blejz23 0 Posted June 18, 2014 arek bylem na sobote wiec % odpadaja :) jam niesmialy chlopak jest i zaluje do dzis ze do wielu z "was" niezabajerzylem :D ... ale NAPRAWIMY TO :) Share this post Link to post Share on other sites
Henshell 0 Posted June 18, 2014 (edited) Pierwszy uslyszany przeze mnie grzechotnik wiec mam sentyment<3 Edited June 18, 2014 by Henshell Share this post Link to post Share on other sites
Redjasper 53 Posted June 18, 2014 też żałuje, że nawet chyba ręki sobie nie podaliśmy... widziałem jak odjeżdżasz nadrobimy :) arek bylem na sobote wiec % odpadaja :) jam niesmialy chlopak jest i zaluje do dzis ze do wielu z "was" niezabajerzylem :D ... ale NAPRAWIMY TO :) Share this post Link to post Share on other sites
davidson 1 Posted August 22, 2014 ... za dużo tu o babach piszecie, to jest "pochwal się Supersportem" - to i ja się pochwalę swoją babą, tym razem w bikini :) 1 marynowskhy reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
NastroAzzurro 16 Posted May 7, 2015 ...nie wiem czyje to ale słodki opis :roll: https://www.youtube.com/watch?v=FQODzQDyiXY Share this post Link to post Share on other sites
emvespa 0 Posted May 8, 2015 Malo logiki, wiecej wydziwnien...jak to???;) Share this post Link to post Share on other sites
TomekL 1 Posted March 15, 2018 Mniej więcej rok temu pożegnałem Multistradę 1200, myślałem, że to koniec motocykli w moim życiu, aż tu nagle dzisiaj ... 1 ptysiornia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tomasz 1 Posted June 19, 2019 Dobry wieczór! Najnowszy nabytek, wiem wiem - zdjęcie zrobione w nienaturalnym jak dla SSa środowisku Obecnie mieszkam i pracuję w Danii, no i po dłuższych poszukiwaniach udało się ustrzelić tego oto czerwonego. Share this post Link to post Share on other sites
Kaz 0 Posted July 21, 2019 No to teraz masz pole do popisu✌ Share this post Link to post Share on other sites
WS Kustoms 0 Posted August 14, 2019 Dnia 21.07.2019 o 11:32, Kaz napisał: No to teraz masz pole do popisu✌ Piękny! To malowanie czy folia? Share this post Link to post Share on other sites