Pawel Rymek 0 Napisano Wrzesień 12, 2014 Moto kosmetyka.. Ja jeszcze parę tygodni i powinno być ok :) Z tą koncentracją zgadzam się 100%.. Od prawie dwudziestu lat jeżdżę w góry od ponad 10 w najwyższe także i tam to jest wyrocznia.. Ale tutaj dochodzi czynnik niezależny odemnie niestety.. awaria tylnego zacisku dosłownie.. pytanie tylko dlaczego bo to że miałem szczęście to wiem.. Minutę wcześniej a nie byłoby co zbierać (czytać winklowy amok..) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Wrzesień 12, 2014 .. awaria tylnego zacisku dosłownie.. pytanie tylko dlaczego bo to że miałem szczęście to wiem.. ... no jak awaria zacisku to nie mam pytań - trzymaj się i jak znajdziesz przyczynę to wrzuć koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel Rymek 0 Napisano Wrzesień 12, 2014 Szukam.. Ale na razie nie bardzo mogę zajrzeć bo troszkę mnie na....la wszystko.. Oczywiście że zapodam bo takie cuda działy się już kiedyś w UK i US.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 13, 2014 Zblokowanie tylnego koła, mogła spowodować prozaiczna sprawa zbyt dużo płynu w zbiorniczku, lub uszkodzone uszczelnienie tłoczka/ zapieczenie, tak czy siak, trzeba rozebrać i sprawdzić... i zwracać uwagę na prawidłowy poziom płynu... Bywały takie przypadki, że syf z nadmiernie smarowanego łańcucha w połączeniu z piaskiem podrywanym przez tylne koło, uszkadzały uszczelniacz, słone okolice exploatacja motocykla zimą, także swoje robi... Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel Rymek 0 Napisano Wrzesień 13, 2014 Dziękuję.. Powoli wszystko zaczyna mieć sens.. Za moto wezmę się jak wrócę z rekonwalescencji.. Tak po 25tym powinienem być już w stanie coś pogrzebać.. Ale też taki samo tok myślenia mam jak J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 14, 2014 A nie zmieniałeś przypadkiem setów lub samej dźwigni tylnego hamulca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel Rymek 0 Napisano Wrzesień 14, 2014 No właśnie nie.. Oskar kiedyś zmienił ale to dawno raczej było, ale on także nie używał tylnego hamulca.. sprawdziłem wyregulowane było dobrze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Wracając do tematu :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Za...bisty sprzęt. Gdyby 3x9 nie były tak śliczne, to kupiłbym Panigale :). Bardzo mi się podoba ta maszyna. Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Kozacka blać, gratuluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel Rymek 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 I wszystko jasne :-D To teraz zabierajcie sprzęty i do mnie na tor pod Paryżem ;-) Porównamy z moim austriackim potworem ;) Ps. Chyba musimy was na "kawkę" odwiedzić i na żywo obczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Dzięki, zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 17, 2014 Żebym miał dodatkowe $$$ też kupiłbym, ale "Baby 899" :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 18, 2014 .. i wymieniłbyś wachacz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 18, 2014 Właśnie, że nie :mrgreen: , nie jestem skonserwowanym zwolennikiem monowahadła, chociaż faktem jest, że jest ładniejszy, :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Wrzesień 19, 2014 Janek, mówisz tak bo jeździsz dziewiątkami :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Hehehe, na dodatek umiem liczyć..... Ale ładniejsze jest 1199 na bank, hm.... niestety, jeszcze długo nie będzie mnie stać, a obawiam się, że jak w końcu będzie, to nie bdzie już paliw płynnych, a motongi będą bezgłośnie pokonywać bezkresne przestrzenie naszych pięknych profilowanych autostrad :mrgreen: Dobra, już nie będę pić.... do następnego razu.... A tak poważnie, to Panigale, dużo bardziej mi się podoba niż 1098/1198... Pozdr. J-999 P.S. A gdybym miał jednakową ilość gotówki i miał wybierać jak kiedyś ( między 1098 a 999, i wybrałem 999), między 999 a Panigale obojętnie, którym wybrałbym Panigale...podoba mi się ten drapieżny wygląd.... Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Wrzesień 25, 2014 Mój wczorajszy zakup - do dziś jeszcze z radochy po ścianach chodzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 25, 2014 Ładny wydech widzę chyba :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Wrzesień 25, 2014 Janek - wydech to istny szał w tym motocyklu - Spark :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 25, 2014 Coś mi tak właśnie wyglądał...zazdraszczam, ale pozytywnie :razz: ... Teraz manuale itp se pobierz np... http://carlsalter.com/ducati-service-manuals.asp Niech Ci się jeździ! Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 25, 2014 Mój wczorajszy zakup - do dziś jeszcze z radochy po ścianach chodzę ;) Czyli, że to Ty !! ;) Gratulejszyn :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Wrzesień 25, 2014 Graty Spłonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 26, 2014 Mój wczorajszy zakup - do dziś jeszcze z radochy po ścianach chodzę ;) Grubo! "9" zawsze mi sie podobaly. Gratki! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 Fura prezentuje się zajebiście, a tu tylko jedna marna foto... gratz Splonka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach