GELOO 0 Napisano Sierpień 7, 2011 Jestesmy razem od 3000km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAZUR 0 Napisano Sierpień 9, 2011 No to kolejnych 300tys. ;-) Gratulacjas!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 9, 2011 Jestesmy razem od 3000km. I - jak widać - chcecie się rozstać ? http://allegro.pl/ducati-749-i1759437336.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GELOO 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Mam swoje powody. Nie są to sprawy techniczne tylko czysto życiowe. Mam tu na mysli narzeczoną. Mam postawione tzw ultimatum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Mam swoje powody. Nie są to sprawy techniczne tylko czysto życiowe. Mam tu na mysli narzeczoną. Mam postawione tzw ultimatum. Uuuu, to czym prędzej trzba zmienić narzeczoną, chyba że po ślubie kupuje ci 1199. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Jak narzeczona stawia ultimatum to słaba narzeczona :P Chyba że ona też dla Ciebie oddała swoje marzenia ... chyba że po ślubie kupuje ci 1199 właśnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 9, 2011 Mój Śp. dziadek tak mi tłumaczył: weź dziewczę na motocykl i przejdź się z nią po najgorszych drogach w okolicy taki średni dystans, 150 /200 km, jeśli wytrzyma i jeszcze będzie chciała dalej jechać, znaczy nadaje się i możesz śmiało się z nią żenić..., jeśli po kilku km, zacznie skamleć zostaw ją choćby w środku lasu bo nie jest ciebie warta... Tylko szkoda, że nie wziąłem sobie tych rad do serca, bo u mnie to się właśnie spełniło( jak proroctwo...), moja była żona właśnie raz się przejechała i już nie chciała jeździć...dalej nie muszę tłumaczyć... Chyba , że Ty sam nie do końca jesteś przekonany co do słuszności jeżdżenia motocyklem....ale to Twój wybór... Pozdr. J-999 P.S. Żeby nie było że spam: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GELOO 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Motocyklem smigam juz od wielu lat. Co do laski to nigdy to za bardzo dla niej nie przeszkadzalo ale hyba sie martwi. W niedziele zrobila ze mną ponad 400Km strasznie bolala tylek, fakt troch zrzedzila ale jej nie wysadzilem.hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 9, 2011 Eeee... może się jednak nadaje...musisz zresztą sam skuuumać czaczę...i tego Ci życzę, a nie żebyś się pozbywał, już klasyka 749, tym bardziej, że to chyba jedyny Superbike Ducati ( no seria 749/999) co w miarę turystyczny jest... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 9, 2011 Mój Śp. dziadek tak mi tłumaczył: weź dziewczę na motocykl i przejdź się z nią po najgorszych drogach w okolicy taki średni ......i już nie chciała jeździć...dalej nie muszę tłumaczyć... Taa, skąd ja to znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawca98 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Pewnie macie rację chłopaki, tylko jak to sprawdzić jak się ma mono, a nie dwuosobowego potwora?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Sama nazwa monoposto wskazuje na życie w monogamii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 14, 2011 Pewnie macie rację chłopaki, tylko jak to sprawdzić jak się ma mono, a nie dwuosobowego potwora?? kup drugiego biposto ;) zawsze będziesz mógł powiedzieć w razie konieczności że się zepsuł i tylko mono się nadaje do jazdy :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stucati 0 Napisano Sierpień 16, 2011 zawsze można kobiecie swej zaproponować wspaniałe miejsce biegnące :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 16, 2011 Zawsze możesz zdjęć nakładkę i podłożyć coś w zamian siedzonka, jak to zrobił mój brat w RSV 1000 i żonka z nim jeździ, mimo, że niewygodnie ect... Wybrał właściwą, ot po prostu... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Ja mojej Kochanej żonie powiedziałem że motocykl jest tylko jedno osobowy, a po za tym w razie jak by się coś stało to dzieci będą miały jeszcze Ją :cry: (przynajmniej tu wykazała wyrozumiałość) - powiedziała że jak przyjdzie czas to sama zacznie jeździć. :lol: Po za tym nie lubię jeździć z plecaczkiem - kto by to nie był, ale jak mus to mus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 27, 2011 Nie mój, tylko Wojtka z "nieniec", ale tyż pikny :P Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Wow :shock: Coś mają w sobie te motory.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Sierpień 27, 2011 pikny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Sierpień 27, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 27, 2011 Wow :shock: Coś mają w sobie te motory.. ??? Nie no to zakrawa na podbijanie ilości postów... :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 28, 2011 Janek wyluzuj!!! Bo się ktoś wścieknie! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 Modyfikacje , małe ale zawsze.. Craschpady , monsterowe . Mniejszy akumulator. Poszerzone po 2 cm z każdej ze stron.Oby nie były potrzebne.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 24, 2011 Nie mój, tylko Wojtka z "nieniec", ale tyż pikny :PPozdr. J-999 O ja Cię przepraszam - zmieniam zdanie na temat 11 :shock: :o i idę po szufelkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 24, 2011 Modyfikacje , małe ale zawsze..Craschpady , monsterowe . Mniejszy akumulator. Poszerzone po 2 cm z każdej ze stron.Oby nie były potrzebne.. ;) Proszę się grzecznie wyspowiadać z typu akumulatora, jaki zastosowałeś, no i co jak reszta. Proponuję założyć jakiś osobny temacik bo taki montaż crashów / mod akumulatora, jest dosyć istotną kwestją, tak mi się zdaje. Przynajmniej zaoszczędzisz mi czasu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach