Jeronimo 6 Napisano Luty 2, 2018 oglądałem fotki które ostatnio zrobiłem i nie mogę się pohamować - pochwalę się bo mi się moja bardzo podoba : 2 Redjasper i Przybylski raV zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Luty 2, 2018 9 godzin temu, Jeronimo napisał: oglądałem fotki które ostatnio zrobiłem i nie mogę się pohamować - pochwalę się bo mi się moja bardzo podoba : Mnie też się Twoja bardzo podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EasyPMI 2 Napisano Maj 20, 2018 To moja ślicznotka 2 Przybylski raV i mart_ zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Maj 20, 2018 SUPER!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 20, 2018 jak moja, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ku3ica 2 Napisano Czerwiec 18, 2018 Cześć wszystkim, i ja pochwale się swoją WŁOSZKĄ :) 1 mart_ zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Czerwiec 19, 2018 mniam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidk1978 5 Napisano Lipiec 3, 2018 Dzień Dobry wszystkim :) Chciałbym się przywitać jako nowy użytkownik MTS 1260 S. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem tego dzieła włoskiej myśli technologicznej. 1700 km za mną :) Pozdrawiam Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek_os 0 Napisano Lipiec 3, 2018 Piękna ... gratuluję A to moja miłość , nieco starsza i bardziej analogowa: https://zapodaj.net/7865d728a8841.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Lipiec 13, 2018 Super czerwona djablica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja6ek 1 Napisano Lipiec 16, 2018 A tu moje czerwone małe co nie co :) 1 Przybylski raV zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Lipiec 16, 2018 Piękna!!!!!! Gratki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek_os 0 Napisano Lipiec 19, 2018 Piękna, czerwone najszybsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco7 0 Napisano Październik 3, 2018 Witam wszystkich !!! Chwalę się wiec jak w temacie :) Moja od wczoraj, nawinąłem całe 23 km. Pięknie wygląda , jeździ i brzmi ;) Jestem mega zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 3, 2018 Witam wszystkich !!! Chwalę się wiec jak w temacie :) Moja od wczoraj, nawinąłem całe 23 km. Pięknie wygląda , jeździ i brzmi ;) Jestem mega zadowolony. Jednym słowem - rozdziewiczyłeś ;) :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco7 0 Napisano Październik 3, 2018 Fajne uczucie :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 3, 2018 Fajne uczucie :-) :-)Nie pamiętam ;) :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Kubinio007 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco7 0 Napisano Październik 4, 2018 Haha :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco7 0 Napisano Październik 5, 2018 To teraz dla odmiany nie na boku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Listopad 23, 2018 Dnia 7.10.2017 o 08:06, Jeronimo napisał: Witam, Od kilku miesięcy w moim domu występuje takie zjawisko. Nie wszystkim w domu się podoba. 2015 MTS1200S; 19k km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Listopad 23, 2018 Piękny sprzęt, domownicy się nie znają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Listopad 23, 2018 Czas pokazać moją wariatkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeronimo 6 Napisano Listopad 24, 2018 Piękna!!!!! piękna!!!! mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michwil 3 Napisano Maj 3, 2019 To i ja :) 3 Przemek Niedzin, Asty i Przybylski raV zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach