Motoricko 9 Napisano Październik 4, 2016 Ładne to :) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 4, 2016 no Spidi, fajna sesja,piękna dziesiątka,niech się dobrze sprawuje i daje mnóstwo frajdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 4, 2016 ładna sztuka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cezzar 0 Napisano Październik 4, 2016 Spidi super moto, fajne foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 5, 2016 Rozumiem że o takie mocowanie amora skrętu chodzi? I teraz już mogę trochę spokojniej spać że to jest "S" Niezupełnie, bo w "zwykłym" 749 tez jest uchwyt, ale nie ma mimośrodu w główce. Swoja droga fajna wiązka elektryczna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grover88 0 Napisano Październik 5, 2016 Niezupełnie, bo w "zwykłym" 749 tez jest uchwyt, ale nie ma mimośrodu w główce. Swoja droga fajna wiązka elektryczna... Tak to bywa... Zobaczymy co przyjedzie. Wole takie kable i je naprawić i wiedzieć co mu było jak szpejowane u Mirka w stodole po spotkaniu z pociągiem co u nas jest częste. I tak połowa znajomych się śmieje ze kupiłem dużą gownostójke do salonu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Sobczyk 0 Napisano Marzec 11, 2017 Panowie i Panie, przedstawiam moje Ducati 848 Evo, na ktore polowałem prawie rok;) Motocykl od klubowicz Ducati Polska, kupiony w maju 2013, 8000 przebiegu;) Nic tylko czekać, aż się ciepło zrobi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Sobczyk 0 Napisano Marzec 11, 2017 Motocykl już gotowy do sezonu. Plany na przyszłosć: - Fender Eliminator TST Industries - tylna lampa TST Industries - crash pady - regulowane czerwone klamki - ewentualnie carbonowe dodatki - alarm (jeśli ktoś ma coś ciekawego do polecenia, będę wdzięczny) Ducati wygląda tak idealnie, że chyba na tym moje zmiany się skończą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Marzec 11, 2017 (edytowany) z Kielc ? Edytowano Marzec 11, 2017 przez miki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Sobczyk 0 Napisano Marzec 11, 2017 Owszem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Maj 28, 2017 Przedstawiam nowego ale jak by starego 749 bo został w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 29, 2017 prezentuje się dostojnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 29, 2017 Spoko malowanie,wygląda dobrze :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRYC 0 Napisano Wrzesień 20, 2017 (edytowany) Na fotach mój BombelBi Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez FRYC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 20, 2017 Deceptikon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRYC 0 Napisano Wrzesień 20, 2017 (edytowany) Motobot :) Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez FRYC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 20, 2017 Wybacz, ale jednak deceptikon :) Autoboty mają nieco inne logo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRYC 0 Napisano Wrzesień 20, 2017 Wybaczam :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek 0 Napisano Wrzesień 22, 2017 848 poszedl do jakiegos amatora naklejek z allegro, a ja sprawilem sobie nowe dziecko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 13, 2018 Nowy mieszkaniec Desno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Sierpień 13, 2018 Fajny asfalt. Taki stylizowany na wyschnięte jezioro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 16, 2018 Dnia 2018-08-13 o 12:16, faza napisał: Fajny asfalt. Taki stylizowany na wyschnięte jezioro Coś w tym stylu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRYC 0 Napisano Wrzesień 16, 2019 2 lata temu w tym dziale pokazałem swoje pierwsze Ducati 848 SBK.... później było 848 SF .... a teraz..... Jestem szczęśliwym posiadaczem Ducati 959 Panigale zwane Re-dzik :) Docieramy Re-dzika i siebie na wzajem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damiano 2 Napisano Kwiecień 17, 2020 (edytowany) Powoli składam swoją zabaweczkę .... czerwiec 2019 - zakup Edytowano Kwiecień 17, 2020 przez Damiano 1 jarmah zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Kwiecień 17, 2020 uuuuu panie tu kawał porządnej pracy sie zrobiło gratuluje efekt końcowy wyjdzie pewnie bardzo dobry :) a tak na marginesie co to za nr bazy lakieru od felg bo wyszło to bardzo fajnie w tym odcieniu i czy masz zdjęcie przed położeniem klaru prawie jak magnezowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach