blejz23 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 arek bylem na sobote wiec % odpadaja :) jam niesmialy chlopak jest i zaluje do dzis ze do wielu z "was" niezabajerzylem :D ... ale NAPRAWIMY TO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Pierwszy uslyszany przeze mnie grzechotnik wiec mam sentyment<3 Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Henshell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 18, 2014 też żałuje, że nawet chyba ręki sobie nie podaliśmy... widziałem jak odjeżdżasz nadrobimy :) arek bylem na sobote wiec % odpadaja :) jam niesmialy chlopak jest i zaluje do dzis ze do wielu z "was" niezabajerzylem :D ... ale NAPRAWIMY TO :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Sierpień 22, 2014 ... za dużo tu o babach piszecie, to jest "pochwal się Supersportem" - to i ja się pochwalę swoją babą, tym razem w bikini :) 1 marynowskhy zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Maj 7, 2015 ...nie wiem czyje to ale słodki opis :roll: https://www.youtube.com/watch?v=FQODzQDyiXY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 8, 2015 Malo logiki, wiecej wydziwnien...jak to???;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomekL 1 Napisano Marzec 15, 2018 Mniej więcej rok temu pożegnałem Multistradę 1200, myślałem, że to koniec motocykli w moim życiu, aż tu nagle dzisiaj ... 1 ptysiornia zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz 1 Napisano Czerwiec 19, 2019 Dobry wieczór! Najnowszy nabytek, wiem wiem - zdjęcie zrobione w nienaturalnym jak dla SSa środowisku Obecnie mieszkam i pracuję w Danii, no i po dłuższych poszukiwaniach udało się ustrzelić tego oto czerwonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Lipiec 21, 2019 No to teraz masz pole do popisu✌ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WS Kustoms 0 Napisano Sierpień 14, 2019 Dnia 21.07.2019 o 11:32, Kaz napisał: No to teraz masz pole do popisu✌ Piękny! To malowanie czy folia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach