franek 0 Napisano Marzec 14, 2011 Tłumiki Edka roboty grają tak,że wogóle szkoda słów... Chętnie porównam z moimi, z tego co pamiętam Edi dłubał trochę inaczej. Reszta, czyli skóry i Rizoma wymiata :!: Kufry dalej czekają na mnie z niecierpliwością? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huggoo 0 Napisano Marzec 15, 2011 Tłumiki Edka roboty grają tak,że wogóle szkoda słów... Chętnie porównam z moimi, z tego co pamiętam Edi dłubał trochę inaczej. Reszta, czyli skóry i Rizoma wymiata :!: Kufry dalej czekają na mnie z niecierpliwością? :mrgreen: Jeszcze czekam na klamki... i za dwa trzy dni ruszam :) Podlecę to porównamy :) Kuferki masz na wyjazd zarezerwowane spoko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Kuferki masz na wyjazd zarezerwowane spoko :) Dzięki, bo się poważnie obawiam jak zmieścić: laptop, aparat z obiektywami, kamerę i bokserki na plażę- to ja karta kredytowa-Franz suszarka, lokówka, sukienki, obuwia 1000par- reszta ekipy :mrgreen: P.S. Tak chodzi mój tapczan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 31, 2011 Najpierw przed nią klęknął... -Nie trzeba- powiedziałem mile zaskoczony i przyniosłem Jego warstat- plastikowy zydel ze sklepu z zabawkami. Usiadł, zaczyna... Nagle telefon :!: -Kotlety mielone najpierw siekasz, potem obtaczasz bułką- tłumaczy, przy okazji gubiąc dwie podkładki... Po czwartym telefonie mógłbym już otwierać firmę z cateringiem. Dowiedziałem się nawet, jak robić sushi, chociaż akurat po NIM bym się nie spodziewał.. Coś tam podynamometrcił (dowiedziałem się, że moment dokręcania to 6 Nm i podsłuchałem, jak tłumaczył przez tel że makaron gotuje się w moment- 8min.) i nasz Theodoradca zostawił po sobie coś takiego: TADAM :!: :!: :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2011 plastikowy zydel ze sklepu z zabawkami. To nie zydel, zydel ma trzy nogi. To jest klasyczny taboret czteronożny. Jutro wkleję fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 31, 2011 Przepraszam, nie wiedziałem. Zydlu, taborku, Theodoradco- wybaczcie.. P.S. Też miałem zrobić fotę, ale te ciągłe telefony mnie rozłożyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 31, 2011 UWIELBIAM WAS!! I nic nie poradzę.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 fajnie to wyszło - jednak polączenie złota z czerwienią nie wygląda tak źle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Red Planet na Ziemi: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 4, 2011 Dżizu, jak ja się cieszę widząc jaki masz fun z posiadania tego tapczanu 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 No. Jest tak brzydki, że trzeba go photoshopem traktować :mrgreen:, ale- jak widać na fotce- mogę robić przeprowadzki :lol: Za to w czasie jazdy mucha nie siada. W weekend kolejne 500km, winkielki, jeziorko, koparka... Kołek w d... ograniczał trochę prędkość, ale przepisowe 170 trzymałem. Dziś rano w drodze powrotnej do Wawy nadziałem się na radar. Pan spojrzał na wynik, na mnie- po czym tylko się uśmiechnął. Na to ja lewa w górę, on tak samo i radośnie pojechałem dalej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huggoo 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 fajnie to wyszło - jednak polączenie złota z czerwienią nie wygląda tak źle :D no ja myślę... całkiem spoko... a dodając czerń... YETI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 5, 2011 Fajna kierownica :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 no a co z Kierowniczką? przydała by się jakaś :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Dream Team :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudiusz 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 <font color='red'>[desmo]</font> .... Franio ..... dziwnie się przechodnie na Ciebie patrzyli :D ha ha ha ha ha p.s. Moja ładniejsza ..... ale musze se taką grzechotke założyć, gdzie kupiłeś? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Kwiecień 8, 2011 Dream Team :lol: you mannn...no się szykuje wyjazd z atrakcjami !!! Nie mogę się doczekać tych filmików i obiecanych zdjęć i w ogóle wszystkiego !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 .. musze se taką grzechotke założyć, gdzie kupiłeś? :mrgreen: W Musielandzie, gdzie króla nagiego krasnal marchewa odziewa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 8, 2011 Jurr... fakin... krajzyi men, enda samtajms dźost lajk mi :lol: Siju lejter mejbi inda motobazarrrrre ? Joł/łoj. Dżej- najnajnaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 8, 2011 Szkoda, że tak mało osób przegląda ten wątek - the beściak :lol: :lol: :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 10, 2011 Cały Franek :lol: dobre ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 11, 2011 Dream Team :lol: popuściłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurjuszi 3 Napisano Kwiecień 13, 2011 Ale oszołom :D hahahahhhaha!!! To ja dodam swój filmik sprzed roku. Budzi grozę. I nostalgię - niedługo ten sławetny garaż, w którym ten parch został zreanimowany zostanie rozebrany, a miejsce po nim zaorane :( pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 13, 2011 W odróżnieniu od Franka bardzo mało mówisz i tańczysz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 13, 2011 Franek na prezydenta !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach