Tom 0 Napisano Wrzesień 10, 2013 Czas się pochwalić,SS 900 91r.Chwilowo nielot,padła panewka na przedniej korbie.Co jeszcze okaże się przy rozbiórce.Był sporo dłubany,KNy,Dyno,kolektory z nierdzewki,ponoc miał 90KM na hamowni.Sprzęt od pierwszego właściciela,chłop dawno się poddał,opony mają 13 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandaryn 1 Napisano Wrzesień 11, 2013 i tak jest moc!Nie patrz na KM- z tego i tak nie będzie ścigant na miarę dzisiejszych standardów.Mój SS'iak- filtry,dyno, wydech+dobre strojenie na miasto jest nie do zatrzymania, a nominalnie ma raptem może 70KM.Powodzenia w "odkrywaniu" tajemnic 900-tki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tom 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 i tak jest moc!Nie patrz na KM- z tego i tak nie będzie ścigant na miarę dzisiejszych standardów.Mój SS'iak- filtry,dyno, wydech+dobre strojenie na miasto jest nie do zatrzymania, a nominalnie ma raptem może 70KM.Powodzenia w "odkrywaniu" tajemnic 900-tki;) Znam te konie,długo miałem M900.Troszkę się obawiam tego tjuningu coby kowalstwo za duże ze środka nie wylazło.Zdziwiło mnie że wyciął całą górę airboxu,normalna praktyka przy KN?No i coś pomaga oprócz głośniejszego ssania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAvi 0 Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Mój SS z 2001r. też ma wycięty airbox i włożony filtr BMC, więc coś może być na rzeczy, może to tak moda ;-) A czy pomaga to nie wiem ale zdecydowanie fajniej brzmi zza kierownicy :-) Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez DAvi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tom 0 Napisano Wrzesień 12, 2013 Załatwiłem już sobie nowy airbox,więc wycięty przywita się ze śmietnikiem,problem z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Wrzesień 13, 2013 Piękna sztuka! Gratuluję zakupu! :thumbup: Zostawiasz go w oryginale, czy masz co do niego jakieś "plany" ? ... ja do mojego ostatnio kupiłem podniesione kominy. W prawdzie nie carbonowe tylko aluminiowe i trochę zniszczone. Będa na zimę do roboty i na wiosnę w końcu będzie wyglądał jak trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tom 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 Tylko oryginał,ma u mnie dożywotkę,zresztą sześcioletnia córa stwierdziła że jak umrę to ona będzie nim jeździć :razz: Marzy mi się też cafe,ale do tego łatwiej chyba zdobyć odartego wtryskowca,zresztą raczej odległa przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Graty Tom, dobra fura, powodzenia w reanimacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 15, 2013 Biała rama ! pięknie się prezentuje... Odkąd zobaczyłem S4 Kingi z białą ramą, to jakoś ta kompilacja zaczęła do mnie przemawiać, a potem Diavel AMG się pojawił, oczywiście też widzieli S4 Kingi w Bolonii, stąd ich pomysł... :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Październik 26, 2013 w sumie nie wiedziałem jaka cene dac ale jestem otwarty na wszelkie propozycje Aaa, nie skumałem, że to Twój! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Styczeń 2, 2014 Rok temu zmuszony byłem sprzedać moją Śliczną Dziewczynę w krótkiej czerwonej sukience. Ale wróciła do mnie. Ta sama, śliczna, czerwona, pachnąca benzyną i olejem. Najładniejsze perfumy na świecie!!! Znowu ją mam i już jej nie oddam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 2, 2014 Stara miłość nie rdzewieje :) :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Styczeń 2, 2014 Rok temu zmuszony byłem sprzedać moją Śliczną Dziewczynę w krótkiej czerwonej sukience. Ale wróciła do mnie. Ta sama, śliczna, czerwona, pachnąca benzyną i olejem. Najładniejsze perfumy na świecie!!! Znowu ją mam i już jej nie oddam! Chyba dam na mszę !! Linek ożył !! :P Cię widzę na wiosnę, Stary ;) A "Lady in Red"...jak Monia B. - zawsze super wygląda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 2, 2014 to się nazywa miłość :) liczyłem, że kupisz znowu ducata, ale to jest piękne... Rok temu zmuszony byłem sprzedać moją Śliczną Dziewczynę w krótkiej czerwonej sukience. Ale wróciła do mnie. Ta sama, śliczna, czerwona, pachnąca benzyną i olejem. Najładniejsze perfumy na świecie!!! Znowu ją mam i już jej nie oddam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 2, 2014 Brawo Linekr, super słuszna decyzja... ja na przełomie 2010/2011 roku miałem wybór, moto ( Paso 750 LTD) czy baba, oczywiście wybrałem Paso..... :mrgreen: :wub: alem, zboczeniec :crazy: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 2, 2014 klekot999 Ty to jesteś z innej gliny ulepiony :) i w piecu inną temperaturę dali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Styczeń 3, 2014 Brawo Linekr, super słuszna decyzja... ja na przełomie 2010/2011 roku miałem wybór, moto ( Paso 750 LTD) czy baba, oczywiście wybrałem Paso..... :mrgreen: :wub: alem, zboczeniec :crazy: Pozdr. J-999 Dwa lata temu też dostałem ultimatum albo "ja" albo "maszyna" Wybór był oczywisty i tak skończyła się moja przygoda ze związkami :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 3, 2014 Hehe...aby podejść do sprawy w sposób właściwy... Ja dokonałem właściwego wyboru... jest Paso, jest i baba ( co prawda nie tamta, ale rachunek się zgadza :mrgreen: ) ... Bab jest wiele na świecie, ale Ducati tylko jedno :thumbup: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Janek , Piotrek, na jakieś złe baby trafialiście :D Nie lepiej mieć taką co na Ducati jeździ ? :mrgreen: Nie byłoby wtedy żadnych wyborów. Nu, ale dość filozofii :) Linekr , gratulację ! Chwali się takie zachowanie :thumbup: Pozdrawiam-f. Edytowano Styczeń 3, 2014 przez firewoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 3, 2014 Hehe, porządną babę ciężko trafić, a jeszcze z Ducatem toż to jak wygrać w totolotka :mrgreen: .... Pozdr. J-999 Ale na temat, na temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linekr 0 Napisano Styczeń 4, 2014 na moją babę narzekać nie mogę. Zdrowy rozsądek ma, za nas obydwoje. No i jeszcze za trójkę naszych dzieci. Pewnie dlatego jak widzi kask lub kluczyki to zgrzyta zębami i jest awanturka. Ale i tak Lady in Red jest numer jeden wśród kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Styczeń 4, 2014 ... Nie lepiej mieć taką co na Ducati jeździ ? :mrgreen: Nie byłoby wtedy żadnych wyborów. .... czyżby to była autoreklama ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 4, 2014 :mrgreen: :clap: :crazy: :thumbup: :wave: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) :) Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 18, 2014 Nice !! :thumbup: :clap: BTW - ale żeśmy się w Rybniku piwka nie napili, to zdziwiony jestem. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach