Pablo 0 Napisano Październik 22, 2011 trzeba sprawdzić czy jest różnica w średnicy tarcz w 999 i SCpo za tym wydaje mi się, że w 999 jest inny zacisk (mniejszy) i może mieć inny rastaw śrub w takiej opcji poszukał bym ewentualnie zacisku od 999 podobno we wszystkich modelach Ducati, średnica tylnych tarcz jest taka sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Październik 22, 2011 nie jestem pewien więc się nie wypowiadam. sprawdzić nie zaszkodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 22, 2011 nie jestem pewien więc się nie wypowiadam.sprawdzić nie zaszkodzi... wysłałem zapytanie do sprzedającego, po otrzymaniu odpowiedzi dam znać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 23, 2011 nie jestem pewien więc się nie wypowiadam.sprawdzić nie zaszkodzi... wysłałem zapytanie do sprzedającego, po otrzymaniu odpowiedzi dam znać ;) Pan sympatyczny odpisał mi coś takiego: Hello I build bikes and tune them, on sport classik bikes it will never fit, you have to change the caliper and the wheel (taken from 999) ciao ceepeedee - ceepeedee-racing czyli, że nie podejdzie do Classica i, że powinienem założyć mocowanie i koło od 999... :( sam nie wiem, co mam o tym mysleć, po co mi koło od 999 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 23, 2011 nie jestem pewien więc się nie wypowiadam.sprawdzić nie zaszkodzi... wysłałem zapytanie do sprzedającego, po otrzymaniu odpowiedzi dam znać ;) Pan sympatyczny odpisał mi coś takiego: Hello I build bikes and tune them, on sport classik bikes it will never fit, you have to change the caliper and the wheel (taken from 999) ciao ceepeedee - ceepeedee-racing czyli, że nie podejdzie do Classica i, że powinienem założyć mocowanie i koło od 999... :( sam nie wiem, co mam o tym mysleć, po co mi koło od 999 ? Tunerzy na zachodzie robią superbiki z classiców więc pewnie chodzi mu o lepszą (niższą) wagę kół od dziewiątek niż szprychowe oryginały. No ale w naszej bajce nie do końca o to chodzi.. :D Może założymy inny - właściwy temat do tego? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 23, 2011 nie jestem pewien więc się nie czyli, że nie podejdzie do Classica i, że powinienem założyć mocowanie i koło od 999... :( sam nie wiem, co mam o tym mysleć, po co mi koło od 999 ? Tunerzy na zachodzie robią superbiki z classiców więc pewnie chodzi mu o lepszą (niższą) wagę kół od dziewiątek niż szprychowe oryginały. No ale w naszej bajce nie do końca o to chodzi.. :D Może założymy inny - właściwy temat do tego? ;) super, dobra myśl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 18, 2011 Mam pytanko do Mini Mana. Komu puściłeś tłumiki z zeszłego roku? Pytam bo ja kupiłem podobne zanim się wprosiłem na forum. Jeżeli to te same to chętnie bym o to i owo zapytał. Może masz linka jak one brzmią? Chętnie posłucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 18, 2011 Mam pytanko do Mini Mana. Komu puściłeś tłumiki z zeszłego roku? Mogę ja odpowiedzieć? :D Jeśli to są te: Kupiłem od Mini Mana, a potem sprzedałem na allegro. Ktoś do mnie zadzwonił długo po zakończonej aukcji i dokonaliśmy transakcji. Ty? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 18, 2011 Tak. To ja je nabyłem. Byłeś z nich zadwolony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 18, 2011 Na SC są w komplecie z blachą je łączącom i wieszakiem. Nie wiesz gdzie znajdę znajdę ten wieszak i łącznik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 18, 2011 Świat jest mały :D Nawet ich nie zakładałem, bo nie pasiły wizualnie do projektu Wdowa. Kupiłem, leżały w kącie i się kurzyły, sprzedałem. Tyle mojej przygody z tymi wydechami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 18, 2011 Wydech brzmiały bajkowo...... blacha powinna być u mnie sprawdzę i dam cynk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 18, 2011 Super :D Będę wdzięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 24, 2011 Cześć MINI-MAN . Nic nie odpisujesz odnośnie blachy mocującej tłumiki to chyba nici z tego co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 24, 2011 spoko, spoko... oddałem do serwisu auto i zostały w nim klucze od garażu. o ile blacha tam jest to jest twoja ;) jak tylko się do niej dokopię to dam cynk. Jak bym się nie odzywał jeszcze z tydzień to przypomnij się bo moja pamięć jest zawodna. :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 24, 2011 Dzięki brachu. Uzbrajam się w cierpliwość . :silent: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Kilka fotek, zrobionych zimową porą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Fajne fotki! Czekamy na wiosnę!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Fajne fotki! Czekamy na wiosnę!!! ;) Czekamy, już niedługo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Nareszcie ruszyło się coś na naszej stronie. Pablo dzięki takim fotkom dostaje aspiracji przy składaniu mojego zapyziałka. Na razie zdrowo i bez zawiści zazdroszczę Ci Twego Czarnego Diabełka. Pozdro. Więcej , więcej takich fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Nareszcie ruszyło się coś na naszej stronie. Pablo dzięki takim fotkom dostaje aspiracji przy składaniu mojego zapyziałka. Na razie zdrowo i bez zawiści zazdroszczę Ci Twego Czarnego Diabełka. Pozdro. Więcej , więcej takich fotek. Ten "czarny diabełek" jest moim oczkiem w głowie, które ma już u mnie dożywocie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 22, 2012 Pablo, Twoje moto sa do pozazdroszczenia ;) Ciesze sie z Toba i podziwiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 22, 2012 Pablo, Twoje moto sa do pozazdroszczenia ;) Ciesze sie z Toba i podziwiam :) Dzięki Siwy, Twoje zdanie ma dla mnie duże znaczenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 23, 2012 Lusterka to był dobry wybór, pasują do całości idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 23, 2012 Wygląda świetnie, gratulacje za dobrą robote Pablo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach