Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gość

Pokaż swojego superbike`a.

Polecane posty

Jacyś ludzie pozabierali mi moje dotychczasowe kółka, to się znowu "nabawiłem" 749 Dark '04 :-)

To ten, którego nie da się naprawić ??

R-ka jest gotowa do sezonu. 2 dni spędziliśmy wspólnie na torze Poznań. Gęba śmieje się od ucha, do ucha... :)

20150515_113643.jpg

20150515_113657.jpg

20150515_113708.jpg

20150429_144448.jpg

Gość siwy   
Gość siwy

Toż to szok Pablo ! Jak ta przesliczna kochanke wytlumaczyles zonie :lol:

Toż to szok Pablo ! Jak ta przesliczna kochanke wytlumaczyles zonie :lol:

Musiałem obiecać, że nie będę z nią sypiał ;) 

Pięknie to wygląda proszę Pana...... :thumbup: naprawdę pięknie!

Dzięki Jaro, musimy kiedyś umówić nasze "ślicznotki" na spotkanie ;)

Chętnie Pablo, jak tylko się troszkę u mnie uspokoi i wygeneruje deko czasu na przyjemności :)

Witam, mam nadzieje,że nic nie poknociłem w dodawaniu zdjęć

Takie coś mam.

Jestem bardzo zadowolony z tego motocykla, jedynie co chce przerobić - to poszerzyć lusterka - poprostu według mnie wyglądają fajnie ale za kiepsko w nich widać.

post-89878-0-76993600-1434922975_thumb.jpg

post-89878-0-36008300-1434922998_thumb.jpg

Ja moim jak narazie przejechałem tyle co nic, ale ogólnie mam wrżenie bardzo solidnego, przemyślanego motocykla choć oczywiście do Twojego ma on sie nijak. Nie ta epoka.

Osobiście bardzo podejżliwie patrze na interwały międzyserwisowe które ciągle rosną (u wszelkich producentów), choć z drugiej strony wszystko może się sknocić.

A co tam też pokażę swoją babcię :)

Jakoś udało mi się odkryć ją znów na nowo.

2015-07-3_wqrqhsa.jpg

Sporta odkryjesz na torze :-)

kiedyś ten motocykl rozwalał system. I nawet teraz wygląda pieknie i broni się przez upływającym czasem. Kultowy szpej co by nie mówić!

no ja też się przesiadłem ostatnio z wygodnego ST na 748 i nie przestaje mnie to cieszyć. 

co do wyglądu jak dla mnie ani wcześniej ani później nie zaprojektowano seksowniejszego motocykla. 

więc siłą rzeczy ten też śliczny (choć owiewki z tymi dużymi wlotami mi się bardziej podobają)

- wlascicieli 848, panigale i innych proszę o wyrozumiałość - wiadomo kwestia gustu a dodatkowo jak robiłem prawko to wlasnie 916 było top-of-the-line i rządziło więc pewnie to też rzutuje na mój pogląd na sprawę :) )

no ja też się przesiadłem ostatnio z wygodnego ST na 748 i nie przestaje mnie to cieszyć. 

co do wyglądu jak dla mnie ani wcześniej ani później nie zaprojektowano seksowniejszego motocykla. 

więc siłą rzeczy ten też śliczny (choć owiewki z tymi dużymi wlotami mi się bardziej podobają)

- wlascicieli 848, panigale i innych proszę o wyrozumiałość - wiadomo kwestia gustu a dodatkowo jak robiłem prawko to wlasnie 916 było top-of-the-line i rządziło więc pewnie to też rzutuje na mój pogląd na sprawę :) )

Dla mnie stylistyka - rzecz gustu.Ja jestem zadowolony z mojego motocykla, sam robiłem prawko w 95' i wtedy miałem MZ ETZ250 którą natłukłem coś około 40tys.km, a na takie motocykle to generalnie mogłem popatrzyć tylko w gazetach. Jak był gdzieś jakiś zlot to mój motocykl musiałem zostawić gdzieś na boku żeby nie robić obciachu pośród zdezelowanych "japońców" czy motocykli ciężkich typu Dniepr, Junak... Według mnie nasze opinie na temat tego sprzętu będą naprawde bezstronne  - jakby tego hasła "bezstronne" nie rozumieć jeśli te opinie będzie wygłaszała osoba nacodzień jeżdżąca nowym Panigale, a w niedziele dla uciechy na 916 czy 748.

Mam takie same zdanie :) 748 jest przepiekny , gdybym mial mozliwosc , zdradzil bym swojego SS'a bez zastanawiania :D

Wwk zmotywował mnie zdjęciem, żeby po dłuuugim przestoju odkurzyć 748, ale dziwnie się jeździ po ulicy  :wtf:

na dodatek lusterka, tylny szpadel z tablicą i migacze zepsuły jego cały urok :???:

post-86478-0-75895600-1438844195_thumb.jpg

Dla mnie stylistyka - rzecz gustu.Ja jestem zadowolony z mojego motocykla, sam robiłem prawko w 95' i wtedy miałem MZ ETZ250 którą natłukłem coś około 40tys.km, a na takie motocykle to generalnie mogłem popatrzyć tylko w gazetach. Jak był gdzieś jakiś zlot to mój motocykl musiałem zostawić gdzieś na boku żeby nie robić obciachu pośród zdezelowanych "japońców" czy motocykli ciężkich typu Dniepr, Junak... Według mnie nasze opinie na temat tego sprzętu będą naprawde bezstronne  - jakby tego hasła "bezstronne" nie rozumieć jeśli te opinie będzie wygłaszała osoba nacodzień jeżdżąca nowym Panigale, a w niedziele dla uciechy na 916 czy 748.

HA! ja też 95 i też zacząłem przygode od MZ ETZ 251 ! i dokładnie jak ty - tylko sobie wzdychałem do ducati (kask sobie wtedy kupiłem w boldor to wtedy się poprzmieżałem do ducati i zakochałem :) ) - choć moja MZ była ślicznie utrzymana więc nie chowałem jej w krzakach a po prostu starałem się byc hipsterem zanim ich wymyślono ;) 

@delta81 - moim zdaniem z lusterkami i tablicą nadal jest piękny.  (btw. to czerń czy ciemna-zieleń-matrix? bo mój ekran jakby ciut w tą stronę pokazywał)

Ja długo się powstrzymywałem przed spełnieniem marzenia i przesiadką z ST na 748 - bo niewygodne, bo w miescie straszne, bo w lusterkach nic nie widać - ale dojeżdża mi się tym znacznie przyjemniej - np. te wydech pod siodłem są super bo można normalnie pięty w dół a w ST wydechy w tym przeszkadzały, lusterka - całkiem ok w nich wydać jak się położysz na baku, a znacznie mniej przeszkadzają w przeciskaniu się w korkach itp  (no ale dopiero się przesiadłem na niego - może mi jeszcze przejdzie ;) )

a żeby było bardziej w temacie - moja "lalunia" zaraz po zakupie (niestety jak można zobaczyć w wątku "co mi odpałdo z ducata" niedawno odleciała spora część owiewki podczas jazdy :D i czekam na nowe - wiec aktualne foty będą później )

lalunia%5B8650%5D.jpg

Edytowano przez vip3r

HA! ja też 95 i też zacząłem przygode od MZ ETZ 251 ! i dokładnie jak ty - tylko sobie wzdychałem do ducati (kask sobie wtedy kupiłem w boldor to wtedy się poprzmieżałem do ducati i zakochałem :) ) - choć moja MZ była ślicznie utrzymana więc nie chowałem jej w krzakach a po prostu starałem się byc hipsterem zanim ich wymyślono ;)

@delta81 - moim zdaniem z lusterkami i tablicą nadal jest piękny.  (btw. to czerń czy ciemna-zieleń-matrix? bo mój ekran jakby ciut w tą stronę pokazywał)

Ja długo się powstrzymywałem przed spełnieniem marzenia i przesiadką z ST na 748 - bo niewygodne, bo w miescie straszne, bo w lusterkach nic nie widać - ale dojeżdża mi się tym znacznie przyjemniej - np. te wydech pod siodłem są super bo można normalnie pięty w dół a w ST wydechy w tym przeszkadzały, lusterka - całkiem ok w nich wydać jak się położysz na baku, a znacznie mniej przeszkadzają w przeciskaniu się w korkach itp  (no ale dopiero się przesiadłem na niego - może mi jeszcze przejdzie ;) )

a żeby było bardziej w temacie - moja "lalunia" zaraz po zakupie (niestety jak można zobaczyć w wątku "co mi odpałdo z ducata" niedawno odleciała spora część owiewki podczas jazdy :D i czekam na nowe - wiec aktualne foty będą później )

to czarny, zdjęcie oszukuje :wink:

to Wam się na wspomnienia zebrało, też latałem etką przez 3 lata, zajebiste czasy były :mrgreen: https://www.bikepics.com/members/delta81/91etz251/

Wszyscy się chwalą to i ja się pochwale, powróciłem do utraconej zguby:

35fcf8b0727b9.jpg

PS

Podziękowania dla Darka/Theodora za odwiedzenie od pomysłu kupowania 3x9.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.