Marshal 0 Napisano Marzec 22, 2015 Obiecałem że zdjęcia będą w niedzielę. Dziś jest niedziela. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 22, 2015 Gratulacje!!! Tylko ten kolor :-( Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 22, 2015 wlasnie zajebiste malowanie , nie wiem ptys co ci sie nie podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 22, 2015 Osobiście wolę to malowanie od pełnej czerwieni. Jedyne które bardziej mi się podoba przy tym modelu to CORSE czarno-biało-czerwone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 22, 2015 Ja mam po prostu straszną awersję do białych pojazdów! Miałem w życiu jeden biały samochód kupiony przypadkiem i powiedziałem, że nigdy więcej. EVO niestety kupiłem z pewnych względów w takim malowaniu jak Twoje i...przemalowałem. Nie mogłem się przemóc :-) Ale to Tobie ma się podobać nie mnie. Więc jeśli tak jest to szczere gratulacje!! :-) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Marzec 22, 2015 (edytowany) Nie przepadam za białymi motocyklami ale tu w połączeniu z czerwienią wyglada dobrze. Fajna sztuka - gratulacje ;) Edytowano Marzec 22, 2015 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 23, 2015 Lux torpeda! Podoba mi się. Gratulacje! Ha, i dobrze policzyłem że EVO :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 23, 2015 a mi się właśnie takie połączenie podoba :) fajnie zgrywa się z kolorem felg i ramy - dla mnie bomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 23, 2015 Gratuluję, sprzęcik ogień ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 23, 2015 Jacyś ludzie pozabierali mi moje dotychczasowe kółka, to się znowu "nabawiłem" 749 Dark '04 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 23, 2015 Obiecałem że zdjęcia będą w niedzielę. Dziś jest niedziela. :mrgreen: No ładne cacko, ja mawiał Max w Seksmisji i "Białe" ;) :clap: Jacyś ludzie pozabierali mi moje dotychczasowe kółka, to się znowu "nabawiłem" 749 Dark '04 :smile: A to dopiero źli ludzie !! ;) Pewnie myślisz, że bez foty się obejdzie ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 23, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 23, 2015 Marshal, parę lat temu na takim evo robiłem jazdy próbne i właśnie wtedy to zestawienie kolorów mi się spodobało, jest moc, ale i tak czerwone są najszybsze :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 28, 2015 Ja dzisiaj wreszcie dzisiaj wyciągnąłem dzika na wiosenny spacer. Pierwszy po zimowych zmianach :-) Oto moja EVOlucja: pzdr ptysior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 28, 2015 O w mordę,niezły wymiatacz,a suchar mi spędzi sen z oczu. Gratuluję i podziwiam bestyjkę,Arrow na pewno pięknie gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 28, 2015 Ptysiornia, ładnie się ta leśna świnia prezentuje ;) ps. a opony skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) Opony - wiadomo, z allegro ;-) Używki rzecz jasna!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowano Marzec 28, 2015 przez ptysiornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 28, 2015 No oczywista oczywistosc - po co kupowac nowe i przeplacac lepiej kupic tanie uzywki na allegro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 28, 2015 Ptysiu, wrzuć zdjęcia tej kanapy, bo ciekawie to musi wyglądać, nawet zaciski maja włoską flagę, ładnie ,ładnie :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 28, 2015 Piękna czerwona strzała :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 30, 2015 Piękności! Trafiła w dobre ręce :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Marzec 30, 2015 Janusz, specjalnie dla Ciebie: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 30, 2015 No zacnie to wygląda, cieszę się,że moto trafiło w Twoje łapki, będzie cukiereczek. Obszywałeś sam,czy już takie kupiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Marzec 31, 2015 Tym razem nie mój sprzęt, ale syna.....i czerwony oczywiście :). Odnośnie specyfikacji tego modelu to dużo nie napiszę, wiem, że burczy i trąbi, a jak by się tak dobrze przysłuchał to i klekocze :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 31, 2015 Dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach