delta81 0 Napisano Listopad 10, 2011 Motoryna jest full wypas! 8-) A reszta jak to stukaty, zepsute ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 10, 2011 Fajnie zrobiony, może dokładnie opiszesz jakie modyfikacje przeprowadziłeś itp.. i co bedziesz jeszcze z nim robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Listopad 10, 2011 Na pewno doślę opis przeróbek i trochę zdjęć..w tej chwili sprzęt jest trochę porozbierany(koła pojechały do malunku ..a ja w wolnych chwilach poleruję co się da :crazy: ) Pozdrawiam wszystkich :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 10, 2011 Eee, ten wydech suzukowy jakoś razi... Mam pytanie, a co to za GTL 500 co masz w opisie? Masz zdjęcia?? Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Listopad 13, 2011 Witam Desmorodzinę Ja tez wrzucę jakieś foty mojej zdłuby . Składam go około 4 lat . Zaczeło się od kupna silnika zapasowego do monstera, a w końcu złozyłem ssa .. Tutaj piersze odpalenie a w czerwcu pojechał na WDW 2010 Kilka fotek https://picasaweb.google.com/1043180499 ... HC9OffxwE# pzdr Desmoradek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Listopad 13, 2011 Cześć desmoradziu !! SuperSport widzę ciągle lata... pozdro ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Listopad 30, 2011 Polatane w sobote i chyba sezon zakończony, więc się pochwale póki jest jeszcze w moim posiadaniu..lepiej późno niż wcale ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Listopad 30, 2011 eeee :D gościu ładne cacuszko sobie przygruchałeś :D widać,że zadbana sztuka. masz oko "chopie". czy teraz już będzie 848 :?: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 30, 2011 Eeeeeeee Kamyk, fajna sztuka ;) No ale rozomiem ze potrzebujesz more power :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 1, 2011 eeee :D gościu ładne cacuszko sobie przygruchałeś :D widać,że zadbana sztuka. masz oko "chopie". czy teraz już będzie 848 :?: ;) Janusz mysle ze moto po mnie nie żałujesz bo w żerkowie kręciła się łezka w oku, ale firma sam wiesz..teraz powiedzym ,że rozkręcam drugą działalność bo AutoRentgen juz sie " jakoś kręci" da sie żyć.. "czy mam oko" ? Chyba Janusz jesteś zadowolony z S4..a ss jest równie śliczny i zadbany ma nieco tylko mniej przebiegu ;) , ale S4 serio wspominam bardzo często..848 poprosyu musi być..choć 1098 mi zaczyna świtać :D Eeeeeeee Kamyk, fajna sztuka ;) No ale rozumiem ze potrzebujesz more power :P Właśnie Siwy..mocy ma do jazdy, ale nie na jazdy dla mnie ;) jednak S4 to bestyjka była :) do ss-a ... mam nadzieje,że mój obecny zostanie w klubie.. bo chyba niedługo wystawie.. :( ale 848 lub 1098 być musi ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 4, 2011 eeee :D gościu ładne cacuszko sobie przygruchałeś :D widać,że zadbana sztuka. masz oko "chopie". czy teraz już będzie 848 :?: ;) Janusz mysle ze moto po mnie nie żałujesz bo w żerkowie kręciła się łezka w oku, ale firma sam wiesz..teraz powiedzym ,że rozkręcam drugą działalność bo AutoRentgen juz sie " jakoś kręci" da sie żyć.. "czy mam oko" ? Chyba Janusz jesteś zadowolony z S4..a ss jest równie śliczny i zadbany ma nieco tylko mniej przebiegu ;) , ale S4 serio wspominam bardzo często..848 poprostu musi być..choć 1098 mi zaczyna świtać :D Eeeeeeee Kamyk, fajna sztuka ;) No ale rozumiem ze potrzebujesz more power :P Właśnie Siwy..mocy ma do jazdy, ale nie na jazdy dla mnie ;) jednak S4 to bestyjka była :) do ss-a ... mam nadzieje,że mój obecny zostanie w klubie.. bo chyba niedługo wystawie.. :( ale 848 lub 1098 być musi ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 7, 2011 i jeszcze takie foty znalazłem : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 9, 2011 Moje pierwsze przeróbki i zaczołem od lamp, heheh w końcu wyszedł Cyklop ale jak dla mnie efekt lepszy niż się spodziewałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 9, 2011 Widziałem ! Potwierdzam ! Jest miodzio ! :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Grudzień 9, 2011 To chyba to samo...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 9, 2011 To chyba to samo...? Tak to samo, wyszło ciekawie i wstawili jako reklamę dla zainteresowanych :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 9, 2011 Widmo jakie to koszty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 9, 2011 Podbijam pytanko o koszty... może przez zimę coś się uzbiera.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Grudzień 9, 2011 Nie wiem czy powinienem, ale znalazłem coś takiego : http://poznan.szybkooferty.pl/przerabia ... 89231.html http://poznan.olx.pl/przerabiamy-lampy- ... -257298839 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 11, 2011 Widmo jakie to koszty? Jeżeli chodzi o koszty to 500 złotych przeróbka mnie wyniosła, no utargowałem trochę heheh nie był bym Poznaniakiem :twisted: Jeżeli chodzi o mnie to po za efektem wizualnym, widać różnicę w oświetleniu drogi. Zrobili to profesjonalnie mimo, że mój moto był z tego co wiem pierwszym. I tak na prawdę podczas decyzji nie miałem pojęcia do końca jak to będzie wyglądało. Co mogę powiedzieć koledzy generalnie polecam :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 11, 2011 Nie wiem czy powinienem, ale znalazłem coś takiego :http://poznan.szybkooferty.pl/przerabia ... 89231.html http://poznan.olx.pl/przerabiamy-lampy- ... -257298839 Powinieneś heheh żadna to tajemnica, wcześniej bym wam pokazał ale linka nie mogłem znaleźć, a moto do ciepłego garażu wstawiłem a fotek nie zrobiłem skleroza. Więc jak znalazłem wreszcie link to wstawiłem efekt ich pracy. Resztę pozostawiam waszej ocenie ;) moim zdaniem warto :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Grudzień 11, 2011 no fajna ta lampiszonia:)siakaś taka inna:)a mi się zaczyna podobać globalne ocieplenie:)11grudnia i 122km nakręcone na blat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 11, 2011 no fajna ta lampiszonia:)siakaś taka inna:)a mi się zaczyna podobać globalne ocieplenie:)11grudnia i 122km nakręcone na blat:) Hehe tylko po zazdrościć, miał bym garaż pod domem to pewnie też bym się skusił, pogoda ostatnio rewelacyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Grudzień 11, 2011 No ja mam tego farta że tylko myk po schodach i jestem w garage:)w sumie i tak częściej tam jestem i dłubie coś w moto to swoim to kumpli wiadomo garage to najciekawsze miejsce w domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Grudzień 12, 2011 No ja mam tego farta że tylko myk po schodach i jestem w garage:)w sumie i tak częściej tam jestem i dłubie coś w moto to swoim to kumpli wiadomo garage to najciekawsze miejsce w domu:) Tylko mogę się domyślać, ja albo dłubie pod hmurką ewentualnie w blaszaku na parkingo hehehe ale tylko latem teraz bym w sopel lodu się zamienił :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach