marian89 1 Napisano Kwiecień 19, 2012 fotki z reinkaranacji na rok 2012. zastanawiam sie nad ukrojeniem tych owiewek na jeszcze krótsze jak w tym sprzecie wypolerowanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 19, 2012 fotki z reinkaranacji na rok 2012. zastanawiam sie nad ukrojeniem tych owiewek na jeszcze krótsze jak w tym sprzecie wypolerowanym. Ładna robota! Ale jak będziesz chciał obciąć te oryginalne, krótkie owiewki to nie rób tego. Mam drugi komplet długich, lekko pęknięta prawa ale nisko, akurat do obcięcia! Chętnie się zamienię na krótkie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 Marian, takie mega króciutkie owiewki są do kupienia, nic nie trzeba ciąć. Swoją drogą, pięęęękna maszynka :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marian89 1 Napisano Kwiecień 20, 2012 fotki z reinkaranacji na rok 2012. zastanawiam sie nad ukrojeniem tych owiewek na jeszcze krótsze jak w tym sprzecie wypolerowanym. Ładna robota! Ale jak będziesz chciał obciąć te oryginalne, krótkie owiewki to nie rób tego. Mam drugi komplet długich, lekko pęknięta prawa ale nisko, akurat do obcięcia! Chętnie się zamienię na krótkie! :) zgadza się są do kupienia a mnie juz nie stac, wpakowałem duzo kasy przez zime, musze się odbić od dna 8-) owiewki te są juz naprawiane lewa lekko pęknięta a prawa to nadawała sie do śmietnika , ale udał się. nie sa one oryginalne, bo klejone i malowane także szału niema , ewentualnie "do huty na przeróbkę" dlatego mysle żeby je pod krócic bo oryginału bym nie ruszał bo szkoda. DAVIDSON takie malowane tez Cie interesuja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Ładnie, naprawdę ładnie wygląda. Ma to coś ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 20, 2012 Świetny SS! Gdyby nie to coś nad tablicą rej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 20, 2012 fotki z reinkaranacji na rok 2012. zastanawiam sie nad ukrojeniem tych owiewek na jeszcze krótsze jak w tym sprzecie wypolerowanym. Ładna robota! Ale jak będziesz chciał obciąć te oryginalne, krótkie owiewki to nie rób tego. Mam drugi komplet długich, lekko pęknięta prawa ale nisko, akurat do obcięcia! Chętnie się zamienię na krótkie! :) zgadza się są do kupienia a mnie juz nie stac, wpakowałem duzo kasy przez zime, musze się odbić od dna 8-) owiewki te są juz naprawiane lewa lekko pęknięta a prawa to nadawała sie do śmietnika , ale udał się. nie sa one oryginalne, bo klejone i malowane także szału niema , ewentualnie "do huty na przeróbkę" dlatego mysle żeby je pod krócic bo oryginału bym nie ruszał bo szkoda. DAVIDSON takie malowane tez Cie interesuja? Pokaż ze dwa zdjęcia tych owiewek z bliska. Jak zewnętrznie są ok. to w sumie chętnie bym się zamienił ... tylko odległość problematyczna, a wysyłka droga :? Może będziesz jechał na wakacje nad morze samochodem to zapraszam do Gdańska! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marian89 1 Napisano Kwiecień 22, 2012 fotki z reinkaranacji na rok 2012. zastanawiam sie nad ukrojeniem tych owiewek na jeszcze krótsze jak w tym sprzecie wypolerowanym. Ładna robota! Ale jak będziesz chciał obciąć te oryginalne, krótkie owiewki to nie rób tego. Mam drugi komplet długich, lekko pęknięta prawa ale nisko, akurat do obcięcia! Chętnie się zamienię na krótkie! :) zgadza się są do kupienia a mnie juz nie stac, wpakowałem duzo kasy przez zime, musze się odbić od dna 8-) owiewki te są juz naprawiane lewa lekko pęknięta a prawa to nadawała sie do śmietnika , ale udał się. nie sa one oryginalne, bo klejone i malowane także szału niema , ewentualnie "do huty na przeróbkę" dlatego mysle żeby je pod krócic bo oryginału bym nie ruszał bo szkoda. DAVIDSON takie malowane tez Cie interesuja? Pokaż ze dwa zdjęcia tych owiewek z bliska. Jak zewnętrznie są ok. to w sumie chętnie bym się zamienił ... tylko odległość problematyczna, a wysyłka droga :? Może będziesz jechał na wakacje nad morze samochodem to zapraszam do Gdańska! :) muszę Cie zmartwić, owiewki przechodzą mocne modyfikacje. myślę do końca tyg je pomalować i założyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 23, 2012 fotki z reinkaranacji na rok 2012. zastanawiam sie nad ukrojeniem tych owiewek na jeszcze krótsze jak w tym sprzecie wypolerowanym. Ładna robota! Ale jak będziesz chciał obciąć te oryginalne, krótkie owiewki to nie rób tego. Mam drugi komplet długich, lekko pęknięta prawa ale nisko, akurat do obcięcia! Chętnie się zamienię na krótkie! :) zgadza się są do kupienia a mnie juz nie stac, wpakowałem duzo kasy przez zime, musze się odbić od dna 8-) owiewki te są juz naprawiane lewa lekko pęknięta a prawa to nadawała sie do śmietnika , ale udał się. nie sa one oryginalne, bo klejone i malowane także szału niema , ewentualnie "do huty na przeróbkę" dlatego mysle żeby je pod krócic bo oryginału bym nie ruszał bo szkoda. DAVIDSON takie malowane tez Cie interesuja? Pokaż ze dwa zdjęcia tych owiewek z bliska. Jak zewnętrznie są ok. to w sumie chętnie bym się zamienił ... tylko odległość problematyczna, a wysyłka droga :? Może będziesz jechał na wakacje nad morze samochodem to zapraszam do Gdańska! :) muszę Cie zmartwić, owiewki przechodzą mocne modyfikacje. myślę do końca tyg je pomalować i założyć. Spoko, nie ma sprawy. Tak sobie myślę, że i tak dobrze jest mieć drugi komplet owiewek. Tak w razie czego ;) ... będą "na tor" ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marian89 1 Napisano Kwiecień 29, 2012 owiewki ukrócone. wszystko recyma i samemu. jeszcze poprawka by nie dyndały przy drganiach motocykla (uchwyt od srodka do ramy) i tyle. 1 marynowskhy zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widmo 0 Napisano Maj 1, 2012 owiewki ukrócone. wszystko recyma i samemu. jeszcze poprawka by nie dyndały przy drganiach motocykla (uchwyt od srodka do ramy) i tyle. No to praca się opłaciła bo efekt jest :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 2, 2012 Wyglada super jak dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 3, 2012 pieknie wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 4, 2012 Brawo! Ładnie wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 5, 2012 KAAAAAWAŁ dobrej roboty :clap: Nabrał takiej fajnej lekkości :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STEFAN 0 Napisano Maj 13, 2012 a oto mój ss :D od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Maj 15, 2012 No właśnie nie wiem co mu z tyłu wystaje ale nie pasuje. Ducat61, a w jakim malowaniu masz tysiaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Czerwiec 15, 2012 kolor statutowy CZERWONYkolor statutowy CZERWONY pochwal się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Sierpień 13, 2012 A to moj, gdzies na trasie krk-wawa:P, ok 370 km zrobione :).https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e5affab374&view=att&th=139221323ac52061&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_mZf4-HmTw5WN69c__aOYw&sadet=1344896623101&sads=ar9kU6g5trhjooIU8H1kJ2NKqOU&sadssc=1[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 14, 2012 A to moj, gdzies na trasie krk-wawa:P, ok 370 km zrobione :).https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e5affab374&view=att&th=139221323ac52061&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_mZf4-HmTw5WN69c__aOYw&sadet=1344896623101&sads=ar9kU6g5trhjooIU8H1kJ2NKqOU&sadssc=1[/img] Chyba nie bardzo się wyświetla obrazek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Sierpień 14, 2012 Niestety nie widze funkcji edit, takze wstawiam tutaj ;) . http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=img20120813094146.jpg&res=landing[/img] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAvi 0 Napisano Sierpień 14, 2012 Niestety nie widze funkcji edit, takze wstawiam tutaj ;) . Ładny taki czarny :) Graty! BTW. Boczne sakwy masz Oxford'a? Jak się sprawują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haveaniceday 0 Napisano Sierpień 14, 2012 Tak, sa to sakwy OXFORD First Time SPORT. Zmiescilem sie na wyjazd ponad tygodniowy do kobitki wiec sa dosc pojemne^^. Jezeli chodzi o zakladanie ich na motocykl to nie ma wiekszego problemu. Wygladaja znosnie ale te wkladki kolorowe mogliby wg. mnie sobie darowac. Sakwy troszke gryza sie z platikami wiec warto pomyslec o jakiejs "wysciolce" pod caly boczek. Po przejechaniu ok 800 km da sie zauwazyc pare malutkich przetarc. Suma sumarum jest dobrze z plusem tym bardziej w takiej cenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Wrzesień 25, 2012 Dawno się nie chwaliłem swoim SS-em ... to znowu się pochwalę :D 900 SS DPR już prawie gotowy ;) Został przedni błotnik do odnowienia ... no i te wysokie carbonowe wydechy na które chyba nigdy nie uzbieram ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sizen1 1 Napisano Wrzesień 28, 2012 Moje maleństwo ;p 1 marynowskhy zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach