Redjasper 53 Napisano Czerwiec 18, 2014 Ty już wiesz :) zwariowałeś Panie, ale i tak Cię lubimy :P a tak poważnie, to super się prezentuje i pewnie niedługo zobaczę go na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 chojny chyba jednak coś pokręciłeś, live to mogłeś widzieć w Rybniku S4, 848 kupiłem dopiero we wtorek po meetingu, ale w sumie niech Ci będzie :razz: Pisałem ogólnie o 848, które rwie dupe razem z jajami..... ja straciłem dla tego sprzętu głowe. Może kiedyś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 848 daje rady ;) też o nim myślałem, ale padło na RC8. Aktualnie bardziej widzi mi się 848 streetfighter... :roll: wydaje mi się, że jak ktoś chce mieć sporta, ale nie takiego typowego jak 848/1098 i bardziej na miasto to fighter jest optymalny (osiągi podobne, a lepsza pozycja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 18, 2014 zmiana warty...rok 2008, import Włochy, jak widać czerwony=najszybszy. po prostu musiałem go mieć :mrgreen: i tak się zastanawiam, że chyba równo pod sufitem u mnie nie jest, bo to czwarte zło z Italii na moim podwórku. No Janusz gratulacje :clap: :clap: :clap: ! Wariot z Ciebie, pamiętam jak dziś jak S4 brałeś :thumbup: .. Ja tu ciułam i ciułam wyciułać nie mogę na 848, a tu nagle mnie wyprzedziłeś widzę :D . Najładniejszy, najszybszy, najlepsiejszy pod słóńcem :clap: . S4 pod młotek czy dwa będą w stajni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 18, 2014 a bo jestem ten co bierze pożyczkę w ING :razz: jakoś ciułanie mi ciężko zawsze szło :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 18, 2014 Ha! Reklam się Janusz naoglądał i zrealizował ! "Albo realizujemy, albo snujemy" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) no raczej :mrgreen: dzięki Wam waryjoty za miłe słowa, za to Was kocham Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez ducafil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 18, 2014 Fajnie.............. 848 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Ducafil na bak stompgripa, mam, polecam: http://allegro.pl/stompgrip-naklejki-na-bak-ducati-848-08-13-i4259629651.html Gratuluje fury, pięknie się prezentują oba razem, tak muszą zostać ;) Co do pozycji przyzwyczaisz się / nauczysz i nadgarstki nie będą boleć. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Czerwiec 28, 2014 Po dwóch miesiącach wypadało by też coś pokazac Po remoncie technicznym i małym wizualnym :twisted: tzn.głowice, uszczelniacze, 4 dzwigienki otw.,łożyska w silniku, zimeringi,paski,klocki, filtr mwr,eprom ultimap 191, cam timing 114/112, sprzęgiełko rozrusznika, tarcze i kosz sprzęgłowy,oś wachacza tulejki itp. Przejechane 50 km i jeszcze się nie zepsuł :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) Dwie rzeczy mi nie pasują. Po takim dopieszczeniu moto ta/te ułamana/e klamka/ki nie pasi, jak by nie popatrzył.......no i ta Honda w tle :mrgreen: ......poza tym śliczna Duca :thumbup: . Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Każdy wkład pracy zasługuje na docenienie. Wizualnie super . Mnie się podoba. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 od zawsze podobaly mi sie te modele :) ten jest piekny :) ps. idzie pod mlotek ? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 29, 2014 Dwie rzeczy mi nie pasują. Po takim dopieszczeniu moto ta/te ułamana/e klamka/ki nie pasi, jak by nie popatrzył.......no i ta Honda w tle :mrgreen: ......poza tym śliczna Duca :thumbup: . ...i niepomalowana zaciaprana rama :mrgreen: ( musiałem ) . Ale mechanicznie żyleta , najlepsze 996 jakie słyszałem :!: ps.Ucięta klamka to znak rozpoznawczy Marka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 30, 2014 szacun za techniczne ogarnięcie, ale rama rzeczywiście prosi się o refresh, może zimą, teraz trzeba sprawdzić czy z 50km jeszcze przejedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Czerwiec 30, 2014 Honda jest piękna a rama taka już zostanie, zero $$$ :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Kiedyś obiecałem, że się pochwalę i niniejszym to robię. Ducati 999s rocznik 2003. Kupione w marcu 2012 tak w pół-ciemno, widziałem zdjęcia. Po kilku uzgodnieniach moto zostało dostarczone do mnie ze Szczecina. Cel był od początku jasny: optycznie jak najbardziej zbliżyć się do modelu po lifcie, technicznie musi być igła. Sprzęt przeszedł gruntowny serwis i kilka modyfikacji, tak z grubsza: - ustawienie luzów zaworowych - wymiana dźwigienki zaworowej ( jedna sztuka straciła trochę chromu ) - wymiana pasków - wymiana oleju i filtra - moto uzbrojone w Termignoni half system ( ECU, tłumik, kolektor, filtry powietrza ) - kosz, tarcze i przekładki sprzęgła firmy STM - bak i plastiki w całości odświeżone + aerograf - wahacz z modelu 2005 - rama, felgi, stelaż w odpowiednim kolorze - wymienione łożyska kół i główki ramy - łańcuch DID ZVMX złoty, zębatka przód Supersprox, tył Ducati oryginał - nowe gumy zabieraka ( starych nie dało się wyciągnąć bez uszkodzenia ) - nowe opony Dunlop Sportmax Sportsmart - sety, wlew paliwa, rolki wahacza, regulatory przedniego zawieszenia firmy Lightech - kilka karbonowych części: przedni i tylni błotnik, osłona sprzęgła, osłona przedniej zębatki, osłona rury wydechowej, osłony wlotów powietrza, osłona stacyjki i komplet osłon rozrządu - szyba firmy MRA - nowa bateria Exide a tu cała historia https://docpoland.com/temat/14672-wreszcie-zabra%C5%82em-si%C4%99-za-planowan%C4%85-modyfikacj%C4%99-moich-999/ Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 2, 2014 Gruuubooo !! :D Ekstra prezentuje sie ta czarnoczerwonosc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 3, 2014 Super robota : ) kolejna piękna Włoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Przepiekne dziewiatki!;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Honda jest piękna a rama taka już zostanie, zero $$$ :twisted: Bardzo mi się podobają! Brakuje jeszcze tylko grubych monoblocków z przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Ja pierdziele..............normalnie podobaja mi się dziewiatki. Jarku zaniemówiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 3, 2014 :) ........cieszy mnie, że się podobają. Jeżeli uda się kiedyś dorwać w rozsądnej cenie zawias z monoblockami to będzie to kropka nad i. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 4, 2014 :cool: najładniejsze 9tki na forum :mrgreen: brawo Jarku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 4, 2014 Jaro, piękna sztuka, graty ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach