels 0 Napisano Marzec 17, 2011 Widzę że byłeś twardy i krótkie klamki titaxa ożeniłeś w 9-ce :) , polecam siłownię lewego przedramienia , ja już jakoś daje rade z moimi krótkimi ale na początku było ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 17, 2011 Po klamce TWARDZIELA poznasz... :mrgreen: Ja mam długie (jakby co) :ugeek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 22, 2011 To i ja sie pochwale :D :D :D Oto co sie wykluło z mojej Dusi tej srogiej zimy. Prace nadal trwają spowalniane zwyczajowo $$$... Zdjęcia z 1 dnia wiosny którego nie mozna było spędzić lepiej jak na torze w Radomiu. Tor był pusty tylko dla mnie i 2 znajomych moto kumpli. Przyczepność mega rewelacja zważywszy na teperature. Tego dnia był tylko jeden dzwonek i tym razem nie mój :P . Dzis nie mogę chodzic tak mnie bola uda........... Mamy wiosne.... iiihhhaaaaaa Życie jest piekne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 22, 2011 Super się prezentuje i fajna jazda na torze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 22, 2011 Super!! A naklejek z 10 tką nie było?? :twisted: Fajnie ,że zacząłeś wiosnę.Muszę pójść w Twoje ślady.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 22, 2011 Super!! A naklejek z 10 tką nie było?? :twisted: Fajnie ,że zacząłeś wiosnę.Muszę pójść w Twoje ślady.. ;) To owiewki przejęte z Jara 848 stąd napisy. Trzeba nad kondycją pracować i na Speed Day w kwietniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 23, 2011 No to zazdraszczam, ja już poluje na jakiś ciepły pon lub pią. Miło popatrzeć na dobrze przystrojona dusie na torze 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 23, 2011 ..ależ sie prezentuje :-o :clap: klasa , a mnie cieplejsze dni natchneły żeby swojego porozbierać ;) . Ciekawie zamocowany do przyczepki - jest to stabilne :shock: ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Marzec 23, 2011 ..ależ sie prezentuje :-o :clap: klasa , a mnie cieplejsze dni natchneły żeby swojego porozbierać ;) . Ciekawie zamocowany do przyczepki - jest to stabilne :shock: ? No właśnie? Za same koła? ...na chłopski rozum powinien się gibnąć! :? ...ale poza tym, super zdjęcia! Bardzo ładnie się prezentuje... pzdr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 23, 2011 Dobrze jest złapany z przodu do stojaka to sie nie przewroci, po przekatnych tak samo wiec ok, mnie bardziej zastanawia czy lakieru z felg nie zdziera :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Marzec 23, 2011 Piekny poczatek wiosny. Dusia prezentuje sie Zajebiscie. Co do mocowania motocykla uwazam ze to lepszy sposob niz dogniatanie amortyzatorow, przynajmniej uszczelniacze nie dostaja po <font color='red'>[desmo]</font>. A felgi maja twardy lakier wiec nie powinno nic sie stać pozdro, byle do maja :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 23, 2011 Dzięki za pochlebne opinie o mojej Dusi. Mi też się bardzo podoba :mrgreen: . Co do nr z boku owiewki to jest tak jak pisze Rafi....Chyba tego nie będę zmieniał. Niech się dziwią co te Ducaty takie szybkie he he. A co! :lol: Co do samego mocowania do przyczepki to polecam tą metodę wszystkim którzy szanują pracę włożona w ustawienia zawieszenia. Kilku godzinne dociskanie motocykla w transporcie pasami z bardzo duża siłą powodujące dobijanie sprężyn na pewno im nie służy i niweczy wcześniejsze ustawienia. Mocując motocykl w ten sposób co na foto zawieszenie swobodnie pracuje w naturalny sposób tylko pod ciężarem motocykla. Sam motocykl mocowany jest z dużą siłą za przednią oś o radialne zaciski hamulcowe. Pasy nie zaciskają się na feldze . Na felgę nawinięty jest jedynie nadmiar taśmy stanowiący tylko szpulkę i dodatkowe zabezpieczanie w razie „W”. Tylko na tylnej feldze zaciśnięty jest pas ale cała siła koncentruje się na oponie więc na feldze ani śladu. W tej pozycji motocykl może stać do woli bez szkody dla zawieszenia. A i Polskie drogi mi nie straszne. Ave Ducatisti. Niech Wam Dudni i Grzechoce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 24, 2011 W sumie z "zaniżeniem" pojemności modelu fajny "myk" ..! Może i ja tak zrobię? Ale , ale czy był jakiś mniejszy superbike od 748?? Czyba mono tylko... Hmm :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 25, 2011 TT2...na początku 80-lat i w latach 70-tych L-2, 500 Amarillo...., i 350- 4 cylindrowa i 250...było tego... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 dzis złożone i odpalone. pojawią się jeszcze naklejmi motomaniax na czarnej wannie i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 A co z niebieskimi felami? Jestem zawiedziony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 1, 2011 A co z niebieskimi felami?Jestem zawiedziony Ja też... Poprostu wygląda jak... hmm... Ducati 748 z owiewkami 998. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Może inne niebieski elementy po za Xenonem będą :lol: Ciekawe czy na żywo też tak ładnie wygląda jak na fotce :o Teraz zmiana ubranka i na tor lub inny sprzęt na tor :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 A co z niebieskimi felami?Jestem zawiedziony Ja też... Poprostu wygląda jak... hmm... Ducati 748 z owiewkami 998. lub 748 z owiewkami od 748 '02 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Ja też... Poprostu wygląda jak... hmm... Ducati 748 z owiewkami 998. tak jak adam napisał - jest to wersja stylizowana na 748 z 2002r. Tyle w ducati siedzi a nie wie podstawowych rzeczy. Ciekawe czy na żywo też tak ładnie wygląda jak na fotce :o Teraz zmiana ubranka i na tor lub inny sprzęt na tor :mrgreen: narazie junior w drodzę, więc tor kiedy indziej. Są i będą ważniejsze wydatki, a na razie będę czerpał przyjemność z jazdy po ulicach. Kiedyś przyjdzie czas na smiganie po torze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 2, 2011 Ja też... Poprostu wygląda jak... hmm... Ducati 748 z owiewkami 998. tak jak adam napisał - jest to wersja stylizowana na 748 z 2002r Do kompletu z "carbonowym" dachem w Alfie :twisted: Oj tam, oj tam :lol: Tyle w ducati siedzi a nie wie podstawowych rzeczy. No wiesz co, w Ducati są ważniejsze podstawowe rzeczy niż znajomość wyglądu owiewek :lol: Przyjedź do nas dziś, chętnie ją zobaczę na żywo. Jak jest OK to odszczekam wszystkie złe słowa jakie na temat powiedziałem. Ale uprzedzam, że jak jest kasztan to będzie szydera na maxa :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Widziałem na żywo :mrgreen: Wygląda dużo lepiej jak w zeszłym sezonie - pod koniec. Jeśli chodzi o jakość malowania czy dopracowanie szczegółów ... pozostawię do oceny innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 Mój ci on :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 pokręciłem tematy... :shock: , jak co to przeniescie :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 18, 2011 PiĘKNY! Gratulacje i nie szalej za bardzo na początku.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach