Pablo 0 Napisano Styczeń 23, 2012 Lusterka to był dobry wybór, pasują do całości idealnie. dzięki Panowie, cieszę się, że nie tylko ja mam takie zdanie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Styczeń 29, 2012 Super piękne Duciaki,gratuluję posiadania prawdziwie zadbanych sprzętów ..i miejsca garażowania..aż chce się patrzeć i naśladować!! :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 4, 2012 Trzeba troszkę dział rozruszać! Wiosna idzie!! Dzisiaj odebrałem przedni błotniczek od naszego Maestro od lakierunków. Musiałem od razu go założyć! Pomagał mi Enzo :lol: Było 15 stopni mrozu.. ;) Jako ,że karbon do classica za bardzo mi nie pasi , ale jednak jest kuszący to za namową przyjaciół popełniłem takie coś. Sam błotniczek z firmy Carbon Dream udało mi się zakupić za pomocą Wojtka (WWK) we Francji od modelu MH 900 :twisted: Fotki niezbyt dobrej jakości ale wolą inwestować w moto niż w aparaty! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Luty 4, 2012 nooo Piter takie połącznie to strzał w 10... etam w 10 w 100 ;) super wyszło graty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 4, 2012 Ze smaczkiem,dyskretnie i z klasą..... Podoba mi się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Luty 4, 2012 Pomagał mi Enzo Urobiłem się po pachy ale widać efekt zniewalający :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Luty 4, 2012 Jako ,że karbon do classica za bardzo mi nie pasi , ale jednak jest kuszący to za namową przyjaciół popełniłem takie coś. /.../ Fotki niezbyt dobrej jakości ale wolą inwestować w moto niż w aparaty! :D Mega, mega pomysł i świetny efekt :clap: :thumbup: A w aparaty nie inwestuj, masz u mnie indywidualną sesję jak przyjedziesz na PDti, jeśli oczywiście tylko chcesz :roll: (uwielbiam Classic'i 8-) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Luty 4, 2012 też mi się podoba... nie widzę nic złego w carbonie, takie techno retro to w końcu sam Sport Classic niby retro a jednak współczesna maszyna, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 4, 2012 bardzo gustowny akcencik, ma klasę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Luty 7, 2012 Jak pod koniec roku Davidson powie że nie ma zdjęć do nowego kalendarza to osobiście dam mu klapsa :lol: . Trzy duki z SC na pierwszym planie to zdjęcie z katalogu panowie. Pablo więcej takich fot. Jako stolyca Super Clasica odpowiadasz razem z Piterem za to aby klubowy kalendarz z 2012 r. był ostatnim kalendarzem w którym brakuje SC. Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 czekam na kolejny wpis Pitera na tym forum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 czekam na kolejny wpis Pitera na tym forum! Ja tez nie mogę sie doczekać... Ja obecnie pracuję nad mocowaniem ( obejmą ) na lagę do amortyzatora skrętu, jest prawie gotowa. Może jutro uda mi się poskładać wszystko do kupy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmode 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Witam, Nadeszła wiekopomna chwila, żeby "obnażyć" się na forum i pokazać swoje słabości.. Pozdrawiam. Desmode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Kazali mi tutaj wrzucic :) Napotkany dzisiaj tuz kolo palmy sport classik. Pozdrowienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 7, 2012 Oooo już myślałem, że to mój kupel co łyknął sprzęt Urbańskiego, ale on przecież na razie na seryjnych wydechach i deklu sprzęgła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 7, 2012 Witam,Nadeszła wiekopomna chwila, żeby "obnażyć" się na forum i pokazać swoje słabości.. Pozdrawiam. Desmode Dajcie żyć - jak tu natrzepać $$$ na drugi sprzęt w postaci dokładnie takiej żółtej pszczółki... Trzeba ogarnąć jakiś czwartkowo-wieczorny spocik warszawski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Witam,Nadeszła wiekopomna chwila, żeby "obnażyć" się na forum i pokazać swoje słabości.. Pozdrawiam. Desmode Piękny klasyk :) Też sobie kiedyś takiego sprawię... :) A tak btw. na śląsku / podbeskidziu jeżdżą jakieś SC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 8, 2012 W jeden jeździ w Gliwicach. Sprzedałem go dwa lata temu Biała perła, piekna sztunia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Co by tu powiedzieć? Piękna maszynka. A mnie żal d...... ściska bo mam lata świetlne do wyjechania z garażu. :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 8, 2012 Nic sie nie martw.... Co nagle to po diable :twisted: Ja swoim Cafe też bym chętnie polatał, ale nie będę się spinał ino delektował i smakował .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Kazali mi tutaj wrzucic :) Napotkany dzisiaj tuz kolo palmy sport classik. Pozdrowienia! Ehhh, jak to się pięknie w ruchu ulicznym prezentuje :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 z właścicielem tego spod palmy:) się nagadałem że hej na spocie klasyków pod Stacja powiśle 2 tyg temu, są foty zapodam. niestety w drodze powrotnej regulator mu padł chyba. gośc bodajże z jeleniej albo zielonej góry:) pozytywna bardzo jednostka, zapraszałem na klub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grants 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Piękno tego motocykla wciąga jak woźny ćwiartkę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 z właścicielem tego spod palmy:) się nagadałem że hej na spocie klasyków pod Stacja powiśle 2 tyg temu, są foty zapodam. niestety w drodze powrotnej regulator mu padł chyba. gośc bodajże z jeleniej albo zielonej góry:) pozytywna bardzo jednostka, zapraszałem na klub Dobra robota Archie! :D viewtopic.php?f=158&t=8964 Piękno tego motocykla wciąga jak woźny ćwiartkę :lol: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redfox 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Czołem! Niedługo cieszyłem się tym sprzętem ale cóż pod koniec miesiąca przypływa monoposto ;) Dla zainteresowanych - moto jest na sprzedaż. /ciachi/ To nie dział "Sprzedam" :evil: - a nawet tam wymagana jest cena Dodatkowo: Regulamin, pkt.35 magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach